Odpoveď na príspevok od weissrose:
@janopopovec momentálne sa dokončuje strecha, okn… @weissrose ahoj, teraz po rokoch čítam tvoje príspevky. Rozmýšľame, že by sme chceli aj my stavať dom práve s keramickými panelmi. Rozhodujeme sa nad firmou, ale myslíš, že ak by projekt robil externý projektant napríklad náš známy, tak to natoľko nedomrvia?Odpoveď na príspevok od rapture:
@weissrose ahoj, teraz po rokoch čítam tvoje prís… @rapture A už si aj čítal nejaké diskusie? Oslovil som mnohých "spokojných" so stavbou, či môžem prísť. A vieš, že nik viac na to nereagoval? Prečo asi? Príspevky (negatívne) aj s fotodokumentáciou boli tu mazané, ževraj poškodzovanie "dobrého" mena, vyhrážky... A mimochodom, skús prepočítať cenu tých panelov napr. na ekvivalent Porfixu, tehly. Rýchla výstavba? Murivo na dome máš za 2 týždne partiou hotové, to samé montovaný dom a všetko ostatné je rovnaké, bez ohľadu na to, z čoho je obvodový plášť (základy, strecha, inštalácie, výplne otvorov atď.) Ale hodne šťastia prajem, hlavne u tej spoločnosti, čo aj televízia sa o nich zaujímala, keď mnohých ľuďom ostali oči pre plač a oni si prosto jemne zmenili názov (už 3x?) a "podnikajú" naďalej . https://index.sme.sk/c/23325437/ceram...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rapture A už si aj čítal nejaké diskusie? Oslov… @frantisekca čítať som čítal, ale nachádzam aj takých čo boli naspokojní, nachádzam takých čo sú spokojní a tiež som videl článok čo si priložil, avšak stále to môže byť účelové. Jasné, je otázne prečo minulý rok mali príjem len 1850 eur, ale zase ak volám do firmy, zdvihnú mi, zavolajú naspäť, funguje komunikácia, takže neviem a nerozumiem tomu. Firmy bežne menia rôzne nastavenia zvnútra. Je tiež otázna reklamácia, ale zase, všade kam pozerám, tak každá jedna firma má + a rovnako aj -. Nie je jedna firma, ktorá by sa oplatila na 100%. Osobne by som šiel do Mirado dať si postaviť drevostavbu, ale pri podlahovej ploche akú potrebujeme je už lepšie iba murovaná stavba.