Odpoveď na príspevok od kapro62:
zalezi od sikovnosti majstra a zlozitosti roboty.… @kapro62 Rozumiem samozrejme nechcem presnú cenu, to nie. Skôr skúsenosti od niekoho kto nedávno robil niečo podobné. Počítam, či by sa dalo vmestiť do 3000 eur.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Doplňujúca otázka. Je nutné pri walk in sprche vy… @fero1821 ten odtok ti musí spraviť vodár ešte pred poterom aj geberit najlepšie osadiť pred poterom, neviem si predstaviť to tam dávať dodatočne až potom. Poterári by mali ešte aj vyspádovať tú časť kde bude walk in sprcháč smerom k odtoku. Cena práce to je veľmi individuálne. Ja mám obklad 120x60 na stenách aj na podlahe- cena cca 22 eur/m2 ale to už je aj spolu s vyrezávaním otvorov na batérie, vypínače a zásuvky, lišty a pod. Ceny sú od 15 eur/m2 po nekonečno...Odpoveď na príspevok od fero1821:
@kapro62 Rozumiem samozrejme nechcem presnú cenu,… @fero1821 práca určite nie teraz sme dokončiliOdpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Wc geberit 560€, vana liatinova kaldewei 1600, ob… @uhlikova_stopa Ja sa nepýtam na cenu WC. Ja sa pýtam na prácu.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, robím si taký rozpočet na vybavenie vnút… @fero1821 Oslov viacerých nech ti povedia, za koľko to spravia. Či nechať aj zvyšok práce na neho? No záleží, či to vie. Nie každý obkladač je aj vodár.Odpoveď na príspevok od delfabo:
@fero1821 Oslov viacerých nech ti povedia, za koľ… @delfabo Aj geberit WC sa musí osadiť ešte pred zaliatím podlahy?Odpoveď na príspevok od fero1821:
@delfabo Aj geberit WC sa musí osadiť ešte pred z… @fero1821 Väčšinou osádza pred zaliatím podlahy.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@delfabo Aj geberit WC sa musí osadiť ešte pred z… @fero1821 lepšie je osadiť geberit predtým, keďže je aj lepší prístup k odpadovému potrubiu a je to prichytené do pevného podkladu. Ale dá sa aj na poter, keď už inak nejde. Ale je dobré mať omietnutú stenu za tým alebo aspoň v lepidle, keby to chcú montovať vodári spolu s nástenkami, potrubím a podomietkovými batériami atď.