Odpoveď na príspevok od blacksr:
Ručiť pozemkom by ste mohli len do výšky jeho cen… @blacksr aha lebo maklerka povedala ze to ponukali za 58 ale sli z cenou dole lebo ze to chcu uz predat. Tiez mi je ro podozrive. Zvonka to vyzera dobre ale vnutro neodfotilkOdpoveď na príspevok od blacksr:
A hlavne keď už máte dlhy, ktoré nevládzete splác… @blacksr to xo mame do decembra vyplatimeOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@blacksr to xo mame do decembra vyplatime @modrykolibrik do decembra vyplatíš a budeš ešte pekných pár rokov v centrálnom registri dlžníkov, takže na hypo na tých pár rokov zabudni.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@modrykolibrik do decembra vyplatíš a budeš ešte … @megdesign hypo nam daju mame presschvalene na 70 tisicOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@megdesign hypo nam daju mame presschvalene na 70… @modrykolibrik predschvalena hypotéka ešte nič neznamená. Tam sa berie v úvahu len príjem. Pri schvaľovaní nazrú do registrov a ak tam bude osobný bankrot, neplatenie pôžičky a pod., máte po hypotéke...Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@blacksr aha lebo maklerka povedala ze to ponukal… @modrykolibrik Inzerát je už vymazaný, neviem, či ste to kúpili, alebo to kúpil niekto iný. Ale videl som ho včera a ten dom sa mi nepozdával. Na niektorých záberoch bolo vidno, že to sú staré steny a na tom je len nahádzaná nová omietka. Podľa mňa to nebolo ani odizolované od terénu a časom to začne vlhnúť. Ak ste to nekúpili, dobre ste urobili.