Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Popod preklad. Ked pride okno to bude mat ram a t… ako pise @wolodymyr , popod preklad. manzelka tiez sa tym trapila ale pekne to vyslo zavesene na sadrokartonovom stropeOdpoveď na príspevok od itgospa:
ako pise @wolodymyr , popod preklad. manzelka tie… @itgospa nejako som ratal ze preklady budu priznane a kedze final stropu nepoznam tak tak som poradil 🙂Odpoveď na príspevok od itgospa:
ako pise @wolodymyr , popod preklad. manzelka tie… @itgospa môžete mi poslať foto ako to máte? DakujemOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
@itgospa nejako som ratal ze preklady budu prizna… @wolodymyr te preklad bude priznaný , lebo by potom bol velmi nízko strop keby sme ho dali pod sadrokartonOdpoveď na príspevok od lulub:
@wolodymyr te preklad bude priznaný , lebo by pot… @lulub vsak na kazde okno samostatna garniza do stropu a samostatna zaclona. Ked uz ste to tak vyriesili, tak suvisla zaclona aj za roh nebude.Odpoveď na príspevok od zita19:
@lulub vsak na kazde okno samostatna garniza do s… @zita19 ja som ten stĺp chcela povodne skryť za zaclonu ale asi sa to nedá až teraz ma napadlo že tam je ten preklad . Ale Dakujem ....som chcela iba foto či niekto to tak nemá a ako to ma porieseneOdpoveď na príspevok od lulub:
@zita19 ja som ten stĺp chcela povodne skryť za z… @lulub a čo tak na rozpernu tyč medzi stĺpy?