Záhradný domček

https://zahradne-domceky.heureka.sk/g... Ahojte máte niekto skúsenosť (nie názor) s týmito zahradnymi domčekmi? Nemusí byť konkrétne tento model ale hlavne to plechové prevedenie. Potrebujem niekam schovať kosačku bicykel a nejaké náradie. Ďakujem za odpovede
Odpovedať
Keď sa upevni do podlahy, tak vydržia, účeľ splnia. Dajú sa kúpiť od 130 eur najmenšie, do toho zas nevojde bike. Za tú cenu nespravíš, aby to ako tak vyzeralo. Za cenu trabanta nemôžeš chcieť mercedes.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gentleman69:

https://zahradne-domceky.heureka.sk/g21-gah-1085-…
@gentleman69 no akoze ta cena mi pride extremna. Neviem podla mna kupis aj lacnejsie. A druha vec je ze si vies take nieco zbuchat doma aj sam a vyjde ta to tiez za zlomok ceny.
Odpovedať
mam nieco podobne, ale kupoval som to isto za lacnejsie. musim pozriet odkial sa to objednavalo. akoze dobra vec, zase zazraky od toho cakat netreba. akurat treba kupit radsej vacsi, lebo ono sa vzdy nieco najde, co tam strcis 😀
Odpovedať
ja som to kupoval od poliakov (uz davnejsie) ale pozor - to, ako to vyzera na obrazku, to je len ocny klam... v skutocnosti si to treba predstavit ako tie stare plechove garaze na sidliskach alebo na stavbach - a to ozaj neviem ci chces mat pri dome... ja som to napr. pouzil len na stavbu a potom som to predal - jednoducho to spatilo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marekjahoda:

ja som to kupoval od poliakov (uz davnejsie) ale …
@marekjahoda Zase ja vidím čo majú susedia v panelákoch v predzahradkach a vyzerá to fajn len neviem ako to je s funkčnosťou používaním a skúsenosti. A keďže sa sťahujeme do domu tak hľadám prístrešok pre kosačku a bicykel...
Odpovedať
Pokiaľ to má byť len takéto odkladisko, tak je podľa mňa úplne jedno, aké to bude funkcne atd. Ved tam len budes odkladat veci, tak netreba mat nejake prehnane kriteria. Nech je cena primerana a nech to nejak aspon vyzera.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?