Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !

Odpoveď na príspevok od technik007:

@duzu Vieš kde je najväčšia sranda??? Na cintorí…
@technik007 Zeby sme sa obcas vratili k teme AI. AI hovori:Fráza "Nech mu je zem ľahká" je starý preklad latinského "Sit ei terra levis" (alebo "Sit ei terra levis"). Používa sa ako rozlúčková fráza pri pohrebe a vyjadruje prianie, aby hrobová zem nebola na zosnulého príliš ťažká, čo mu uľahčí odpočinok po smrti. Pôvod má v antickom Ríme, kde sa používal ako nápis na náhrobkoch alebo ako súčasť pohrebných obradov Taky paradox

Odpoveď na príspevok od petersd:

Je to dnes také krásne - neoliberálne...Nevidím z…
@petersd Ty tiež nie si najostrejšia ceruzka v peračníku.

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@petersd Ty tiež nie si najostrejšia ceruzka v pe…
@starysomar Našťastie ! Ostré ceruzy derú papier.

@starysomar Našťastie ! Ostré ceruzy derú papier.
@petersd 😁

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@dexter89 nie, nepáči sa mi stret s arogantnými h…
@gadefox ked uz nebudes ani na MS diskutovat, tak potom s kym prehodis par slov? Lebo ty mi pripadas ako zufalec bez socialnych interakcii, ktory si skutocny kontakt so skutocnymi ludmi musi nahradzat vo virtualnom priestore. Lebo inac by si sa rozpraval len so svojim obrazom v zrkadle a este aj s tym by si bol schopny sa pohadat
Niečo obdivovateľom zla: - Fico preberal vládu vždy v relatívne priaznivom stave (najmä 2006 a 2016). Zanechával ju dvakrát s problémami (2010 – vysoký deficit a nezamestnanosť po kríze; 2018 – politicky otrasenú krajinu, ale ekonomicky relatívne stabilnú). - Jeho vlády menej dbali na dlhodobé reformy (školstvo, zdravotníctvo, inovácie), skôr na udržiavanie sociálnych balíčkov a stabilitu. - Najväčší negatívny „odkaz“ prvej vlády bol rozpad verejných financií počas krízy, pozitívny výsledok druhej a tretej bolo znižovanie nezamestnanosti (hlavne "na papieri").

Odpoveď na príspevok od zita19:

@gadefox ked uz nebudes ani na MS diskutovat, tak…
@zita19 Už sme v 28 Leveli, keby si náhodou nevedela....😁

Niečo obdivovateľom zla: - Fico preberal vládu v…
@starysomar Prosím BEZ politiky.... Tej máme dosť aj mimo MS....🤔

@gadefox ked uz nebudes ani na MS diskutovat, tak…
@zita19 Prepáč,ale toto si vydedukoval/ la na podklade diskusií? ..."Lebo ty mi pripadas ako zufalec bez socialnych interakcii, ktory si skutocny kontakt so skutocnymi ludmi musi nahradzat vo virtualnom priestore..." Toto by som si ťažko dovolil povedať,aj keby som ho poznal osobne... Tak hamuj...
Profilova fotka

@petersd humanitárne bombardovanie je blud, oximoron niečo ako sexovanie za panenstvo... Opäť len emocionálny výlev jak gadefox... XY krát tu verejne tí "neoliberáli" odsúdili aj zlo páchané inými veľmocami... nikto s tým nikdy nemal problém... to vy máte problém, konkrétne aj ty odsúdiť zločiny Ruska... ako v súkromnej správe tak aj verejne... keď príde na konfrontáciu s faktami tak nič... je ticho ako u gadefoxa alebo len píšete nič nevypovedajúce floskuly a s vecami ktoré sami robíte a hlasáte samozrejme obviňovanie druhej strany...

