Odpoveď na príspevok od mordor44:
Nazdar borci, svojpomocne som robil prvy x stukov… @mordor44 no to zašúchanie vpc omietky je žalostné.. Mne to príde tak, že si to zašúchaval ešte makké a ešte aj zlou technikou.. Teda neviem, ako sa robí s tvojou omietkou Baumit Max, ja mám skúsenosti iba s cemix vonkajší štuk. Ten natiahnem, celú stenu naraz.. Podľa toho, ako to schne, aký je podklad, teplota, vlhkosť, ale omietka musí byť zčasti zatvrdnutá a mokrým polystyrénovým hladítkom zarovnávam nerovisti dorovna. Mokrá a nezavadnutá omietka je makká a to sa nedá vyšúchať dorovna. Osatnú tam také hrče, ako tebe. Vyskúšaj druhý pokus, alebo si zavolaj niekoho, kto to vie a nech ťa trošku priučí.. Všetko je o skúsenosti. Na prvý krát ani sex nestál zaveľa..Odpoveď na príspevok od zicher:
@mordor44 no to zašúchanie vpc omietky je žalostn… @zicher este som aj pozeral typka ako to robi na videu presne ta ista omietka on po max hodine ze treba hladit, ja som cakal cez tri hodiny lebo mi to velmi trhalo a hladil som penovym hladidlom ...Odpoveď na príspevok od mordor44:
@zicher este som aj pozeral typka ako to robi na … @mordor44 penovým to nešlo ani mne.. treba tvrdé polystyrénové, lebo penové rozmazávalo a vyťahovalo vodu. Normálne som si z kusa polystyrénu vyrezal pílkovým plátkom hladítko, napustil do lavora trocha vody, hladítko namočil do vody a zahladoval krúživými pohybmi.. Potom prišiel kamoš, že on má lepšie hladítko-penové.. Namočil do vody, urobil dva kruhy a dojebabral mi celú omietku. Musel som to opravovať polystyrénom.. A tak sme to robili iba polystyrénovými.. Ale to fungovalo na ten cemix. Možno na tvoj baumit max je lepšie penové.. Neviem to posúdiť, nepoznám...Odpoveď na príspevok od mordor44:
Nazdar borci, svojpomocne som robil prvy x stukov… @mordor44 zasvieť na tú stenu čelne a daj foto...Odpoveď na príspevok od mordor44:
@paracetamol123 @mordor44 nechaj to vyschnúť...