Co hovorite na www.ruzinovska1.sk ?

rozmyslam nad tymto 1 izbovym bytom a neviem sa rozhodnut, lebo nepoznam tuto lokalitu. Viem, ze tam je obratisko elektriciek, ale to vraj rekonstruovali minuly rok, tak by ma zaujimal nazor ludi, ktory v blizkosti skutocne byvaju: ci je to hlucna lokalita (elektricky, lietadla ...), ako sa tam byva ...
Odpovedať
oprava: ktori ...
Odpovedať
ahoj. v danej lokalite nebyvam, tak ti ohladom hluku odpovedat neviem. ale je to zaujimavy projekt rekonstrukcie starej budovy za relativne primerane ceny. elektricka priamo do centra co je plusom. potraviny blizko, aj ked len lidl. volil by som slnecnu-zapadnu orientaciu, aj ked neviem ake su do buducna plany s travnikom pred bytovkou.
Odpovedať
Lokalita je fajn, mas tam ale aj zberny dvor zelaza, takze sa tam motaju typci so starym zelezom a par promile v krvi. Ja som tadial prechadzal elektrickou snad 2 roky, priatelka byva blizko. Lokalita isto nie je zla, ale elektricky budes pocut - mne osobne to nikdy nevadilo a ani ma to nerusilo. Co sa mi napaci, ze je tam snad 16 bytov na poschodi, byty su male... cena ako za novostavbu a pritom je to starsia budova. Parkovanie, to netusim kde.
Odpovedať
dakujem za nazory. mne sa najviac paci dispozicia, aj napriek tomu, ze to nie je velky byt - je tam v ponuke variant so samostatnou spacou castou (ma aj svoje okna a posuvnymi dverami sa zatvara). Co som pozeral ine byty, tak tie to mali vacsinou v jednej miestnosti, ale zas mali samostatnu kuchynu. Ta dlha chodba sa nepaci ani mne. Hadam bude dajako presvetlena a vetratelna. A je tam balkon, ktory nie je extra velky, ale je....
Odpovedať
Rataj s tym, ze k nakupnym centram to mas peso cez vlakove kolaje, kde ta nie len moze zabit vlak, ale este tam stopuju aj policajti namiesto toho, aby tam spravili nejaky rozumny prechod pre chodcov. Ten, ktory tam je, je pomerne daleko a podla mna nebezpecny. Dispoziciu a cenu za m2 uz necham na teba, ale podla mna je to drahe.
Odpovedať
na to ze to je len zrekonstruovana budova - drahe. a je to ako na internate alebo ubytovni. dlha chodba a nasukane minibyty. ako startovaci byt pre mladeho cloveka ok, len neviem ci nebude problem to potom predat.
Odpovedať
@manilla suhlas.je topredrazene ak berieme do uvahy fakt ze to vlastne neje novostavba ale byt po kompletnej rekonstrukcii:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@marbanik http://www.modrastrecha.sk/forum/pane... tu sa dozvieš viac
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?