Ako vyrovnať nerovny strop na novostavbe ?

Strop je z betónových nosníkov rector a vybrolisovaných betónových vložiek . Strop je nepochôdzný .Nerovnosť je pri krajoch 3-4 cm .sadrokarton nechcem použiť ,lebo by sa znížila svetlosť izieb . Budem vďačný za rozumné riešenie Ďakujem .
Odpovedať
A omietkou sa nezníži? Nemusíš pod ten SDK robiť konštrukciu, len ho dorovna na strop nalepiť...
Odpovedať
Lenže keď ho chcem dorovna nalepiť musím´najsamprv vyspraviť tie 3 cm čo mi utekaju.
Odpovedať
Daj strojovu omietku,ta moze ist do vacsej hrubky
Odpovedať
@jozefpo železobetónový strop rector je nepochôdzny? Či myslíš to tak, že na ňom máš mäkkú izoláciu a preto po nej nechodíš? Pridaj foto, ako tá nerovnosť vyzerá.
Odpovedať
@kiski91 to mas odkial? @jozefpo nebude tam vaznejsi problem, ked ti nastal taky priehyb stropnej dosky?
Odpovedať
@jozefpo neviem aka je plocha stropu, ale ak je to 10mx10m a postavis priecky, omietnes strop, tak ten prehyb ani nebude vidno.... Zvlastne je, ze sa to prehlo. Dolo to dostatocne predpate?
Odpovedať
Od najnizsieho miesta si odpocitaj 7cm, to je minimalna vyska dvojitej sdk konstrukcie plus sdk samotny cize dokopy 8,5 cm, ked to mas take krive tak by som to s tym kartonom nevidel tak tragicky pokial tam teraz nemas vysku 2,4 alebo 2,5. "Kydat" tam tolko omietky v najvyssom bode, aby si sa nejako zrovnal s najnizsim si neviem ani predstavit. Inak aj mna by zaujimalo preco to je take krive.
Odpovedať
@gashtaan sorry,myslel som jadrovu hrubu omietku,teraz mi robia strojove preto som pomyleny
Odpovedať
Strop je nepochôdzný na ňom je 36 cm vata .Jedna sa o šírku nosnikov 3,6 a 4,8. Tí čo to zbabrali ma presviedčajú postupne nahadzovaťod stredu ku krajom v 2 alebo 3 vrstvách .
Odpovedať
@josefpo: tým čo to zbabrali by som im povedal. nech ti to zaplatia alebo nech to opravia na svoje náklady. Udivuje ma to ako sa mnohý majstri murári správajú. Oni sú bohovia a keď im čosi ktosi povie je zle sú odutý a oni to urobili dobre a zákazník má byť spokojný a držať hubu lebo mu to spravili dobre a lacnejšie..... Každopádne ak je to také zlé, dal by som na to SDK a znížil to ním. je to určite jednoduchšie a lacnejšie ako nahadzovať na v takých vrstvách omietky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?