Výstava nábytku v Nitre marec 2008

Profilova fotka
Ahojte stavitelky, v sobotu sa chystame do Nitry na vystavu nabytku a zariadenia. Bola tam nietorá z Vás pozriet? Aky maju vyber a da sa tam aj dobre nakupit za nizsie ceny? My tam chceme kupit resp. objednat obkladacky do kupelne a sanitu, ak by sa dalo aj spotrebice do kuchyne.
1
2
12
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@renovuj budem tykat komu ja chcem :-D :-D :-D aj tak si trapny :-D :-D :-D
Profilova fotka
@mima1 hej, viem,dufam, ze narobia poriadky :)
@maricenka1 sú aj u nás v meste, no tu majú vystavené iba kuchyne a som rada, že som videla ich predsieňový nábytok v Nitre na výstave. zdá sa mi kvalitný a ceny, ktoré tam mali ma potešili. keď som im poslala mailom fotku ako si predstavujem botník, tak odpísali, že sa dá vyrobiť :) doteraz som netušila, že robia aj obývačkové steny, to ma fakt potešilo, pretože z toho čo sa ponúka v obchodoch sa mi nič nepáči. teším sa na tvoje fotky x-)
@katrin21 myslim ze len admin tu neni cez vikend moc. ale oni si ho najdu snad zajtra :-)
@tyli Navrhy som poobkukavala po internete a chalanom v studiu som povedala svoje predstavy.Nakreslili a potom sme vsetko detailovali.Este stastie ze studio maju v meste kde robim a chodila som tam skoro kazdy den tak po 1 - 2 lebo cas mi to inac nedovoloval. A cena? Vsetko zavisi co tam chces ake kovanie atd. a co je dolezite na tej cene sa dalo dohodnut.
Profilova fotka
@renovuj my si tu tykame, vies? tu je to OK a normalne...
Profilova fotka
@renovuj @maznacik007 @mima1 @martinjasen baby, tak toto je uz vazne sila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten clovek sa ma tu drzosť vopchat este aj do temy o vystave nabytku ?????? toto mi vazne pije krv .... Okrem toho, ze je to okata reklama ako delo, vopchal sa uplne do kazdej temy ! to je ale spam-er ... @manilla
@maricenka1 joj to budem rada ak by si mohla pridať fotky x-) obývačku ti robia podľa tvojho návrhu, alebo si si podľa čoho vyberala? nevieš ako kvalitne robia šatníkové skrine? aj nad tými uvažujem, no nevidela som ich prácu naživo a netuším aké majú ceny. botníky ale dám istotne od nich, aj vešiakovú stenu x-)
@tyli Kocis f. z BN? Tak od neho mam prave kuchynsku linku ale este ju nemam domontovanu kvoli elektrike. Som s nim nadmieru spokojna. Dala som si urobit este aj detske izby + obyvackovu stenu,j barovy pult + jedalensky a obyvackovy stol..Porobim foto a dam ich sem.
Profilova fotka
@renovuj najprv si prestuduj pravidla a potom tu prispievaj... nie je podla pravidiel ze takmer do kazdej temy hadzes ten isty prispevok s kontaktami na tvoju firmu... ja osobne klikam vykricnik ku kazdemu takemuto prispevku...
@renovuj skus nastudovat trosku pravidla fora urcite tam najdes bod 5. kde sa pise :Do odpovedí nevkladaj kontaktné údaje na firmy. Môžeš spomenúť ich meno, avšak adresu, telefónne číslo, e-mail adresu, www adresu atď. do fóra nepíš. Na zaslanie takejto informácie využi internú poštu alebo e-mail.
@renovuj trosku si mimo :-D na kazdu temu odpovedas sprchovymi kutmi. toto nieje reklama |-|
mňa tiež zaujal kočiš, pavilon už neviem, no vystavoval na poschodí...
Článok sa načítava...
@jonyval http://www.kocis.sk/vesiaky.html
@jonyval http://www.mirrors.sk/produkty/venetto/ ja som tam nasla taketo, podla tohto som si dala spravit na mieru
ahojte, neviete náhodou ako sa volala firma, čo vystavovala predsiene, vešiakové steny na výstave nábytku tento rok? Neviem nikde na nete nájst
ahoj tyli, no, my sme uz boli teraz 3-ti rok po sebe... Vybrali sme si sedacku a kreslo rolf benz - tu ich dodavaju len cez atrium, uvidime ci budeme kupovat cez nich... Naposledy sme si tam vybrali stolicky od huelsty - nechali si robit ponuky od viacerych firiem v Rakusku a u nas ( mali ich v atriu a v design house ) - najlacnejsiu sme si zobrali - na nase prekvapenie to bol design house tu - takze normalna dodavka... Firmy v Rakusku ale nemaju problem vacsinou ti to aj priviezt na Slovensko pripadne uskladnit ( tak sme kupovali postel od ruf betten )
@dai pozrela som si, nuž verím že to tam bolo super. nevedela som o týchto výstavách. už to nestihneme. ako budete objednávať trebárs sedačku? oni vám tovar dovezú, alebo si pôjdete vyzdvihnúť?
ahoj tyli, na vystavisku vedla pratra - Messeplatzt - tu su info - http://www.wohnen-interieur.at/ ( vstupenky sa daju kupit cez net o 3 eura lacnejsie - na vystave sa len vymenia za realne...)
@dai kde vo Viedni ste boli? tiež som názoru, že je tam lepší výber :-)
ahojte, takze v nitre som nebola ale boli sme vo viedni a odporucam - my sme nasli co sme hladali :-) sedacku, citacie kreslo a aj vela firiem s velmi pohodlnym zahradnym nabytkom... ( ak niekto chce kuchyne, tak tych tam bolo neurekom - naozaj super kvalita...)
@aquabelle , @mima1 Konečne som pridala aj fotky.
Profilova fotka
takze som v zasade ani tento rok o nic neprisla, vdakabohu. :-D
@tyli dvere od DKP Nitra, a sedacka Molitex. tu sedacku este nemame zavaznu, len mame kupon na vystavnu zlavu 15%. takze ak zbadam krajsiu a lepsiu, pojdem do nej ;-)
@manilla od koho beriete interierové dvere? mne sa tam páčili od Sapeli.... sedačku od koho beriete?
bytove doplnky su vzdy trhovisko. kazdorocne su tam predajcovia masticiek hrncov noznic a skrabiek. v tomto pavilone sa asi niekto dlho neohreje. ja teda urcite nie. teda lepsie povedane tocili sme sa medzi dverami.
Ešte som zabudla napísať, ako sme zachraňovali stratené asi 3 ročné dievčatko. Chúdaťko tak plačkala uprostred pavilónu, že ju tam ocinko nechal. Manžel šiel požiadať SBS-kára nech to vyhlásia. Malá odietala prezradiť ako sa volá, tak sa to trošku naťahovalo. Keď nám konečne prezradila, že sa volá Kamilka a bola tam aj s maminou a ocinkom a že ju nedržali za ručičku, tak SBS-kár nahlásil jej popis do vysielačky. Zrazu sa k nám dorútil vyplašený ocinko. Takže všetko dobre dopadlo. ;-)
1
2
12

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?