Aké máte skúsenosti s firmou Wienerberger?

Stalo sa vam uz niekomu, ze ste mali zaplateny urcity druh tehly a doviezli vam nieco ine.. Konkretne..mame zaplatene tehly Wienerberger 38 P+D P10 a doviezli nam tehly P8...s odovodnenim, ved aj toto vam staci?!!!! Ked si niekto takto predstavuje slobodu podnikania tak dakujem pekne...budeme teraz drzi my a dame im to pekne vsetko nalozit naspat a doviezt tie spravne na ich naklady??? Mali ste s nimi niekto podobnu skusenost? Ako ste to riesili?
Odpovedať
Urciite to urob, a skontroluj aj kvalitu tych tehal,lebo je to s nimi hrozne.pozri viac http://www.ostavbe.sk/viewtopic.php?f...
Odpovedať
hmm, len casove hladisko nas odradza :-( ked si predstavim, kym by s ato vsetko zrealizovalo, tak nam moze stat hruba stavba...co sa tyka tej kvality, zatial sme si nic take nevsimli, ani murar nic nevravel...musime skontrolovat este aj toto..ak to bude v poriadku, tak asi kaslem aj na vymenu, lebo s amoze stat, ze sice dostaneme P10-tky ale budu sama biela bodka :-D
Odpovedať
Záleží, kde Ste Tie tehly kúpili, ale predpokladám, že v stavebninách. Áno vráťte im ich naspäť, alebo zľavu na cene žiadajte. Sú to tehly porotherm? A akú cenu má 1 ks 38 P+D s DPH ?
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiež Porotherm a nič take sa nám nestalo myslím tie bodky my sme s nimi veľmi spokojní :-)
Odpovedať
to ferka511: ked najvacsi for je v tom, ze stavebniny su v tom tentoraz nevinne :-p proste si v zavode wienerberger povedali, ze nam stacia aj P8 a hotovo..a ano, su to tehly porotherm, ani si uz nespominam, kolko sme za ne dali, platili sme ich este v maji...uvidime co s tym nakoniec spravime, najviac u nas asi zavazi casove hladisko..
Odpovedať
Caute my ideme tiez stavat z Porothermu, rozbalili sme zatial 2 palety...tie bodky tam neboli ale par tehal bolo popraskanych, som zvedava ako to bude v ostatnych paletach? Ake mate vy skusenosti?
Odpovedať
Štítky na palete treba prečítať, kedy boli vyrobené a aká je to akosť. Prípadne si ich odložte, ak niečo nesedí. Ja som na stavbe všetko fotila aj štítok na obale.
Odpovedať
ferka - je to 1 akost, inu by sme ani nebrali...
Odpovedať
My sme s touto firmou probelm nemali, dodali vsetko ako mali, dokonca sme nekupovali cez stavebiniy, ale priamo... A kupovali sme Porotherm 44 cm na vonkajsi obvod a vnutri mame tusim okolo 17 ale neviem resne ci je to tak, hrubu stavbu sme uz davno stavali :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 13 rokoch
Za mna takisto fajn skusenost s Wienerbergerom, musim povedat, ze aj komunikacia v pohode, nemal som ziadne vyhrady. Material nam bol dodany bez problemov, dohodli sme si vykladku aj termin, dodali vsetko na konkretne miesto a v presne stanoveny cas. Som si isty, ze to musi byt nafigu riesit tak veci ako popraskane tehly, nam sa toto nestalo, cize vsetko ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?