Ake zaclony? zaves? na balkon a okno?

Neviem sa rozhodnut co dat na toto okno spojene s balkonom. Kupila som na lavu stranu dlhy tmavo hnedy zaves..co dalej? Hladam nejaku fajn peknu inspiraciu..ci dat dlhu zaclonu ci klasika oddelit okno kratkou zaclonou? Hore je uchyt na stipce a dve kolajnicky. Dakujem za napady. Je to byt znameho a pomaham mu zo zariadovanim...tak ma poveril touto ulohou a ja ho nechcem sklamat. Skor milo prekvapit.😉
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna ziadne, stacia zaluzie. Chlapovi uz duplom. Navyse mne by zaves na balkonovych dverach akurat tak prekazal. Bude ti branit pri otvarani dveri. Nehovoriac o tom, ze ak tym poveril inu osobu, tak mu to je asi hlboko ukradnute, zjavne ti len chcel dat pocit dolezitosti. Ak by uz fakt bolo treba, tak by som volila nieco, co sa stylom hodi k pouzivatelovi a zvysnemu zariadeniu miestnosti, co sa zial z fotky okna usudit neda.
Odpovedať
Pre chlapa jednoznacne nic. Keby to bol chlap, ktorému na estetickom vyraze zalezi, zariadil si to sam, takto mu je to uplne jedno. Zaves bohate staci.
Odpovedať
@yvik transparentný záves pekne doplní interiér.. možno niečo takéto chlapské :) http://www.bonprixshop.eu/style/zaves...
Odpovedať
Profilova fotka
Pre chlapa by sa mi tam pozdávali asi naviac len tie zvyslé pásové rolety. Vieš čo myslím? Oni bývajú sa mi zdá také plátnové... Alebo potom len také závesy na bok a ak bude potrebovať, tak si zastrie. Záclony to pre chlapa isto nie je, alebo by teda bolo najlepšie to nechať na neho a nelámať si s tým hlavu :-)
Odpovedať
zaluzie uz ma, ale keby nemal, vertikalne zaluzie by to podla mna poriesili :)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by mu tam stačil normálne len záves. Neutrálnu farbu by som zvolila aby to nejak nekričalo a to by malo podľa mňa aj stačiť. Neviem si predstaviť čo viac by sa tam mohlo dať keďže bude priestor obývať chlap. Oni nepotrebujú nič extra ale tak však by si to mohlo zariadiť podľa seba. Aspoň by ste sa vyhli nedorozumeniam ohľadom zariadenia ;-)
Odpovedať
Kupila som tmavohnedy zaves. Uvidime. Ale nastojci na tom ze len predsa chce zaclonu.. :-) . Tiez,tomu nerozumiem. Pacil by sa mi aj panelovy zaves s tym tazitkom naspodu. Ale kazdopadne dakujem za vsetky nazory a dakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@yvik presne, chlapovi by som nedávala žiadnu záclonu. Keď tak, tam daj iba ten záves. Je to chlap a ten si nepotrpí na takomto niečom si myslím. A keď bude chcieť mať tmu, tak žaluzie tam má
Odpovedať
@guesell ahoj ja by som dal bielu voalovu zaclonu dlhu az po zem . Je neutralna a elegantna tou nic nepokazis
Odpovedať
Profilova fotka
@lubo310 máš pravdu že takouto záclonou nič nepokazíš. Ale to som sa ja nepýtala ale zakladateľka témy. Tak si si asi pomýlil alebo si to naschvál mne napísal? Ale máš dobrý vkus na chlapa:-)
Odpovedať
@guesell asi som sa pomylil prepac :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?