Aké máte skúsenosti s Porfixom Plus?

-ake s nim mate skusenosti? -kupovali ste ho teraz niekto,ake zlavy ste dostali?Termin dodania? -rozhodli by ste sa pre porfix znovu?
Odpovedať
-nikto nic?
Odpovedať
Ahoj, my sme stavali teraz s Porfixom Plus. Obvodové múry máme 375mm PLUS aj priečku medzi obytnou časťou a garážou 300mm PLUS. Ostatné priečky a nosné priečky len s Porfixu. Manžel chcel Porfix preto, lebo sa ľahšie s ním robí - elektrika, hmotnosť samotnej tvárnice a pod. Je lacnejší ako Ytong. Porfix Plus si pochvaľovali chlapi keď stavali, lebo boli tvárnice ľahšie ako obyčajný Porfix a dúfame, že teda bude aj dobre izolovať ako píšu v parametroch. Už nechceme zatepľovať polystyrénom. Tak uvidíme. Na celý Porfix sme mali zľavu v stavebninách 34% z cenníka na internete. Dodanie sme si určili my. Akurát sme mali problém s príjazdom na pozemok. Firma Porfix má svoju autodopravu a aj výslovne na našu požiadavku - chceli sme kamión s vyšším podvozkom - poslali nám obyčajný, a šofér nebol ochotný ísť až na pozemok. Tak manžel musel palety s tvárnicami UNC-čkom nosiť cez celú dedinu až na náš pozemok. A to sme mali 2 kamióny tvárnic. Adrika
Odpovedať
-ahoj adrikaa -ja som uz pevne rozhodnuty pre porfix,prave dnes mi prisiel napocet materialu-v projekte mam tehlu,vypocitali mi porfix plus-vychadza mi to okolo 6700,- euro -dufam,ze sa mi podari vyboxovat aspon taku zlavu ako vam 8-) a dakujem ti za info :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?