Dom snov

Profilova fotka
má niekto skúsenosť s touto stránku? dala som si nezáväzne vypracovať plán, na druhý deň mi volali že sa chcu stretnúť...
Odpovedať
Profilova fotka
stretnúť sa môžete ak Vás to príliš časovo nezaťažuje - je dobré urobiť si aj vizuálny prieskum kým sa rozhodnete stavať ( pozrieť si pár ich stavieb, výrobnú halu na montované steny - v prípade ak to nerobia na mieste a tím ludí čo budú riadiť Váš projekt )
Odpovedať
@kutajovci Najdes aj lespie a lacnejsie firmy ako dom snov.
Odpovedať
@kutajovci keby si aspon vedeli poriadne spravit stránku a nie už viac ako rok ju mať totálne naprd.. aj to svedčí niečo o realizátorovi!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@pomiuk ktorú firmu by ste odporúčal?
Odpovedať
@pomiuk ahoj, mozeš byť konkretnejší, ktorú firmu myslíš že je lacnejšia? tiež uz mame vypracovanu ponuku od firmy dom snov . dakujem
Odpovedať
@rain77 @michaelita999 nemožem robit reklamu ani nemam zaujem poslal som IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@pomiuk Ďakujem, myslela som to tak, že do IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mohla by som aj ja poprosit do IP?Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravím, možem aj ja dostať spravu do IP na lacnejšiu variantu ? Ďakujem
Odpovedať
@pomiuk Zdravím, možem aj ja dostať spravu do IP na lacnejšiu variantu ? Ďakujem
Odpovedať
Mohol by som aj ja poprosit do IP?Dakujem
Odpovedať
@pomiuk mohla by som tiez poprosit tiez do IP tu lacnejsiu variantu??
Odpovedať
@angeli1989 @sakall @wigap prepacte ale nebudem posielat uz nikomu. Mam na to dovody.
Odpovedať
prosím máte kontakt na nejakú lacnejšiu firmu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
urcite neodporucam
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od miso1000:

urcite neodporucam
@miso1000 mate skusenost? praveze tu vidam skor pozitivne skusenosti s tou firmou...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam s nimi pozitivnu skusenost. stavali nam drevodom a vsetko prebehlo v pohode, komunikacia super, terminy dodrzane a kvalita dobra. u nas naozaj ziadne problemy neboli, takze myslim, ze zalezi od konkretneho projektu a komunikacie s tym ktorym timom. ja rozhodne odporucam. 👍️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?