Očistenie plastových okien od penovej striekanej izolácie

Ahojte, chcem sa opýtať máte nejaký fígeľ na odstránenie penovej striekanej izolácie z okien? Robili nám stropy, steny sme mali pozakrývané do 1,5 m výšky a aj tak, čo čert nechcel, mám od 1,5 m až dole okná špinavé od spomínanej izolácie. Jedná sa o rámy a sklá okien. Prosím, čím to dám najjednoduchšie dole? Ďakujem vám za všetky rady 🙂
Odpovedať
@mata099 no záleží asi od rámu. Ja mám hliník čiže som to nechal "vyprašivieť" na slnku cca rok 😄 nebol na to čas a následne umyl klasicky. Na ráme ani na okne nebol žiaden flak. Pri plaste by som ale postupoval oveľa rýchlejšie. Nechať vytvrdnúť a následne odlúpiť dolu.
Odpovedať
@palo18 Neodlúpiš, drží jak ďas. @mata099 Zo skla zoškriabať žiletkou. Z plastu to neodstrániš tak ľahko. ja som to čistil z parapetu týmto: https://www.merkurymarket.sk/vrobok/d... Hrubú penu oškriabať napr. plastovou špachtľou, potom to naniesť, nechať to pôsobiť predpísaný čas a umyť drsnou hubkou a vodou. Z rámu okna som to nechal na slnku zvetrať, potom drsnou hubkou vyšúchal. Aj tak tam zostal fľak.
Odpovedať
Mali sme to iste...touto pastou to slo krasne dolu😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?