Séria svietidiel

Čauko, hľadám sériu svietidiel, tzn. rozličné veľkosti, výkony a svietivosti od cca 1000lm do 3500lm. LEDkové zdroje integrované, teda bez výmeny žiarovky. Dostupná cena a aby to aj dajako vyzeralo (nie tie starecké polkruhové svietidla). Aby som nemusel riešiť ešte aj teplotu svetla, tak som sa rozhodol pre neutrálnu bielu (4000K). Zatiaľ som našiel v obi EGLO, ale majú najviac 2500lm, čo mi do veľkej obývačky nestačí
Odpovedať
Nech sa paci, vyberaj: (svetla do obyvacky, teplota denna biela) https://www.svietidlar.sk/katalog/sea...
Odpovedať
@arcticcode ja by som poprosil vysvetliť spojitosť lumenov s veľkosťou obývačky....
Odpovedať
@epto No amen, tak tam toho je požehnane, idem pokukať 🙂 @megdesign Načo?
Odpovedať
@arcticcode len tak, pre zaujímavosť....
Odpovedať
@arcticcode mi hovor. uz ked sme boli osobne v predajni, bolo naco pozerat + maju aj tlacene katalogy so svetlami od vymyslu sveta. Stravili sme tam s manzelkou 3 hodiny (ja som mal jasno za 20 minut 🙂 )
Odpovedať
@epto V košiciach? To by stálo za výlet 😉
Odpovedať
@megdesign Len tak pre zaujimavost, podla coho by ste vyberali svietidla s ohladom na to, aby dostatocne osvetlili danu miestnost ? 😉
Odpovedať
@oldiceq určite nie podľa lumenov...
Odpovedať
@megdesign Odpoved ako od nasich politikov, nic som sa nedozvedel, dakujem za snahu 😄
Odpovedať
@arcticcode Ano v KE
Odpovedať
@oldiceq Potrebuje si rypnuť a všetkých nás poučiť, ale ja som sa rozhodol, že už tu na takýchto múdrcov nebudem reagovať. 🙂
Odpovedať
@arcticcode Ja nemam problem s tym, ved nech pouci, ja si rad precitam, ale problem je ze ziadnu odpoved som nedostal, ze podla coho by to teda vyberal on, napisal iba ze nie podla lumenov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?