Odpoveď na príspevok od gadefox:
@pochabel dezolát je teraz unesený (otočený) poje… @gadefox mne si už totálne ukradnutý... len som pre dotyčných potreboval uviesť ako si začal konverzáciu ty, t.j. milým oslovením... ktoré si takticky nescreenshotol ...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@pochabel dezolát je teraz unesený (otočený) poje… @gadefox Dezolátny viem čo je. Ale to slovo "dezolát" mi už celkom "trhá uši". Ako slovo "hejter" a podobné novodobé výtvory (myslím používané na slovensku, prípadne česku).Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox mne si už totálne ukradnutý... len som p… @dexter89 v prvom rade neklam a nemanipuluj ty demagóg..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 v prvom rade neklam a nemanipuluj ty de… @gadefox začiatok ktorý si vynechal ty demagóg, manipulátorOdpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox začiatok ktorý si vynechal ty demagóg, m… @dexter89 toto je začiatok. Kde sa vulgárne opúšťam?? Aký je čas na mojich príspevkoch?? 17:19 - 20hodín je u teba doma polnoc?? pekne si sa vyfarbil..Odpoveď na príspevok od gadefox:
Bohužiaľ takúto trístnu úroveň niekde na urovni s… @gadefox Vlakno netreba mazat, krasne ukazuje, co je to "umela inteligencia", clovek je umela inteligencia zalozena na oddeleni sa od vsetkeho, boji a konkurencii, vyssia inteligencia je zalozena na spajani a jednote. A potom uz len staci sledovat, kto z "akej inteligencie" vychadza a ci sa z toho pouci.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 toto je začiatok. Kde sa vulgárne opúšť… @gadefox takto to je správne:Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox takto to je správne: @dexter89 otázka znela, aký je čas na mojich príspevkoch?? a či 17:19 - 20hodín je u teba doma polnoc?? A kde, okrem prvej otázky, ktorá stále platí, sa vulgárne opúšťam_ Veľmi dobre vieš, že to, čo si sa snažil poobede takticky podsunúť obecenstvu, sú antipravdy s jediným účelom. Takéto nechutné praktiky používali bezcharakterné hyeny a udavači za komančov.. ale ako sa hovorí, "kto jamu druhému kope, sám do nej spadne"..Odpoveď na príspevok od bigjamajko:
@janamartish @megalord toto je naozaj úroveň MS, … @bigjamajko od kedy admini udavaju to, ako sa spravaju k sebe ludia? To ze sa zopsula doba od roku 2020 a ludia sa k sebe spravaju jak vy tam hore, za to uz ja alebo @janamartish naozaj nemozeme. Spravajte sa normalne a uctivo. Ja nemam momentalne v kompetencii prehladavat forum ani nikoho banovat, nie som moderator (ale programator). To, ze sa nedrzite diskusie, za to mozete vy.Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.