Skúsenosti s firmou BAU holding (dom snov, start home)

Ahojte. Chceli by sme montovaný domček, no cenovo nám najlepšie vychádza práve firma BAU holding. Aj čo sa týka kvality materiálu, nás velkodušne presviedčali, že sú najlepší. Máte tu s nimi niekto nejaké skúsenosti??? Dúfame, že sa tu niekto taký nájde, lebo nám vraveli, že stavajú 40-50 domov ročne. Ďakujem za odpovede a hlavne rady.
Odpovedať
1
2
15
@petronela02 aj mňa by zaujímalo....
Odpovedať
@petronela02 Ahoj,my mame od nich dom... neviem co konkretne ta zaujima, my sme boli s nimi spokojni, s domom tiez, vsetko spravili ako mali.Nam dodali len hrubu stavbu a zvysok dokoncoval manzel...
Odpovedať
@anjelik2509 Tiež sa chystáte s touto firmou stavať?
Odpovedať
@lenkafirka1 Hlavne by som sa chcela spýtať na skúsenosti s firmou, prípadne pozrieť sa na niektorý už postavený domček...
Odpovedať
@petronela02 Skusenosti mame dobre,aspon si nespominam ze by sme mali niekedy nejaky problem...Svagor stavia tiez tento mesiac vedla nas... Praca aj terminy platili ako sme sa dohodli,dokonca manazer s ktorym sme my vsetko riesili telefonicky nam odpovedal aj dadotacne ak sme s niecim potrebovali poradit. Jedina vec co sa nam nepacila ze si zacali k nam hocikedy vodit zaujemcov pocas stavby ked sme si uz robili sami alebo ked sme uz byvali a preto sme to aj potom zatrhli..na to su vzorove domy,maju ich dost a v kazdom meste iny, nas je napr. V nitre pri maxe,tam sa nam zapacil, uz stoji aj v bb,aj v ba urcite...myslim ze na stranke maju mapu tychto domov,predsalen je to ine vidiet to nazivo...
Odpovedať
@lenkafirka1 Švagor stavia tiež iba holodom, či dom na klúč? My by sme chceli na kľúč a preto sa informujem, či do toho ísť.
Odpovedať
@petronela02 tiez stavia len holodom,nam sa to osvedcilo kedze sme vedeli dokoncovat sami a s lepsimi a lacnejsimi materialmi... ono myslim ze pracu spravia kvalitne aj na kluc,akurat tie zakladne standardy su dost nizke podla mna na to si treba dat pozor, myslim ze napr. linoleum v kupelni, kurenie konvektormi myslim a tak... ak chcete kvalitnejsie materialy radsej by som dokoncovala sama,zavisi ci mate niekoho kto by to zvladol.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkafirka1 ahoj, prosim ta aky domcek mate od tejto firmy, mi by sme radi stilo maxi. Ake mate kurenie? Zatial mame vyratane s podlahovym kurenim, tak neviem ci dobre. Dik za cenne rady.
Odpovedať
@ankora84 ahoj,my mame stilo 4i, svagor stavia 5i L-ko. My mame podlaho e kurenie a sme s nim spokojni 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkafirka1 my s nimi staviame, zajtra dovezu okna, sme 20 km od nr
Odpovedať
Profilova fotka
@petronela02 my staviame na kluc ale kupelnu sami
Odpovedať
@petronela02 boli sme v ich vzorovom dome na výstavisku Agrokomplex a celkom sa nám pozdával, aj tá cena.... len teda neviem, na akej úrovni sa pohybuje kvalita prevedenia....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rain77 super,tak vam to uz stoji :-) aj svagrovci uz maju postavene 😀
Odpovedať
@lenkafirka1 dobry den...chcela by som sa spytat ktory typ domu ste si dali postavit..kolko vas to vsetko vyslo a ci ste mali zahrnute v cene..dakujem
Odpovedať
Zdravím, len tak si tu obzerám aké témy sú na tejto stránke a čo nevidim:D Náš Bauholding. Som obchodný zástupca tejto firmy, ak by ste mali nejaké otázky mile rád odpoviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusan888 ja by som mala otázku :-) našla som vašu ponuku na zlavomate. chcem sa spýtať čo je v cene tých 50 tis. už aj základová doska a dom na klúč?