Odpoveď na príspevok od andynr:

@zita19 Prepáč,ale toto si vydedukoval/ la na po…
@andynr mozem este stale vyjadrit svoj nazor, ci sa to niekomu paci alebo nie, je to moj nazor na danu osobu z toho ako ho ja vnimam. Ty mozes mat nazor iny, aj to bude v poriadku.
Rád by som poznal názor na nasledujúce video natočené dnes 30.8.2025 o 12:52 na Slovensku. AI nedokázala identifikovať zvuk a rád by som vedel o čo presne ide aby som vedel argumentovať. https://youtu.be/HGpAlQrZfTg?si=uNUY3...

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@petersd humanitárne bombardovanie je blud, oximo…
@dexter89 Pojem "humanitárne bombardovanie" je riadnym slovným spojením - verejným vyjadrením politika Tvojej krvnej skupiny. To som nevymyslel ja. Aspoň vidíš, aký si politicky nedovzdelaný a chceš poúčať iných o (politickom) dobre/zle...

@petersd to je presne to co ludia ako ty dokazu. Namiesto reality dneska dookola vytahovat stare hriechy. Teraz daj dajake hriechy antickeho rima.

@dexter89 Pojem "humanitárne bombardovanie" je ri…
@petersd Nevyčítaj,možno vtedy nebol na svete.. "Zeman sa Srbom ospravednil. A čo Dzurinda? “Otvoril som nebo pre americké lietadlá, aby bombardovali Belehrad…urobil som dobre.” Kukan: “Aj dnes by som postupoval rovnako. Bolo to správne rozhodnutie”...
Pani, vy ste videli ten "vybombardovany" Belhrad? Ja ano- Necele dva roky po skonceni vojny. A videla som v tom case aj Sarajevo. Viem celkom dobre porovnat
Článok sa načítava...

Pani, vy ste videli ten "vybombardovany" Belhrad?…
@zita19 My vieme,že ty predsa všetko vieš,všetko poznáš, aj čo je vôkol nás. Ja len skromne doplním,kúštik v rozpore s tvojim komentom: ..."Jazvy po bombardovaní NATO v Belehrade - Dark Tourism - sprievodca po temných turistických destináciách po celom svete https://share.google/RDqiJiV09FbLx5uS0

Niečo obdivovateľom zla: - Fico preberal vládu v…
@starysomar soc. balíček ako máme teraz dotovanú elektrinu?, vždy povie dáme ale nepovie kto to zaplatí, teraz platia tí najchudobnejší vyhrievanie bazénov cez DPH , nakupovať chodí každý, a ako to chcú na budúci rok nevie ešte nikto, posledne že pre 90% to bude rovnako, nedávno že najlacnejšia bude len prvá MWh

@zita19 My vieme,že ty predsa všetko vieš,všetko…
@andynr ako svetového policajta neuznávam nikoho , ale bolo by lepšie aby sa vymlátili všetci bývalí juhoši, ten kto poslal na smrť tisícky madých bol pre niekoho hrdina, my sme sa našťastie rozdelili aspoň bez krviprelievania, neviem komu to pomohlo ja som rovnaký ako predtým, ešte že sme v šengene aj ked sa ešte neplatí všade Eur
Profilova fotka

@dexter89 Pojem "humanitárne bombardovanie" je ri…
@petersd viem kto to povedal aj v akom kontexte ... ešte si zabudol vytiahnuť vojnu v Iraku , masakry indianov a pad rimskej ríše... hlavne že vraždenie a unosy deti putlerom je vo vašich očiach super...
Profilova fotka

@petersd Nevyčítaj,možno vtedy nebol na svete.. …
@andynr bol som na svete aj som sa rozpraval s kopu luďmi nakoľko v juhoslavii a potom aj v Chorvatsku som bol asi 15x a ty čo vieš o vojne v Juhoslavii okrem tych dezolatmi dookola omieľanymi narativmi o bombardovaní Belehradu? Porovnávať toto so súčasnosťou keď Rusák napadne suverénny štát a už niekoľko rokov tam vraždí aby si odtrhol čo najviac územia dokáže len dezorientovaný blbeček... alebo mi môžeš povedať ktorá časť juhoslávie abo takého Iraku je dnes súčasťou USA ? Keby USA mali rovnakú mentalitu jak Rusáci USA sa dnes rozpreztiera od Aljašky po Patagoniu

