Oprava prasklín v kúte

Zdravím. Ako opraviť praskliny v kúte miestnosti? Dat tam len vnútornú vyrovnávaciu stierku alebo treba aj niečo na spevnenie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od laylitta123:

Zdravím. Ako opraviť praskliny v kúte miestnosti?…
@laylitta123 sieťka.. nič iné nepomôže. Inak to budeš opravovať donekonečna.. Ja mám starý dom, presieťkoval som všetky rohy, aj stenové, aj stropné, lebo polovica bola dopraskaná.. Už to mám tak 15 rokov a žiadny roh nepraskol.
Odpovedať
@zicher takéto niečo tam dat?
Odpovedať

@laylitta123 nie.musi byt urcena na rohy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@laylitta123 nie.musi byt urcena na rohy.
@sousedekovci89 a na vnútorné rohy je iná ako na vonkajšie? Ci ta istá? Ale to potom treba dorobiť asi aj kompletne omietku na celej stene, ci? To keď sa len tak zatmeli len ta sieťka bude dobre?
Odpovedať

@sousedekovci89 a na vnútorné rohy je iná ako na …
@laylitta123 ak mas sadrove stierky da sa to roztiahnut a zabrusit do stratena. Na vonkajsi sa zvycajne pri sdk skor dava vystuha ktora moze byt kovova, plastova ci vo forme pasky takej plastovej. Na vnutorny sa mi najviac osvedcila klasicka papierova, spoznas ju tak ze v polovici ma take predlisovane na prehnutie.
Odpovedať

@laylitta123 to nie je sieťka, ale páska na sadrokartóny. sieťka je sieťka.
Odpovedať
Profilova fotka
no coat paska. treba s tym vediet robit :) https://www.youtube.com/watch?v=28av4...
Odpovedať
Profilova fotka
Môžete použiť iba akrylový tmel, ale v tom prípade to môže/nemusí prasknúť znova. Výstužná páska/sieťka je istota.. https://www.youtube.com/watch?v=cUc2U... (nech vás nepletie, že video je zamerané na sadrokartón - princíp je podobný aj pre strierku)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?