Odpovedať
Preboha ludia,pouzivajte trochu tie hlavy...dom na kluc v slusnom standarde,aspon 80 m2 obytnej plochy a este k tomu aj so zakladmi za 50 tisic eur? Ak sa toto da,tak chcem hned 3-4 kusy a smahom ruky ich predam so ziskom a ani sa nenarobim.
Odpovedať
@tazz Ty si iny odbornik! A preco by sa nedalo? Ked sa niecomu nerozumies, tak sa nevyjadruj..
Odpovedať
@lubomird No praveze sa rozumiem lepsie,ako by si cakal.A clovek nemusi byt odbornik,staci mu zdravy usudok.
Odpovedať
@tazz A ten zdravy usudok je ten tvoj, pravda? Co ti na tom nevychadza? 50 000 tis je cena za cca 90 m2 zastavanej plochy co je 555 €/ m2. Ludia tu bezne stavaju uz aj zo zariadenim za tuto cenu, alebo aj v cene okolo 500€/m2 aj so zakladovou doskou, nakoplet. tato firma dava standardnejsie veci, teda vie este lacnejsie stavat. Tak zober si kalkulacku a rataj. Nevravim, ze je to vysoka kvalita, ale ked si to clovek zadozoruje a uskromni sa, neni to zle.. Samozrejme, ja by som snimi nstaval pre seba.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird & @tazz . Tá pravda je uprostred. Dá sa aj za menej postaviť - ale vždy je to na úkor niečoho. Ale nemôžem necitovať môjho kamaráta architekta: "Za veľa peňazí sa dá veľa pokaziť"... A je to určite výstižné. Tento Bauholding má vzorový dom aj na výstavisku v Nitre. Je hodne navštevovaný - počas výstav.
Odpovedať
@tazz @leonardom @lubomird treba lepšie čítať. Jedná sa o dom stilo 3i štart. Zastavaná plocha 66 m2, úžitková okolo 56m2/ odhadujem/. Cena bez euricka 50 lit. To už vôbec nevyzerá ak úžasné, nehovoriac o slabších izolaciach. Síce spĺňajú normu, ale povedzme si slabé... Krytina, okná a pod. Na takúto cenu sa dostane väčšina výrobcov pri danej skladbe. Je tam Excel tabulka co obsahuje dom.... čítať čítať ;-)
Odpovedať
@gabriellka Ahoj Gabriela, akcia ktorá bola na Zľvomate v cene 50 tis. eur aj so základovou platňou a vybavením papierov stavebného povolenia. Samozrejme, pri záujme sa klienti s nami stretli a prebrali sme s nimi celkovú konfiguráciu domu. V prípade záumu, urťite odporúčam dať si dom naceniť, kompletne od krytiny, vykurovania atď. V prípade ak budeš mať záujem tak mi napíš do správy a tam ti kľudne popíšem detaily, lebo nemusím ja reči nikeotrých mudrlantov:D Pekný deň.
Odpovedať
@dusan888 Ahoj Dusan, napis mi do IP detaily tej akciovej ponuky na Zlavomate. Rozlohu, skladbu obvodovej konstrukcie, konstrukciu zakladov, konstrukciu strechy, krytinu... A co to presne znamena "vybavenie papierov stavebneho povolenia".. Dakujem Ti.
Odpovedať
Zdravim. Ideme si s kolegom dat postavit dva "domy snov", zrejme STILO 4i. Kedze som sa z tychto diskusii moc nedozvedel, chystam sa vam vsetkym poskytnut detailne informacie o celej vystavbe a konecnom vysledku. Je to developersky projekt - na dalsi predaj, takze to riskneme. Ak sa mi moc zapaci, mozno si ho aj necham :-)
Odpovedať
@nezmar007za cakame na detailne info, kedze aj my ideme stavat stilo absolut 4 i ale este mame pred sebou vsetky papierovacky ratam pol roka...
