Cena drevenice 118m2 - posúdenie a faktory

Ahojte darovali nám 100 ročnú drevenicu. A teraz chcú nás žalovať že to bolo podpísané pod nátlakom, čo však nieje pravda. Chceme si to dať nacenit. Zaujíma ma orientačná cena drevenica má 118m2. Strecha je pokrytá eternitom. Čo sa týka kúrenia v izbách sú len malé krby. Myslíte že by to ovplyvnilo cenu? Celkový pozemok aj so zastavaniu plochou má 840m2
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cca123:

Ahojte darovali nám 100 ročnú drevenicu. A teraz …
@cca123 bolo to podpísané pred notárom?alebo viacerí svedkovia ktorí ešte žijú?aký mal zdravotný stav , eternitu sa treba zbaviť, nesmie sa do neho vrtať, škodlivý je prach, napadnúť sa dá všetko, i predaj, cez naše súdy sa to môže vliecť večnosť
Odpovedať

Ahojte darovali nám 100 ročnú drevenicu. A teraz …
@cca123 Prečo to neriešiš s právnikom, ale zaujíma ťa trhová cena? Tá cena môže byť 100 000 ale aj 5 000€. Od toho sú znalci, ktorí si účtujú za posudok zhruba 350-600€.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@cca123 Prečo to neriešiš s právnikom, ale zaují…
@frantisekca trhová cena s časom kolíše,za tú to predsa predávaš, niekde môže byť i nižšia ako cena od znalca je dobrá tak na poplatok pre notára , aspoň to tak bolo ked som dedil, platil som nejaké percentá notárovi ktorý riešil dedenie a samozrejme i znalcovi za vyhotovenie , ak niečo len predávam tam nepotrebuješ cenu od znalca , máš zmluvu kde sa dohodnete na určitej sume za ktorú to predávaš
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@frantisekca trhová cena s časom kolíše,za tú to …
@duzu presne tak, a v prípade ak to pôjde k súdu aby sme vedeli cenu nehnuteľnosti a zároveň poplatky advokátovi. Otázka skôr bola smerovaná či tieto veci ako kúrenie eternit vedia ovplyvniť cenu (čím nižšia tým lepšie pre nás)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@cca123 Prečo to neriešiš s právnikom, ale zaují…
xxx
Odpovedať

@duzu presne tak, a v prípade ak to pôjde k súdu …
@cca123 Ano, použitý materiál, siete a ďalšie technické vybavenie/príslušenstvo ovplyvňujú hodnotu nehnuteľnosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?