Akej farby okna zvnútra

Dobrý deň chcel by som vás poprosiť akej farby dať okna zvnútra keď z vonku ich plánujeme v antracitovej farbe . Dať ich aj z vnútra v antracite alebo v bielej farbe ? Omietky plánujeme mat do biela ale zase mi to príde že by to mohlo pekne ukázať taký kontras keby sú zvnútra tmavé s tou bielou omietkou . Nemáte niekto skúsenosti s touto kombináciou poprípade volake fotky ?
Odpovedať
@majokx ahoj.davas plastove okna?
Odpovedať
@majokx Rúžove. :-x
Odpovedať
Ake sa ti pacia. Je uplne jedno kto ti co poradi, tvoje okna, tvoje peniaze, tvoj vkus...
Odpovedať
@zita19 moja rec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Skus najskor vyhladat vo fore podobnu temu, je ich tu X aj za posledne obdobie s presne tou istou otazkou. Ak chces pozri u mna v albume, mame v polke domu obojstranny antracit, v druhej polke zvnutra biele. Zalezi ako chces ladit interier - ak mas rad sedu ako ja v kombinacii napr. s bielou a drevom tak sa toho neboj...
Odpovedať
Je to vec vkusu. Mam skusenost s drevenymi obojstranne morene na tmavy palisander. Teraz mam plastove, z vonku tmave, z vnutra biele. Pacia sa mi viac biele. Mam zaclony, tmava nepreraza.
Odpovedať
@marcel714. Áno chcem plastové. Ale terasove dvere rozmýšľam že v hliníku koli stabilite
Odpovedať
Profilova fotka
@majokx Máme antracit oboustranně, tedy i zevnitř. Samozřejmě je to o tom, co se komu líbí, my jsme spokojení ;-) (fotky jsou v albu, pokud chceš kuknout) Jinak máme HS portál 4,5m v plastu, úplně v pohodě ;-)
Odpovedať
Ťažko povedať. Osobne ak by tak by som dala z vnútra biele. Prídu mi variabilnejšie aj do budúcna, o je to váš dom, váš vkus, takže ako spravíš, tak bude dobre
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to paci obojstranne. Pekne to ukaze v takom akoby kontraste, ale je to vsetko o tom, co sa tebe paci co preferujes :-)
Odpovedať
@majokx zvolila by som vo vnutri biele okna. lahsie sa vam to bude kombinovat s nabytkom.
Odpovedať
isiel by som do bielej, skor a lepsie sa to da skombinovat ;-) a nebude to posobit tmavo, ale prave naopak bude to blede bude to fajn ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Biela je univerzálna a nelimituje pri ďalšom doladovani interiéru.
Odpovedať
Suhlasim s tymi, co napisali, ze zvnutra bielu farbu na okna. Predsa len to krajsie vyzera, lahko sa to kombinuje s nabytkom a presvetli to cely dom. Takze jednoznacne biele @majokx.
Odpovedať
ja mám čiernohnedé plastové zvonku aj zvnútra, farby stien maslová - nemenila by som určite, všetko sa dá doladiť, veď predsa už teraz musíš mať predstavu ako bude dom zariadený! ja osobne by som si biele už nikdy nedala (14 rokov stačilo)
Odpovedať
Profilova fotka
@zojaja môže mi nejaké fotky poslať, chcela by som vidieť ako to u vás vyzerá. Zaujímajú kombináciu ste zvolili ;-) :-)
Odpovedať
mame antracit dnu aj von a je to parada dnu take karamelove farby mame, pasuje to aj s bielym to bude OK, v detskych a spalni, pracovni mame biele steny a tiez OK
Odpovedať
Profilova fotka
heh mne by sa pacili pri antracite, ak by boli take ako vonku aj dnu. ono sa to mozno zda, ze to bude tazko skombinovatelne, no ba povedal by som naopak, ze aspon v tejto farbe pekne vyniknu
Odpovedať
Profilova fotka
@majokx pokial chcete mat omietky biele, tak mozte dat aj antracitove okna dovnutra. predpokladam, ze budete chciet ladit do seda a to bude fajn vyzerat.
Odpovedať
@majokx dajte si take, ake sa vam pacia. Aj biele aj antracitove budu dobre. Nemas co pokazit
Odpovedať
@izoggy áno presne chceme to ladiť do šeda :) bielo šedá kombinácia. Len nevieme sa rozhodnúť pre výrobcu okna . Rozhodujeme sa medzi incon luxury alebo slovaktual pasív .
Odpovedať
Profilova fotka
@majokx ak ti mozem poradit, tak radsej chod do okien od slovaktualu. Maju lepsiu kvalitu. A co sa taky farby, tak isla by som do tej seje, teda antracitovej.
Odpovedať
@frantiska_6 dobre ti poradila, aj my máme od nich okná a zatiaľ úplne v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?