Odpoveď na príspevok od kristinazakova2808:
Ahojte. Ma niekto skusenost (aj konktetnu firmu) … @kristinazakova2808 Veľmi pochybujem, že ti to niekto spraví. Laminovanie sa robí na linke, keď je plast nový, osadené okno neprelaminuješ. Max. môžeš nalepiť fóliu, ale to by bolo prácne.Odpoveď na príspevok od kristinazakova2808:
Ahojte. Ma niekto skusenost (aj konktetnu firmu) … @kristinazakova2808 nechcem mudrovať, ale toto je otázka času všetkých laminovaných povrchov. Tam, kde svieti priame slnko, je degradácia povrchov dvojnásobne rýchlejšia. To je cena za krásu. Na to treba myslieť už pri realizácii. Z toho dôvodu som si nechal namontovať biele, aj ked sa mi páčil zlatý dub... Pätnásť rokov dozadu. Sú ako nové. Švagor má imitáciu dreva a z južnej strany sa mu začínajú olupovať, tiež po asi sedemnástich rokoch. Ale predpokladám, že techologia laminovania odvtedy napredovala a moderné vydržia viac. Možno. Ale nespoliehal by som sa na to. A z rovnakého dôvodu som si na strechu garáže a letnej kuchynky položil falcovaný pozinkovaný plech. Nie je taký pekný, ako ralkový trapéz, alebo škridloplech, ale vydrží 3x dlhšie. Ja už ho opravovať nebudem.. Možno o 20 rokov prvý krát premaľujem farbou na pozink.. Ale je dobré, že o tom píšeš.. Lebo ľudia neveria, až kým sa s tým nestretnú osobne.Odpoveď na príspevok od zicher:
@kristinazakova2808 nechcem mudrovať, ale toto j… @zicher Iste, napredovali... A hlavne "optimalizovali" náklady 😂