Odpoveď na príspevok od jkavenka:
Má niekto antracitové vchodové dvere na rodinnom … @jkavenka ja mam hliníkové, dvere idu otvorit, zavriet, odomknut, zamknut...ake skusenosti mas na mysli?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@jkavenka ja mam hliníkové, dvere idu otvorit, za… @cukrik25 Skúsenosti s údržbou, či je farba rovnaká aj po rokoch, či je to nástrek alebo laminácia a pod. v porovnaní s bielymi dverami.Odpoveď na príspevok od jkavenka:
@cukrik25 Skúsenosti s údržbou, či je farba rovna… @jkavenka lamino, jemny vrubkovy vzor, farba stale rovnaka po piatych rokoch, svieti na ne slnko od 12 do 17tej, udrzba je myslim OK, toto riesi manzelka ale nespominala nic, pouziva handry z mikro vlakna a ked ich umyje tak su ako nove... Edit: biele dvere nemame takze porovnat neviem....Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@jkavenka lamino, jemny vrubkovy vzor, farba stal… @cukrik25 Ďakujem za skúsenosť, ja by som si vybrala skôr asi lamino hladké, kvôli lepšiemu čisteniu tých drobných drážok, ale to je len z môjho pohľadu, lebo čistiť to budem musieť ja😉Odpoveď na príspevok od jkavenka:
@cukrik25 Ďakujem za skúsenosť, ja by som si vybr… @jkavenka takto rozmyslala aj zena, pozri si nazivo oba vzory....zena nakoniec isla do vzoru, mne sa to pacilo tiez viacejOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@jkavenka takto rozmyslala aj zena, pozri si nazi… @cukrik25 Práve som sa vrátila z jednej firmy a pozerala som si vzory naživo, viac ma oslovil ten hladký a bol mi aj doporučený, tak asi ten...