Dom Snov

Prosim vas vie niekto realnu cenu domu stilo 3i all inclusive plus obklad dlazba v kupelni strop sadrokarton hrubsie zateplenie domu a trojskla dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tibiii Ak chceš cenu, tak volaj priamo do BauHolding a daj si spraviť cenovú ponuku. Keď ti sem dá niekto cenu z roku 2020, tak rátaj že bude vyššia. Materiály šli hore. Informuj sa telefonicky.
Odpovedať
@tibiii Podľa Tvojho popisu sa cena nedá jednoznačne povedať, nakoľko je to individuálne. All Inclusive je stupeň výstavby, ktorá zahŕňa napr.aj zakladovu dosku, vybavenie SP, inštalácie, kurenie, zateplenie, fasádu, projektovú dokumentáciu, inžinierske siete, atd,... Vybavu domu BH ponúka v 3 rôznych stupňoch, tú si vyberieš podľa svojich predstav a podľa toho sa dom nacení. Ak Ti stačí dom v šandarde, čiže napr.dvere a podlahy vyber z 3 základných farieb, vchodové dvere sklenené, balkónové dvere otváracie a nie posuvne - nemas doplatok. Tieto položky ktoré spomínaš, a to 3.skla a sádrokartón na stropy sú z vyššej výbavy, zato sa dopláca. Je tam veľa faktorov, ktore Ti ovplyvnia cenu. Preto je samozrejme najlepšie konzultovať to s OZ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?