Vyrezali mi dodatocne stavebny otvor pre okno a chcel by som odstranit nerovnosti a hlavne dobre utesnit, staci ked vnutornu plochu kde bude polozene okno zahladim lepidlom a vacsie poodlupovane casti hlavne z vonkajsej strany nad prekladom a vpravo dole pod vyrezom vyplnim jadrovou omietkou? Nejake casti su poodlupovane aj z vnutornej strany. Alebo treba nejak inak poriesit? Napriklad vlozit ulomky YTONGY a zamurovat? Dalej tam mam 2 mensie preklady medzi ktorymi je vlozeny styrodur. Dakujem
tebe je*e...to čo je 😄 to rezali kromaňonci klom zo šablozubého tigra? A preklad mal ísť nosný. Prerobiť, ale tomu, kto rozumie robote a dať preplatiť tým hovniválom, čo ti to porobili
@catscan sice jedna sa o vonkajsiu stenu ytong 300mm, ale nejedna sa o nosnu stenu. Su tam 2 preklady 12x6,5x150 cm a co som pozeral videa tak ja si myslim ze maju byt umiestnene na lezato. Nad prekladom su 4 vrstvy ytongu kde spodna cast je siroka cca 3m a ide to smerom hore do trojuholnika - stita. Na taketo zatazenie by to malo stacit, nie?
@goxom7 ja som na obvodovom murive takto uložené preklady ešte nevidel, ak si stým OK, tak ja tiež. Ale hente hryzance od Goofyho reklamuj, lebo keď to necháš tak, tak močkoši si zvyknú a budú tak robiť všade
Sice je to otrasne, ale keby tam aj ziadny preklad nedali, ale len podstojkovali porobeton kym vyzreje kleber, tak by sa nic nestalo. Je to pod stitom krovu, co to akoze ma niest? Tie dve tvarnice nad nim? To urdzi kleber hravo. (Ze to je odjebana robota, k tomu sa nevyjadrujem. Neviem, za co platis..).
Mozem sa spytat ako sa taketo reklamacie vacsinou riesia? Ci by ste pozadovali cely stit od vyrezu vymurovat alebo sa to riesi vyspravenim otvorov do roviny? Myslim ze tam je takyto nejaky prieckovy preklad https://youtu.be/nsyf2LQKBbk?t=26
ak tam bol uz urobeny veniec a je to vsetko vyzrete tak ten preklad bohate staci ...
ale teda, ze vyrezane ? to tak nevyzera 😄
kludne maltou, alebo sa to vyspravy ked budu lepit eps ...
@goxom7 teraz si uz mozes len hlavu buchat. z jednej foto je jasne ze to stavala gypsystav.gmbh stylom chyza marginalizovana jarovnicova. stavebny dozor alebo opravnena osoba predpokladam mrtva.