KERAMICKÝ MONTOVANÝ DOM (nie drevostavba)

Dobrý večer, má niekto skúsenosti s keramickým montovaným domom? Nie drevo dom... Zaujíma ma ten keramický, nikde som sa nedočítala nejaké plusy alebo mínusy tejto stavby. Postavyla by ho firma, vraj je odosť lacnejší oproti iným, ale teda neviem či do toho ísť alebo nie, lebo som o tom ani nepočula donedávna. Má niekto z vás taký keramický dom? Aké sú vaše skúsenosti? Alebo aj vy všetci, išli by ste do takejto stavby ? 🤔
Odpovedať
https://www.modrastrecha.sk/blog/weis...
Odpovedať
Profilova fotka
@hannaa12 čo myslíte, budú bryndzové halušky lacnejšie v drahej reštavrácii, alebo urobené doma? blog /weis je skôr o chválení sa ako o stavaní, vizualizácie sú z iných domov (väčších ) ako stavajú. jednoducho: keramické tvárnice , z ktorých bude dom postavený sa najsôr dovezú do firmy, tá z nich urobí panely, tie sa dovezú na stavbu a zmontujú. Má to výhody pri hromadnej výstavbe, ale v drobnom sa výhody nedá dosiahnuť.
Odpovedať
@hannaa12 ahoj, nakolko byvame v keramickom dome, tak ti pisem internu postu, kde ti napisem aj blizsie informacie, kto nam staval dom, ako nam vyhovuje, ake su vyhody, atd. 😎
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme takýto domček a vyhovuje nám, pýtaj sa, čo ťa zaujíma 😉 🙂
Odpovedať
@kliepa Ďakujem za odpoveď, no mňa by svok zaujímali nedostatky, oproti murovaným domom.?
Odpovedať
Profilova fotka
@hannaa12 aha, tak na to ti nebudem vedieť odpovedať, nakoľko my sme nedostatky nejako nepostrehli. My sme skôr len tie výhody videli oproti murovaným domom.
Odpovedať
@kliepa Dobre. Tak môžeš napísat výhody ak chceš.
Odpovedať
Profilova fotka
@hannaa12 píšem ti ich do internej pošty, cez ňu sa mi lepšie komunikuje, je to také osobnejšie ako tu verejne 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@kiepa vedela by si nejake info aj mne poskytnut. chcel by som nejak zainvestovat, tak mi napadlo, ze by nemuselo byt zle kupit byt alebo postavit dom. tak si davam dokopy pri oboch pre a proti, nech sa viem rozhodnut, ktoru moznost si vybrat. jednoduchsie mi pride stavit na ten byt, ale zase dom je dom.
Odpovedať
@marekxo Dobry den, mozem poprosit tiez info. Taktiez zvazujeme tuto moznost vystavby... Dalujem pekne!
Odpovedať
@kliepa Mozem poprosit tiez info? Rozmyslam tymto smerom... Vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
@tubletsky my sme sa rozhodovali drevodomom a keramickým domom na začiatku. Vedeli sme, že chceme montovaný dom, len sme sa potrebovali rozhodnúť. Keď sme si pozerali keramické domy, tak uvádzali, že je možné prísť sa pozrieť aj na stavbu. Tak sme sa s firmou dohodli, kde a kedy sa dá prísť a išli sme do okuknúť takto. To bol asi druhý alebo tretí deň stavby a akurát doviezli tie keramické panely, alebo ako by som to nazvala. Sme si povedali, že to je fajn, takto rýchlo, keď vedia dom postaviť. Nás súril čas, tak sme sa rozhodli, že pôjdeme do tohto keramického. Keď máš možnosť výberu a neobmedzujú ťa financie, tak by som na tvojom mieste skôr ten dom. Takto by si s ním nemal o moc viac starostí ako s bytom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od marekxo:

@hannaa12 ahoj, nakolko byvame v keramickom dome,…
@marekxo @kliepa mohol by som Vas poprosit tiez o spravus detailnejsimi info? Planujeme stavat a uvazujeme o keramickom dome. Vopred vdaka!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?