Odpovedať
Ok, takze pozemok kupeny, dom nakonfigurovany. Vybral som Stilo Absolut, pekne velke izby, dobra vnutorna dispozicia. Objednavam to all inclusive, takze VSETKO, okrem kuch.linky. Odporucam tento postup. Mate rozpocet pod kontrolou a dodavatel sa potom nemoze vyhovarat, ze bola kriva zakladova doska (ktoru ste si dali robit znamym) a podobne kraviny... S cenou z katalogu NEPOCITAJTE, je nerealna! U mna to znamenalo navysenie cca 10 tisic, ale cena je stale v poho. Vyuzil som akciu na elektricke podlahove kurenie a krbovu pec zdarma. Toho kurenia som sa trochu bal, ale mam dvoch znamych, co ho maju a su spokojni. V nizkoenergetickom dome je plynove kurenie ekonomickym nezmyslom, takze uz hotovu plynovu pripojku na svojom pozemku nevyuzijem. Ten rozpocet sa navysoval vdaka doobjednanym oknam s trojsklom, luxusnejsim obkladom a sanite v kupelni, sadrokartonu na stropoch (originalne plastove dosky, ktore su v standarde su hnusne), dlazba do chodby a par inych vychytavok. Bolo tazke rozhodnut sa pre konkretnu farebnu kombinaciu strechy (standardne cierny plech), okien a dveri a fasady (standardne biele). Okna v zlatom dube su fajn, ale nepasuju k ciernej streche a ak zmenite oboje, rozpocet narastie o podstatnu sumicku. Nakoniec sme nasli riesenie, ktore je ekononicke a pritom moderne a fakt krasne, ved uvidite... :-) Inak komunikacia s konatelom na urovni, trpezlivo a skoro hodinu mi odpovedal na vsetky moje otazky po telefone. Bolo pocut, ze nehovorim LEN s nejakym oblastnym obchodakom. Vrelo odporucam obratit sa priamo na konatela! Je trochu trapne, ze namaju zastupenie v Ziline, ale aaaz v Prievidzi, ale zevraj ich v Ziline niekto v minulosti podviedol, takze sme uz my Zilincania znami a slavni :-( Tak tolko na uvod mojho miniserialu o stavbe Domu Snov. Dalsi prispevok bude v marci, to by uz mala byt zakladova doska, tak drzte palce. Vsetkym tohtorocnym stavbarom zelam uspesny rok 2017!
Odpovedať
@nezmar007za nech sa darí,ak to nie tajomstvo kde si kúpil pozemok a ? e?aj do ip.Píšeš,že v nízko.........dome je plyn nezmysel?!bude v domčeku solár,alebo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@nezmar007za zdravim, uz je marec, ako pokracuje vystavba? Sledujem pozorne, lebo tiez rozmyslame nad touto firmou. Vsetko ide podla planu? Nejake vychytavky? ;-)
Odpovedať
Marta: domcek bude mat elektricku podlahovku a krbove kachle. Kvila: Takže sme dom prehodnotili kvoli orientacii pozemku. Vybrali sme si CLASS1, najvacsi poschodovy dom z ponuky. Kedze vtedy este nezacalo stavebko, tak sa to dalo bez poplatkov. Dali sme tam sede okna a ciernu strechu. Prirobil som si tam este jedno okno v obyvacke na lepsie presvetlenie - prijatelne navysenie. Ten dom bol aj v Novom byvani a cez FB som sa spojil s majitelom z Polemicu. Fajn chlapik, osobne sa so mnou podelil o skusenosti, poradil pridat okno a radiator na wecku a vo vstupnej chodbe dat namiesto podlahovky konvertor. Inak vyslovil s domom spokojnost a to ma presvedcilo. Takze akurat zacina stavebko na CLASS1 a zrejme spustim v tomto roku aj dalsiu vystavbu, pravdepodobne Family Classic, alebo Monet. Za tie ceny fakt nie je o com. Byvanie v panelakovej klietke som uz definitivne zavrhol! Ozvem sa, ked sa zacne nieco diat :-)
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?