Výstava nábytku v Nitre marec 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte stavitelky, v sobotu sa chystame do Nitry na vystavu nabytku a zariadenia. Bola tam nietorá z Vás pozriet? Aky maju vyber a da sa tam aj dobre nakupit za nizsie ceny? My tam chceme kupit resp. objednat obkladacky do kupelne a sanitu, ak by sa dalo aj spotrebice do kuchyne.
@yanka79 Presne ako na trhu. :-D My sme sa tiež s mužom zvrtli.( Aspoň som si ušetrila nožičky).
@ninka23 do toho posledneho som vosla a hned vysla - horsie nez bazar :-) a to som nevedela ze je to nazvane bytove doplnky :-D
Ja som tiež nebola nadšená. Kuchyne žiadne - nábytkové dvierka pre výrobcov, ale nie pre koncového spotrebiteľa. Obývačky, slabý priemer - len zopár inšpiratívnych kúskov. 1/2 pavilónu matracov - to bolo o ničom. Postele - 2-3 sa nám páčili, inak slabota. Sprchové kúty,whirlpooly a sauny - tie sa nám páčili. Svietidlá a krby - veľké sklamanie. Sedačky - až v poslednom pavilóne sme našli takú,aká by nám vyhovovala ( dĺžka sedu, dekór čalúnenia). Pavilón bytových doplnkov - pomenovanie bolo zavádzajúce, lebo tam boli predajcovia rôznych škrabiek,nožov,hrncov a tanierov.
ahojte kuchyne nic moc ale zas nasli sa tam dobre veci - teakovy nabytok krasny a za dobre ceny, dvere mali velky vyber aj kupelnovy nabytok sa mi tam pacil
co sa mna tyka - spokojnost. nakupene baterie, objednane vchodove dvere, interierove dvere a sedacka. kuchyne fakt nic moc :-|
Profilova fotka
ahoj aj ja som bol sklamany,okkrem obyvaciek a spalni tam dokopy nic nebolo, hladali sme neaku ispiraciu pre kuchynu no nasiel som ich asi 5 na celej vystave jednoducho bieda :-( :-(
ja som tiez bola sklamana z vystavy, skoro nic by som si nevybrala, teda okrem drevenych podlah, ale tie boli az prehnane drahe :-( Co sa tyka kuchyn, tak bol slaby vyber.... Ale zas niekto by si mozno vybral, neviem, zalezi na vkuse ;-)
@cinocka koli kuchyniam nie velka bieda
oplati sa tam ist kvoli kuchyniam?? :-)
Profilova fotka
je to tam fakt o ničom. nič sme si nevybrali. nábytok, ktorý by sa nám aj páčil bol už dávno predaný. takže je to veľmi veľmi slabé. bola som veľmi sklamaná!!
Profilova fotka
Za to vstupne 4 € na osobu to fakt nestalo, aspon nam nie...obyvackovy nabytok, ktory sme boli pozerat tam bol miestami az predpotopny (ala nora mojsej) a ostatny akoze "moderny" bol na jedno kopyto, nevybrala by som si ani jeden. Neviem ci Slovaci uz naozaj stracaju vkus alebo su menej narocni, ta ponuka v ramci slovenskeho trhu s nabytkom je naozaj velmi slaba...neostava nam teda nic ine len si ho dat vyrobit podla vlastnych predstav a na mieru :-( ach jaj...
My ideme v sobotu . Už sa teším :-)
Profilova fotka
@katrin21 Daru nemusim.. jedine zeby mi dala zlavu na spotrebice :D :D :D
@vivere v zozname vystavovateľov je aj pemat - vyrábajú garážové brány
@wrzteq http://www.agrokomplex.sk/vystava/112...
Profilova fotka
@cerler ved ja viem, len upresnujem :) a davam ti za pravdu :) :-D
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katrin21 ja som reagovala na prispevok andula30 :-) a nie na tvoj :-D
Profilova fotka
@red_kika @cerler ja som nenapisala, ze ho navrhuje, ale ze je to " jej " nabytok..... :) zbera ho po celom svete :-D Ma obchodik , kde tieto kusky predava..
Profilova fotka
@mima1 dakujeeem, jj tie som myslela
@mima1 no tak to som teda zvedava ako to bude vyzerat. zajtra sa tam ideme pozriet :-D
@red_kika dara mala otras nabytok nepacil sa mi. @ajkaag ak myslis supra krby tie tam neboli aspon som nevidela. @andyfoto spotrebicov bielych bolo vela a aj sa mi pacili :-) tak ak mozes chod. tiez digestory boli pekne len ttie ceny fuj
Profilova fotka
@andula30 @red_kika myslim, ze to bolo v tejto casti http://www.iprima.cz/jsss/bydleni-pro...
@cerler nech je ako je, mne sa ten jej stanok nepacil ale komu co je libo.. :-)
Profilova fotka
@andula30 @red_kika podla mna ho nenavrhuje, len nakupuje z celho sveta... v jednej relacii na ceskej TV - myslim, ze to bola relacia Jak se stavi sen... boli v jej predajni a tam to spominali...
@red_kika ma my sme stali pri tom stanku a ja mm hovorim to je nabytok co navrhovala Dara a mm na to no ta musi mat dobry gulas v hlave... :-D :-D
@katrin21 dara rolins ma vlastny nabytok??? uz nevie co s tolkymi peniazmi, tak este aj do nabytku sa pustila.. pre pana jana
@katrin21 bola som v nitre a tie biele spotrebice su krasne!!!!!! normalne ma dostali tou farbou... :-)
pekna vystava.len tie peniazky nejak chybaju.:)))) oplati sa pozriet a inspirovat trosku.
Profilova fotka
Ja sa chystám v sobotu už sa teším na rozne inšpirácie. Čaute :o)
Profilova fotka
@andyfoto to je isto len bleskom skreslene, isto to je nerezove :) ono, kazda vystava je od 9.00 do 18.00, zeby to zmenili na 9.30? ale je to mozne... ja som si tam odkrutila pocas VŠ vsetky vystavy :-D .. akurat v nedelu,resp. posledny den vystavy byvalo tusim uz len do 15.00... inak, vcera som niekde citala, ze v nedelu bude pri svojom nabytku Dara Rolins v stanku.... :-D

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?