Skrinka pod tv

Profilova fotka
Ahojte kupoval niekto cez internet bielu skrinky pod tv zavesnu ? Nejaká skúsenosť? nerada objednávam cez internet lepšie od niekoho recenziu ďakujem.
Odpovedať
My máme z IKEA, volá sa Bestå a je super. Vyhovovalo mi, že je na tretiny a v každej tretine si môžem zvoliť či chcem zásuvku alebo poličky no a potom také ikeácke samozrejmosti, že sa dajú nakombinovať rôzne farby a vzory. Ona ináč vyzerá tak "papierovo" trochu, že na ňu položíš žuvačku a rozsype sa, ale máme dvojdielnu aj v chodbe a obe držia veľmi dobre. Aby som spomenul aj nevýhody - zásuvky sa otvárajú stlačením, takže keď sa o ňu omylom oprieš, alebo zavadíš, otvoríš ju. Nič hrozné, dá sa zvyknúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar pekná ale hľadám klasickú celú bielu najlepšie lesklu.
Odpovedať
@michaela_bednarova Majú aj celú bielu, len neviem, či bude dosť lesklá na tvoj vkus. 🙂
Odpovedať
Tiež máme z IKEA,ale vyskladanu z kuchynských skriniek METOD a dvierka lesklé RINGHULT. BESTa je z takéto duteho papierového materiálu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slnieckova17 toje celá.komplet komoda takto kupovana???
Odpovedať
@michaela_bednarova iba vrchná doska-dekor dreva je odrezaná od stolára a privrtana navrch,inak bola celá skrinka biela,dvierka leskle
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela_bednarova a mas aj niekde uz nieco vyhliadnute? Alebo stanoveny nejaky rozpocet, do akeho by si sa chcela vojst? Lebo takato skrinka by nemusela byt narocna podla mna ani na vyrobu a mala by si presne taku, ako si zelas, keby to das niekomu spravit.
Odpovedať
Vyskladaj si v Ikei a mas to vyriesene, vybavene. To nebude krok vedla aj keby si cez internet objednavala. My sme jedneho casu z nejakeho nabytku objednavali, eshopu, presny nazov si uz nepamatam a teda to co nam prislo, tak cele zle. Na rozpadnutie, nekvalitne. Ale Ikea je fajn.
Odpovedať
tiez si myslim, ze by bolo mozno lepsie si ju nechat vyrobit, kazopadne aj ta kvalita je ozaj neporovnatelna s takou uz hotovou, ktoru si vyberies v obchode.
Odpovedať
No teraz už aj tie kupované sa dokážu dosť priblížiť výrobe na zákazku. Záleží, kde kupuješ, sú obchody, ktoré disponujú kvalitným nábytkom, kvalitnými materiálmi. Takže si myslím, že je to úplne individuálne.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri napriklad aj v jysku, tam kupila sestra pred asi rokom. Zalezi aku mas predstavu aj o cene. Aj o kvalite, ideal je ist si pozriet osobne aby si videla aj hrubku dosiek, prevedenie, ci to stoji za tie peniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
@majak0 tam mali, ale neviem či skôr nie na nožičkách, že nie na stenu. Keď na stenu a čisto bielu, tak ikea je taká istota, ktorou sa nič nedá pokaziť a myslím, že aj cena je pri tom taká v pohode, že človeka to nezruinuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majak0 presne tak, to velakrat sa ta hrubka podla mna podcenuje. co sa tyka stolov a takychto skriniek, tak to aj rozhodne krajsie ukaze, ked je ta doska proste hrubsia. nehovorim, ze je to zakazdym zaruka kvality, ale vacsinou aj dlhsie vydrzia🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@markus67 ja veru presne takuto skusenost aj mam, osvedcili sa mi uz tie hrubsie dosky, ale teda hlavne pri jedalenskom stole. kedze sa pouziva dennodenne, tak to bola taka samozrejmost zvolit uz nieco take kvalitnejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?