Nákup svietidiel na svet-svietidiel.sk

Profilova fotka
Ahojte, neplanujete niekto nakup svietidiel na svet-svietidiel? mam dobropis na sumu spolu 420eur, posuniem za 300eur. Mate niekto zaujem? viem to rozdelit aj na mensie...
Odpovedať
1
2
6
Dobrý deň, je to ešte aktuálne?
Odpovedať
Profilova fotka
pripnem sa sem. kedze nam dokoncili dom, aktualne riesime otazku vyberu svietidiel. chceme ist postupne a zacat jedalnou. mame vybraty velky jedalensky stol takze by sa tam asi hodilo vacsie svetlo. kludne aj luster, pripadne nejaka kombinacia viacerych. s cim mate taku skusenost, co je dobre pouzit nad takyto stol aby to pekne presvietilo?
Odpovedať
Profilova fotka
@lukino77 zaujimave, ze chcete zacat zrovna jedalnou. tak ak sa da mysliet aj tak do predu, ze rodina ked na nom bude hrat aj nejake spolocenske hry, mozno by bolo fajn vybrat napriklad taky luster, ktory sa da prisposobit, co sa tyka svietenia 🙂
Odpovedať
No za mna bodove by som tam nedavala, lebo nevies ci ten stol nebudete casom nejako otacat alebo ho menit, chapes aby si mal potom dobry dosah svetla. Skor by som sa aj ja priklonila k lustru. Teraz su celkom in take tie s drevenym podkladom, ale kludne to mozes mat aj do moderna riesene.
Odpovedať
@lukino77 a ten stol budete mat tak v priestore alebo pri stene? Lebo uz som videl aj take, ze ak je stol pri stene, tak svetlo nie je zo stropu ale z vedlajsej steny.
Odpovedať
Profilova fotka
@kopin vies co zatial ho planujeme mat pri stene. a to hentake bocne by presvietilo cely stol? nesvietilo by to len tak na kraj? ake mas vlastne na mysli, ake typy. @ziit a to drevo je original, lebo ak hej aku to ma potom starostlivost, chapes co tym chcem povedat?
Odpovedať
@lukino77 no podla mna by ti to v pohode presvietilo. ved teraz sa tie svetla daju kupit take nastavitelne. ze si to das ako potrebujes aby to svietilo. ako pre niekoho to moze byt take netypicke, ale zase preco nie.
Odpovedať
@lukino77 tak to je na tebe ci to budes mat ako imitaciu alebo normalne original. Podla mna to pekne ukaze, ked to budes mat normalne drevo, ale je to na tebe ak by si sa pre take rozhodol. Len ho potom nejakym tym pripravkom na drevo osetrit a mas 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@kopin no co ja viem to by bolo najlepsie asi keby som videl, lebo takto si to predstavit nie je nic moc. ale ako nehovorim, ze to nemoze vyzerat dobre. @ziit a ty doma taky nemas pre inspiraciu aby som videl?
Odpovedať
Profilova fotka
@lukino77 podla mna by ti stacilo, keby si na nete pozries nieco pre inspiraciu. my sme to tak tiez spravili. som hladal kde co ako a nakoniec som nasiel od Eglo velmi pekny luster, ktory nam visi v obyvacke a myslim, ze by celkom pekne ukazal aj v jedalenskej casti ako ty hladas.
Odpovedať
Profilova fotka
@skrekyno no len na webe to je take, ze vela vsetkeho, to by som chcel skor nazivo vidiet vies ako. aha no super a to maju len do obyvacky nejake konkretne typy alebo by som si vedel aj do tej jedalne vybrat?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ono podla mna nie je problem zbehnut aj do tejto predajne pozriet aby si to videl. ale na nete si vies aspon pozriet ponuku, ze co by ta tak zaujalo vies ako. ale jasne, oni toho ponukaju viacero co sa tyka typov svietidiel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@skrekyno a co sa tyka nejakej dodacej doby alebo ako to je teraz v tejto dobe? lebo co si vsimam vseobecne davaju obchody info ze nestihaju v takomto obdobi, ci je to tym ze sa uz blizia sviatky alebo co.
