Sfušované sadrokartónové spoje - dá sa s tým niečo robiť?

Da sa niečo spraviť s takto odfušovaným sadrokartónom??pri slabšom svetle to nebolo moc vidno ale ako som vymenil žiarovku vidno každý spoj.fušerská práca bauholdingu.vyhovarajú sa že lepšie sa to spraviť nedá.
Odpovedať
@luxo fuha tak toto je celkom silna kava vyzera to na jesno tmelenie a bruzenie cize treba to skusis rocofinal natiahnut na viac krat a brusit
Odpovedať
Profilova fotka
Karton moc nerobim ale takto by to zvladol aj moj 10 rocny pomocnik 😹😂
Odpovedať
@luxo fajnová práca také chyby na sadroši nemám ani ja a to som ho ťahal a búsil prvýkrát v živote 🙂 Dá sa spraviť jediná vec ako ti napísal @pavolkurej....prebrúsiť kde nabehuje kopček, kde je dolina doplniť finiš.... a brúsiť dohladka (dorovna).... keď to bude mať po brúsení vady, znova natiahnuť a znova brúsiť 🙂 otravná prašná práca ale výsledok bude stáť za to 🙂
Odpovedať
Uff, majstri si doma zrejme zabudli naradie, tak museli tmelit holymi rukami... v takom pripade sa to lepsie asi naozaj neda. Treba to znova pretmelit. Sice na tu farbu to uz funkcne nebude uplne OK, ale lepsie ako toto co tam mas.
Odpovedať
Profilova fotka
@luxo .".lepsie sa to spravit neda"... nevedia to.. babraci
Odpovedať
Ja len poznamenam ak sa tmelia tie nezuzene hrany tak z princípu tam vždy kopec bude nakolko je tam Paska plus tmel, to by sa muselo tmelit celoplošne , môže to ale vyzerať krajsie
Odpovedať
@sysell nie je pravda ak to poriadne razťaháš do strán spravíš taký nábeh, že ten spoj nenájdeš 🙂 ja sám už doma neviem povedať kde som mal na kartóne pozdĺžny a kde priečny spoj, nebyť toho, že to mám nafotené 🙂
Odpovedať
@sousedekovci89 koľko to roztiahnes? Na rovine vidíš kopec vždy, ano je to málo ale vidno to.
Odpovedať
@sysell minimálne 10 centimetrov do každej strany som určite natiahol 🙂 nemeral som to presne ale pekne naširoko proste 🙂
Odpovedať
@richard71 to mi je jasne je to banda fušerská čo už zostáva nám to všetko skúsiť len prebrúsiť.
Odpovedať
Takže kto chce takéto stropy,nech si dá dom od Bauhodingu😀pán Mikuláš stano vám povie že robia 100%prácu.robili nám dom na klúč a museli sme prerabať všetko od kuplene podlah stenu atd.. aj tak už to nebude nikdy tak ako má.
Odpovedať
@sysell ta paska s tmelom nadnesie milimeter a uz to vidis aj ked sa to roztiahne na pol metra? Tak to ta musi porazit, ked pozeras na steny, neverim, ze na omietkach nemas ani len milimetrovu nerovnost...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Normalne sa chytam za hlavu, ze to niekto dokaze takto odfusovat, otras! Ved sadrokarton sa musi 3 krat tmelit a prebrusovat aby spoje nebolo vidiet a toto je asi len jeden krat, ked spoje tak vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
och tak toto je sila, ze niekto dokaze takto odovzdat stavbu, ze to je hotove. by som im nedoplatila uz!
Odpovedať
@frantos a tu už akože 2 krát opravovali.ale vidím že to je banda neschopních ludí,takže to budeme musiet robiť my.hlavne že všade si robia reklamu aká sú top firma.je to banda fušerov a podvodníkov.sfušovali celú stavbu ale nemám ani chuť ani čas sa s nima natahovať na súde bohužial.
