Odpoveď na príspevok od marosh19:
Dobrý deň, chcem sa opýtať ohladne obkladu kúpeľn… @marosh19 ja som dával doleOdpoveď na príspevok od sallko:
Zacat od spodu a 15x60 uz nedat a nechat k stropu… @sallko Najhoršie, čo sa dá spraviť.Odpoveď na príspevok od marosh19:
Dobrý deň, chcem sa opýtať ohladne obkladu kúpeľn… @marosh19 Dorez patrí dole. Ale ťažko sa trafíš na milimeter hore... Je lepšie začať napr. 17cm od spodu a hore spravíš dorez napresno. Ale ak máš rovný strop, dá sa aj ísť na presno a malú medzierku, ak vznikne, dotmeliť. Spodný dorez lepíš úplne na koniec.Odpoveď na príspevok od marosh19:
Dobrý deň, chcem sa opýtať ohladne obkladu kúpeľn… @marosh19 my sme si vsetky moznosti kreslili na stvorcekovy papier. Vsetky pohlady na steny a podlahu. Ked na jednej stene to moze byt jedno, na druhej uz to moze nieco ovplyvnit. My sme sa riadili podla vane. Ale mame vacsi rozmer. To znamena ze na vanu isiel akurat jeden obklad na vysku 60 cm. Keby bol z dola dorez uz by to pekne nevyzeralo. Tiez v sprchovon kute je lepsie mat zdola, resp do vysky kde strieka voda, co najmenej spar kvoli udrzbe. Takze zavisi ake mas rozlozenie a ako esteticky a funkcne chces mat kupelnu.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@sallko Najhoršie, čo sa dá spraviť. @kejsix ja mam hore cca 12cm fugu od stropu, do fugy bol vlepeny sadrokarton, aby nevznikol odskok a takto sa mi to paci.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@kejsix ja mam hore cca 12cm fugu od stropu, do f… @rapidek Každého vec, samozrejme. Keď to výškovo zrovnáš, podľa vzoru obkladu to môže byť ok. Vo všeobecnosti to ale ľuďom evokuje #socmod :)Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rapidek Každého vec, samozrejme. Keď to výškovo … @kejsix pozri si obklady na zapade, napr malu britaniu a uvidis, ze zdatne sekundovali nasim sudruhom :)Odpoveď na príspevok od rapidek:
@kejsix pozri si obklady na zapade, napr malu bri… @rapidek Taky zapad, kde maju teplu a studenu na zvlast kohutikoch :)Odpoveď na príspevok od marosh19:
Dobrý deň, chcem sa opýtať ohladne obkladu kúpeľn… @marosh19 rozmerať a aký dorez hore, taký aj dole. Bude to súmerné a ani si to nevšimneš... Hore dorez 22*60 a rovnako dole, ak teda dávaš 2mm špáru...