Odpovedať
Profilova fotka
hej to bude asi najlepsie, lebo teraz tie opatrenia, sa clovek uz nikam nedostane, nemam slov. to fakt ked niekto aj teraz ze stavia, preraba hocico a je viazany na taketo obchody tak co mu ine ostava. @kopin tak hadam to nebude nejaka dlha cakacia doba na to nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@kopin tak to mas podla toho, ako si to objednas, ci ti to dovezie kurier alebo cez postu napriklad. no a keby si to chcel mat hned, tak si to mozes ist do predajne rovno zobrat 🙂 moznosti sa najdu a nemyslim, ze by teraz vseobecne nejake dodavky meskali, este ten napor asi nie je taky hrozny
Odpovedať
@lukino77 a uz ste s vyberom aj nejako pokrocili? lebo teda uz byva skoro tma, tak aby ste sa neslepcovali. ci zatial provizorne riesenie je jedenie v obyvacke co? 😄
Odpovedať
tak to je naparadu potom. ale teda mne je napriklad pohodlnejsie vsetko objednavat cez internet. aj taka doba je, ze sa da a pokial su na to tie predajne prisposobene, tak preco nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kebabstar priznam sa ze zatial nijako, lebo riesime so zenou ze aku verziu vlastne toho svietidla chceme, co by bolo asi najlepsie. no je to tazko ked kazdemu sa paci nieco ine. @kopin no ved to nam potom asi nic ine neostava, pokial to budeme riesit teraz, jedine ze by sme pockali na uvolnenie opatreni.
Odpovedať
@lukino77 tak ak sa nemate kam ponahlat, tak si to nechaj prejst hlavou, ved o nic nejde. ani sa necudujem ked je ich tolko, tiez mam taku dilemu ako ty, takze v pohode, nie si v tom sam.
Odpovedať
@lukino77 tak ale aspon nejaku predstavu snad mate. ved kazdy ma nejaky vkus, podla coho sa rozhodne hladat a vyberat, uz len keby ste na nete pozreli, tak by si si vedel spravit nazor ze co ano a co nie.
Odpovedať
@lukino77 a uz ste si aspon na nete pozreli ponuku, co pisal skrekyno ten obchod? ked si napisal, ze riesite so zenou ze aky konkretne typ, reku ci uz mate nieco v hladaciku ako sa vravi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kopin ano pozerali, inak vdaka za tip. maju siroky vyber, takze si myslim, ze by sme sa vedeli a snad aj mohli rozhodnut. len teda moja zena, vieme ako to je, nerozhodna, pacia sa jej viacere a ona ich chce vidiet nazivo, takze asi budeme cakat na uvolnenie situacie.
Odpovedať
@lukino77 potom daj vediet ake ste si nakoniec vybrali, to ma zaujima. ale zase v takychto pripadoch nie je na skodu pocuvat zenu, lebo oni maju tiez dobre take to citenie, co sa aj do domu hodi aby to dobre vyzeralo.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukino77 v pohode 🙂 tak to ked je zena nerozhodna, tak potom len pockat na otvorenie a uvolnenie opatreni, ved teraz by sa to uz postupne malo diat, tak mozte ist pozriet.
Odpovedať
@skrekyno ale tak to je aj o tom, ze zena ma to citenie take lepsie 🙂 a aby to aj doma vyzeralo utulne myslim ze aj na takychto doplnkoch ako je napriklad osvetlenie zalezi 🙂 ale teda aby ste nieco vybrali a stihli, lebo si pisal ze to chcete nad jedalensky stol a predpokladam ze Stedra vecera bude prave tam, tak aby ste neboli po tme 🙂
Odpovedať
@ziit a tak to stihaju ved teraz sa uz otvaraju obchody, mozu ist pozriet. i ked sam som zvedavy kolko tie obchody vydrzia otvorene a kedy to vlada znova vsetko zavrie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kebabstar no jasne, napisem. snad sa to pohne tym spravnym smerom, lebo tiez nemam rad zbytocne dlho sa rozhodovat, ale tak ako sa vravi, pre pokoj v rodine 🙂 @ziit ale prosim ta, ved to pri veceri budu sviecky vies ako 😄
Odpovedať
Ale ved jasne to chapem, to som len tak, ze pre istotu 🙂 Ale co si vsimam, tak teraz asi viac ludi zhana osvetlenie. Ci je to tym, ze idu sviatky a ludia mozno aj viac prerabaju alebo co 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@ziit a ty si uz takto vyberala svietidla? to na jednej strane nie je lahke, ked si predstavis, ze sa na ne budes v principe kazdy den pozerat. takze ono by to malo byt aj z casti taky dizajnersky, modny doplnok to nazvem do toho domu.
Odpovedať
@ziit tak jasne, tiez si myslim, ze aj teraz mozno viac ludi preraba, co si usetrili peniaze z letnych a zimnych dovoleniek, ked sa nikde nedalo ist kvoli opatreniam. tiez tak budem za chvilu riesit osvetlenie nove do pivnice, lebo to stare uz vyzera hrozne a asi to nebude ani dobre zapojene.
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?