Odpovedať
@haragig @haragig bohužial cela stavba sa platila vopred.. stavbu odovzdali asi takto..🤮🤮po termíne a v katastrofálnom stave . dali nám smiešnu kompenzáciu 1000€ a do oprav sme investovali už 3000 ked nepočítam prácu,ja osobne by som to neprebral ale manzelka uz ich nechcela ani vidiet na stavbe.a co aj opravovali nedostatky dokurvili ešte viac hlavne ze Pán Stano si ide robit reklamu v Modrom z neba aká su spolahlivá firma.je mi z nich na vracanie .Od Bauholdingu ruky preč!!!
Odpovedať
a pritom riesenie je lacne a jednoduche: daj nazad slabsiu ziarovku 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@luxo 🥺😡😠 hrozne nie! presne ten diel v modrom z neba som videla a aj som im uverila, ze su rozne tie spolocnosti bauholding ale ocividne sa len snazili si spravit lepsie ocko. hrozne, strasne vam to odfusovali, normalne mi je vas luto aj ked viem, ze lutost vam nepomoze. aspon ostatni ludia si budu davat pozor na tuto firmu!
Odpovedať
@haragig práve preto tu zverejnujem fotky aby takýto podvodníci raz a navždy skončili.na svojej stranke triedia komentáre a vymazavajú foto.zaplatia si reklamu v tv a fungujú a klamú dalej.možno sa nám to raz podarí dať dokopy ale predraží sa to minimalne o 10000€ začo už som mohol mať aj murovanú stavbu,hlavne to malo byť na klúč už žiadne starosti .namiesto toho aby sme v decembri išli bývať máme ešte na pol roka robotu po nich😡😡ale tak im sa to raz všetko vráti.
Odpovedať
@luxo Och.Asi by som skolaboval.Ta zarubna a listy super vytmelene.Toto by som neprebral.Ono u niektorych firiem je problem,ze sa tam menia robotnici tak aj ked clovek hlada kladne referencie,tak niekomu zrobi jedna partia a je spokojny,k druhej stavbe pride ina partia a je problem.
Odpovedať
@luxo Inak nechapem ako im vznikla pod zarubnou taka fuga.Mne osobne sa montovane domy pozdavaju ak je spravne zvolena firma na realizaciu.Jedine co ma odradza su sdk steny.Ja by som vsade videl spoje,nedokonalosti atd.
Odpovedať
Mne to príde jak keby to bolo len raz nahrubo natiahnuté 😞. My sme rozťahovali spoje čím najviac aj cez 50cm. Nieje vidno žiadny spoj .
Odpovedať
@kuracinarez V tomto ani omietka nieje záruka. Na prvý pohľad ok, no skús zasvietiť nejaké svetlo, ktoré svieti z bočnej strany a uvidíš tie mapy. Koľkokrát je tá sdk stena rovnejšia. Tabule máš dokonale rovné až po strop a ak sa urobia poriadne spoje, je to bez chyby.
Odpovedať
Profilova fotka
@luxo vsak to, clovek sa tesi, ze mu dom postavia a ze sa tam len nastahuje a pritom to ani z daleka tak nie je! za tie peniaze by ste fakt uz mali murovany dom a byvali by ste pomaly v tom istom case ako teraz.
Odpovedať
@luxo tak to ti verim, malokto ma na take veci naladu a cas a este v tejto dobre. Fakt hrozne, co niektore firmy dokazu!
Odpovedať
@luxo Vôbec sa nebudem diviť ak napíšeš že si si musel zobrať Lexaurin.. ]-( Potom by som zobral do rúk veľkú lopatu na uhlie a vedúci tejto bandy,by mal otlačok na gebuli.. ;-( To snáď nie je ani pravda, že niekto toto považuje za odvedenú prácu...To je fakt na porážku.. ;-) Zakopať do zeme takého majstra... ;-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?