Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@zita19 huh? aké dobre? Mňa predsa nemôžeš obviňo…
@gadefox wrestlingovy zapasnik? 🙄 Ked uz teda trvas na tom, ze zeny maju byt jemne ako kvietocky, tak budem k tebe jemnulinka ako Zewa papierik na ritku: Ty si snad z jahodky bacal, alebo co ine sa ti stalo, ze ti hlavicka nefunguje?
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zita19:

@gadefox wrestlingovy zapasnik? 🙄 Ked uz teda trv…
@zita19 ty sa nevieš normálne rozprávaš s ľuďmi, že? A moju hlavičku nemaj starosti, funguje ako švajčiarské hodinky. Googluj "jemné pohlavie" alebo "krehké pohlavie"..

@zita19 ty sa nevieš normálne rozprávaš s ľuďmi, …
@gadefox och moj ty Boze!!!! Ty nie si schopny spracovat, ze niekto nema ani najmensiu potrebu vtesnat sa do tvojich sablon? Pan psycholog a taketo dristy.... Chudaci tvoji klienti
Profilova fotka

@gadefox och moj ty Boze!!!! Ty nie si schopny sp…
@zita19 super, kopla si si do mňa, môžem to teda uzavrieť. Btw. s tebou je vždy fajnová diskusia - ľudia v okolí ťa musia vyhľadávať, aby si s tebou pokecali.. A to nie sú moje šablóny, ale všeobecne uznávané normy, ktoré vychádzajú z dlhodobého empirického pozorovania. Áno, každý je unikát, ale potom sa nečuduj, že ťa ľudia na sockách považujú za muža, keďže väčšinou komunikuješ veľmi agresívne.. Nie som psychológ, venujem sa psychológií - hobby, tak ako u teba záhrada. Čítaj prosím pozorne (nebaví ma neustále opravovať tvoje dedukcie)

@zita19 super, kopla si si do mňa, môžem to teda …
@gadefox ""Btw. s tebou je vždy fajnová diskusia - ľudia v okolí ťa musia vyhľadávať, aby si s tebou pokecali..--Áno, každý je unikát, ale potom sa nečuduj, že ťa ľudia na sockách považujú za muža, keďže väčšinou komunikuješ veľmi agresívne..""" U Teba je to ako keď nadávaš na Slovákov??? Sa zobuď..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od technik007:

@gadefox ""Btw. s tebou je vždy fajnová diskusia …
@technik007

keď nadávaš na Slovákov???

jááj, tak pre toto ten dlhodobý hejt od niektorých.. Okay, verejné oznámenie: slovenský národ je najlepší na svete a lepší nie je v celom Vesmíre. Snáď toto pomôže upokojiť situáciu.. (u mňa je to v pohode, som spokojný)

@technik007 >keď nadávaš na Slovákov??? jááj, …
@gadefox ""(u mňa je to v pohode, som spokojný)"" a viac krát nasraný, ako si písal nedávno...🤔🤬
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od technik007:

@gadefox ""(u mňa je to v pohode, som spokojný)""…
@technik007 :=) fúú, ja som impulzívny cholerik - ten hore urobil v tomto niekde chybku..
Profilova fotka

@gadefox och moj ty Boze!!!! Ty nie si schopny sp…
@zita19 @technik007 nepíšte s ním... mne mal potrebu písať súkromné správy o polnoci... samozrejme žiadne fakty len sa riadne aj vulgárne opúšťal ... keď nepíše k veci , vôbec by som si ho nevšímal

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@zita19 @technik007 nepíšte s ním... mne mal pot…
@dexter89 Kľudne nech mi napíše o polnoci do súkr. správy..to bude jeho posledné čo urobí....

@zita19 @technik007 nepíšte s ním... mne mal pot…
@dexter89 to uz je aka "uroven". Nastastie, mna pan psycholog amater este takto "neobstastnil". Teba musi mat nejak specialne v "oblube" aj ked aj ja mam u neho tiez zvlastne postavenie.
Úbohé !!! ... Vy, tu teraz nadomnou.... Sa uvedomujete vôbec?
Prave ze ano.
Umela inteligencia ? Aspon nieco no 😁

Odpoveď na príspevok od petersd:

Úbohé !!! ... Vy, tu teraz nadomnou.... Sa uvedom…
@petersd ano uvedomujeme sa. A ty?
Profilova fotka
Vôbec ma neprekvapuje, že dezolát (v pôvodnom význame slova) dexter klame a manipuluje. Nijako inak komunikovať nevie a nevšimol som si to len ja. V screenshote sú moje údajné vulgárnosti, ktoré som mu vraj písal o pol noci (viď timestamp). Face 2 face by si takéto správanie nedovolil, hrdina na klávesnicou.. Nečakám tu žiadnu podporu, nevyplakávam, len aby niektorí mali predstavu, čo za klamára a manipulátora je tento človek @andynr @petersz
Článok sa načítava...
@janamartish @megalord toto je naozaj úroveň MS, ktorú si predstavujete? Kedysi sa tu človek niečo dozvedel aj o stavbe, pokecal, poradil, bez útokov a osočovania... Dnes je tu z toho len žumpa! Hodnotný príspevok už ma ani nebaví hľadať.
Profilova fotka
Bohužiaľ takúto trístnu úroveň niekde na urovni stoky tu niektorí nastavili. Toto vlákno treba vymazať ASAP a politické témy ZAKÁZAŤ! (škoda, že sa nedá vytvoriť zoznam nickov, ktorí nemôžu čítať príspevky)

Odpoveď na príspevok od bigjamajko:

@janamartish @megalord toto je naozaj úroveň MS, …
@bigjamajko Ja len taku malu vseobecnu poznamku k tomu hore z mojho pohladu: Namiesto toho, aby sa ludia vzajomne podporovali a vydavali zo seba to najlepsie, castokrat projektuju "odpad" a ukazuje sa z nich prava podstata obmedzeneho vedomia (ego). Kazdy je zodpovedny za to, co "projektuje" (vytvara), preto skor, ako nieco napises, sa zastav a opytaj sa sameho seba, ci vydavas zo seba to najlepsie, ci niekoho svojim komentarom "posunies dalej", alebo sa len potapas do "vlastnej zumpy". A ak niekto nerozozna rozdiel, ma co na sebe pracovat...

