Odpoveď na príspevok od backorky:
Zdravím, mate niekto skúsenosti s predajcom podla… @backorky NEODPORÚČAM. Vyhnite sa mu oblúkom. Zavádza, klame. Nekomunikuje, zaplatíte najprv zálohu, plotom vás požiada pred doručením akože zaplatiť zvyšok, ale viac sa neozve. Nezaujíma sa už o nič, tovar nemáte, nedá sa s nim spojiť už potom, veľmi ťažko. Stále budete počúvať len výhovorky. Objednali sme podlahy a počúvali sme výhovorky 6 týždňov, aj po 6 týždňoch, kedy to mali len doviezť zo skladu sa nám podarilo konečne dostať k podlaham. K dverám sme sa nedostali stále a prešli 3 mesiace! Vyhovára sa stale na dodávateľov, výrobcov. Lebo nasa zákazka je veľká, nenalozili ju, lebo dvere sa skrutili. Keď som jednala už priamo s výrobcom dverí, sa smiali, zs to je dobra blbosť, objednávku na naše mena ani neeviduju. Je to podvod, vezme peniaze, niekde ich minie a čakáte sto rokov. Výroba dverí na mieru trvá 4-6 týždňov, aj to len špecifické veci ako posuvné dvere, inak všetko majú skladom a expeduje výroba do 5 dní! Ak si chcete ušetriť nervy, tak sa mu vyhnite oblúkom Podobnú negatívnu recenziu nájdete aj na daibau, ako čakali pol roka na dvere! Nonsens!Odpoveď na príspevok od backorky:
Zdravím, mate niekto skúsenosti s predajcom podla… Takže pomohli mi priamo z výroby dverí a dávam Vám tu update. Funguje to takto, ze naše dvere nedal ani vyrobiť do dnesneho dňa a ani objednávku na dane dvere a počtu kusov vôbec nebola vyrobená a ani sa nevyrába. Záloha platená 11/2024, 3.6.2025 Som požiadala o dovoz, ktorý mal trvat 2 týždne podľa jeho slov. Doplatok uhradený začiatkom júla 2025 do plnej sumy. Dodnes dvere nie sú vo výrobe. Klame úplne vo všetkom čo povie. Od toho ako na konci septembra ich budem mat (nemožné lebo výroba je 6 týždňov a nie sú ani vo výrobe) az po obj v Poľsku atď. odmietol mi povedať kde to dal objednať aj číslo obj. Písala a volala som všetkým do výroby do Česka, všetkým ich partnerom na SR A ČR, aby som zistila, kde to dal objednať. podarilo sa nám zistiť s výrobou, ze dvere nikde neobjednal a dal si v 1/2025 spraviť len cenovú ponuku, ale zálohu nezaplatil. My sme ale museli uhradiť celú sumu vopred za dvere, ktoré ani neboli objednane po úhrade plnej sumy. Takže nemáme momentálne ani peniaze ani dvere. Klame ako sa dá, už aj, výrobný závod mimo českej republiky vymyslel, obj v Poľsku a obdobne hlúposti. Záver je taky, ze vezme peniaze, niekde niečo nimi zaplatí, ale určite nie váš objednaný tovar. Na počúvala som sa milión klamstiev, všetko mam z prvej ruky z výroby v Česku a od ich partnerov. Bohužiaľ jeden ich partner mi povedal, ze nie som prvý zákazník co vola a zisťuje po takmer roku, co sa deje.Odpoveď na príspevok od laylitta123:
Takže pomohli mi priamo z výroby dverí a dávam Vá… @laylitta123 dobrý deň, prosím vás aj ste to s ním nejak doriesili ? Dodal vám dvere alebo vrátil peniaze ? Sme v rovnakej situácii akurát že na dvere čakáme od konca februára kedy sme zaplatili zalohovu faktúru a v auguste sme mu zaplatili zvyšnú sumu keďže podľa slov pána Bajdicha sú dvere už vyrobené a doručia nám ich do 2 týždňov.