Neostal niekomu obklad kúpeľne TOKIO Merkury Market?

Ahojte, prerábala som pred 10 rokmi a teraz mi budú meniť rozvody, t.j. rozsekajú stenu vo WC. Kachličky čo som kúpila v Merkury Markete už nemajú, bolo to v rozmere 30 x 41,6 cm, TOKIO. Nezostalo niekomu prosím ...potrebujem 6 ks tmavých a listelu.
Odpovedať
@deni987 Prepáč mi otázku ]-( ... Čo to bol za chorý nápad "zakachličkovať" WC stenu na stupačku, keď si vedela že Ti budú meniť rozvody??? ...Dá alebo dalo by sa to urobiť iste aj "vtipnejšie" ako je ten Tvoj spôsob..Ja som tiež prerábal ALE zadnú stenu som urobil tak že za 15.min. ju dokážem rozobrať a opäť zložiť..Presne kvôli tomu že môžu bez problému robiť-vymieňať rozvody... ;-) Obklad si mohla dať predsa na "dosku" ktorú hravo demontuješ.. ;-)
Odpovedať
@technik007 áno, to mal v pláne aj murár, urobil mi veľké dvierka, ale vraj to nestačí, a tá firma, ktorá to bude robiť v celom baráku sa mi s tým nebude "hrať" a opatrne rozoberať.. 😞 Ono je to na sadrokartóne...ale chcelo by to asi sa viac snažiť a aj ja si myslím, že keby trošku chcel, tak by to rozmontoval. Nuž, videl len blond ženskú, tak nech cvaká...
Odpovedať
@deni987 Tak to je smola ]-(
Odpovedať
@deni987 ked su na sadrokartone, tak sa daju "povyrezavat" treba zacat od osadenych dvierok. Praca pre "hodinara" na sposob recyklacie starych tehal.
Odpovedať
@rapidek ďakujem za info...nooo, už som aj to skúsila, zatiaľ je preč taký "kastlík" na potrubie, to vedie do kúpeľne. No ale neviem, či som až tak zručná, hlavne asi nemám toľko vhodného náčinia. Ale mám čas do budúceho týždňa, tak možno pojednom rozoberiem. 🙂 😴
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?