Zaclona na kolajnicke

Ahojte, kto mate zaclony povesane na kolajnickach, ako ste prosim merali dlzku zaclon? Dnes som bola objednat a dala som mieru -285 cm - vysku od stropu po podlahu, spytala som sa, kolko treba odratat cm z vysky, aby to bolo presne po podlahu a pani mi povedala, ze pri vesani na kolajnicku sa nic neodratava, napisala dlzku zaclony 285 a hotovo a ja teraz premyslam,ci to nebude dlhe alebo ci ma spravne pochopila. Nechcem,aby sa mi zaclona valala po zemi 😄
Odpovedať
@lili929 Máme plastovú kolajnicku širokú 2cm+ háčik. Merala som tiež strop- podlaha. Ale doniesla som kusok koľajnice aj s hacikmi nech si to pomeraju/poskúšajú sami. Na riasiacej páske je možnosť zahačknuť háčik vyššie/nižšie ale o povalu sa to moc zadrhávalo...dala som skrátiť o 2cm.
Odpovedať
Profilova fotka
To treba od stropu po zem merať. Nič neodrátať, pani dobre radí . Tie háčiky sú potom zaháčknuté v tej riasiacej stuhe, teda vrchnom leme záclony. Ak chcete mať pekne po zem záclonu nechajte tých 285 cm, nič sa vám po zemi válať nebude.
Odpovedať
My to máme tiež tak - 3,01 výška stropu, nič sme neodratavali, proste 3m záclona, zavesená na dvojkoľajnici na háčikoch. Je presne tak akurát - neváľa sa po zemi, je presne po podlahu.
Odpovedať
tak ono prinajhorsom sa ta zaclona moze par cm prehnut, ked sa bude vesat, to sa pri tom riaseni strati a nebude nic vidno...
Odpovedať
Mozte mi poradit, ake mate kolajnicky?
Odpovedať
Profilova fotka
@exponent Obyčajnú plastovú dvojkolajnicu Dá sa nadpájať ak je treba viac ,aj urezať z nej ak je treba menej.
Odpovedať
@exponent ja mám kovovú (hliník asi?) z Diega, som spokojná, je nenápadná a ľahko sa montuje - lepili sme na mamut. Všetky sme nadpájali, nebol žiadne problém.
Odpovedať
@kuratko22222 Kde sa to da kupit?
Odpovedať
Potrebovali by sme aj jednu kolajnicku cez roh.
Odpovedať
@alenaf34 ked su kolajnicky nadpajane, idu zaclony lahko odtiahnut? Nezaseknu sa v tych spojoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@exponent V obchode so záclonami, alebo väčšie obchody s nábytkom Kika, Möbelix, Ikea a pod Ja som kúpila u nás v MA v obchode so záclonami Lucitex
Odpovedať
Profilova fotka
@exponent Dá sa k tomu kúpiť taká spojka , ale aj bez spojky sa to pekne posúva. Do oblúka alebo ruhu sú tiež systémy. V obchode so záclonami vám poradia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@exponent ppliql sú správne nadpojene, tak mienke problém, ja osobne som žiaden nezaznamenala 🙂
Odpovedať
Maximálne odstrihneš 🙂 Tiež som mala raz taký pokus, odstrihla som to tak na krivo ako to len šlo a teraz čo s tým? Len som ich otočila, vrch je dole, spodok hore a voľako si už žijeme 🙂
Odpovedať
@lili929 presne od stropu po podlahu? Nemám záclony po zem ale vždy rátam s cm na našitie riasiacej pásky. Po zemi sa ti váľať na bude, veď sa dá vždy odstrihnúť 🤷‍♀️
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa chcela privtriet, ked ste tu. Baby potrebovala by som radu so zaclonou a zavesom na kruzky. Kde kupit nejake kvalitne a za prijatelne ceny?? Chcela by som horcicovy zaves, ale teda niektore ceny sa mi zdaju uletene.
Odpovedať
@exponent ospravedlňujem sa za neskorú odpoved, neukázalo mi upozornenie. Ja mám všetky koľajnice nadpájané, mám vysoké stropy, takze aj ťažké záclony a nemala som jediný problém. Funguje to úplne normálne, ak je to sobre pritiahnuté. Kupovala som obyčajne kovové dvojkolanice z Diega.
Odpovedať
Tak ono zavesy su drahe pokial chces kvalitne. My sme kupovali domov take tie, co ked zatiahnes, tak je ozaj tma v izbe, ze neprepustia svetlo. A to ti poviem, ze som fakt taku cenu necakal.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme z tohto dovodu zavesi zrusili. Akoze myslim cely nakup zavesov. Proste mi to prislo vela, co za to pytaju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?