Bohužiaľ takúto trístnu úroveň niekde na urovni s…
@gadefox Zakazat,vymazat...piste vsetci modrym perom... Ved jedno vlakno moze ostat na taketo dristy.Ved ked sa niekomu nepaci,nemusi otvarat a citat.Je tu ´dalsich 10 000 inych tem.Toto nech sa premenuje na dristy alebo pele mele.Kto chce napisat napise,komu sa nechce neotvori to a vybavene.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@gadefox Zakazat,vymazat...piste vsetci modrym pe…
@kuracinarez chápem, čo máš na mysli.. lenže toto, čo tu včera prebehlo, nebola podľa mňa diskusia, ale hon na čarodejnice. Dexterovi evidentne preplo a začal sa správať ako dezolát. Niekomu to možno vyhovuje, lebo ten hnoj, ktorý vyprodukoval s ním rezonuje, ale za mňa - toto je úroveň stoky..

Bohužiaľ takúto trístnu úroveň niekde na urovni s…
@gadefox nez si sa sem vrutil som nikde nevidel vacsie vzajomne spochybnovanie. Len snahu poradit.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@gadefox nez si sa sem vrutil som nikde nevidel v…
@starysomar a to, že mi včera písal, že som idiot, si prehliadol? Mňa ten pacient nemá šancu uraziť, len sa pýtam, či toto je úroveň MS. X krát to tu odznelo: "napísala som svoj názor, na ktorý mám právo". A ak niekto nie je schopný akceptovať názor druhých, lebo je v rozpore s jeho ideológiou, Houston, máme problém. Veď sa nemusíme na všetkom zhodnúť - to je pestrosť hototo sveta ,)

Odpoveď na príspevok od bigjamajko:

@janamartish @megalord toto je naozaj úroveň MS, …
@bigjamajko @gadefox @durino Chlapi, netreba to tak prežívať. Táto konkrétna diskusia alebo vlákno (na tom nezáleží), je tu na odreagovanie sa, vyventilovanie, zábavu, a tak ďalej. Veď rady sa tu dávajú stále. Stačí si nájsť príslušnú tému a sem nechodiť. Ak teda nechcete čítať tieto malicherné a nepodstatné, ničnehovoriace príspevky. Ale na odreagovanie sa je to tu super. Či dostať zo seba prípadné nedoriešené záležitosti s inými členmi. Považujem to za prínos. 😂 Je len na vás na akú tému kliknete a začnete čítať. Stačí si vybrať.
Profilova fotka
samozrejme nedal jeho prvú správu tento psychologický ŠTBák (no musím to cenzurovať, ale aj tak to asi admin zmaže) takže takto začína súkromnú správu:

@kuracinarez chápem, čo máš na mysli.. lenže toto…
@gadefox Vieš mi, prosím ťa, vysvetliť, kto je to ten dezolát? Pretože stále to niekde niekto píše, ale význam fakt netuším. Viem, že to kedysi nejaký politik vymyslel či kto to. Neviem či nie ešte za kovidu.
Profilova fotka

samozrejme nedal jeho prvú správu tento psycholog…
@dexter89 áno tým som začal (a vôbe nebola pol noc, tak neklam). Moja otázka stále platí. Opakovane si mi vypisoval SS sám od seba, diskutoval si a včera ti úplne preplo a začal si sa správať ako totálny arogantný hulvát. ..aby mi nejaký cudzí človek, ktorého vôbec nepoznám, hovoril, aby "som si dal liečiky a išiel spinkať" - tykokso, to je silná káva aj na mňa..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@gadefox Vieš mi, prosím ťa, vysvetliť, kto je to…
@pochabel dezolát je teraz unesený (otočený) pojem, ktorý nesprávne znamená "nesúhlasíš s hlavným naratívom, tak si odpad".. ale v pôvodnom význame slovo dezolátny znamenalo "v zúfale zlom stave - totálne nefunkčný."

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@gadefox Vieš mi, prosím ťa, vysvetliť, kto je to…
@pochabel Tak pise AI,aby sme boli v teme Slovo "dezolát" je poměrně novodobý hanlivý výraz, který se rozšířil především v online prostředí a veřejné debatě (zejména v Česku a na Slovensku). Používá se k označení člověka, který: zastává konspirační teorie, nevěří v mainstreamová média nebo vědu, často šíří dezinformace, je výrazně proti systému (např. proti vládě, EU, očkování, atd.), a mnohdy podporuje extrémistické názory nebo autoritářské vůdce. Původ a význam: Pochází z německého slova desolat, což znamená „zubožený“, „zanedbaný“ nebo „bezútěšný“. V češtině a slovenštině to ale dnes funguje spíš jako urážka, obdobně jako třeba „dezolát = zoufalec, fanatik, zmanipulovaný jedinec“.

@starysomar a to, že mi včera písal, že som idiot…
@gadefox - mam sem postnut printscreen nasej vzajomnej komunikacie sukromnou spravou?

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?