@andynr bol som na svete aj som sa rozpraval s ko…
@dexter89 Celá Kalifornia? To nebola anexia? To len príklad.. A láskavo sa vyhni invektívam...
Profilova fotka

@dexter89 Celá Kalifornia? To nebola anexia? To …
@andynr pýtal som sa ktorá časť Iraku alebo Juhoslávie je súčasťou USA ... namiesto toho vytiahneš udalosť zo začiatku 19. storočia pomaly 200 rokov starú... to fakt? Vieš čo Belgičania napáchali v Kongu? a Briti počas kolonializmu? Veď som myslel že sa bavíme o udalostiach keď už sme boli ako tak scivilizovaní ... to fakt potom sem môžeš dať aj rímsku ríšu 😀

@andynr pýtal som sa ktorá časť Iraku alebo Juhos…
@dexter89 Porovnávať toto so súčasnosťou keď "...Yenkee napadne suverénny štát a už niekoľko rokov tam vraždí aby si odtrhol čo najviac územia dokáže len dezorientovaný blbeček..." Takže slovo "Rusák" som ti nahradil slovom "Yenkee". Anexia zostane vždy anexiou. Alebo anexia je len to,čo prebehlo za posled.20r.? To,čo bolo anexiou pred 200r.už nie je anexiou? Podľa tvojej hrubej demagógie nie. Tam totiž platí Monroova doktrína,kt.sa US riadia do bodky aj v 21.storočí... Tak? PS: Som zvedavý,ako budeš reagovať,keď US "demokraticky " anektujú Grónsko. Lebo ho " potrebujú" v záujme národ.bezpečnosti( podobnosť s RF čisto náhodná...( Na rovnajé javy použi rovnakú optiku,inak klameš len sám seba. A argumentovať,"však to bolo dávno",je veľmi úbohé až detinské. S touto diskusiou s tebou končím
Vojna v bývalej Juhoslávii, ktorá prebiehala v 90. rokoch, si vyžiadala viac ako 130 000 obetí. Tu sú niektoré kľúčové informácie o počte obetí a kontexte: Celkový počet obetí: Odhaduje sa, že 140 000 obetí zahŕňa všetky vojenské konflikty po rozpade Juhoslávie. Najviac postihnuté oblasti: Najťažšie škody a najvyšší počet obetí boli zaznamenané v Bosne a Hercegovine, kde sa odohrávali najkrvavejšie boje. Etnické zloženie obetí: Najviac mŕtvych bolo medzi Bosniakmi, ale obete boli aj z radov Srbov a Chorvátov. Srebrenica: Jedným z najznámejších masakrov bol ten v Srebrenici, kde zomrelo viac ako 8 000 mužov a chlapcov. Bombardovanie pre zastavenie agresie zabilo podľa rôznych odhadov 500-2000 ľudí. Neobhajujem ho len to nik nevedel zastaviť inak a bol by sa rozhorel podstatne väčší konflikt.

@andynr pýtal som sa ktorá časť Iraku alebo Juhos…
@dexter89 argumentovať tým, čo bolo dávno až veľmi dávno nie je detinské?

@zita19 My vieme,že ty predsa všetko vieš,všetko…
@andynr vies, ja som to videla na vlastne oci. Za ten celkom dlhy cas co som v Belehrade bola (nie, nebili to dva dni) som preska rozne zakutia a videla som co bolo vybombardovane. V Sarajeve som bola par dni, to mi tiez stacilo. Aj jediny most cez Savu poskodeny bombou som videla na vlastne oci. Ty si mozes len dohladat na internete to co som ja videla. Mas len sprostredkovane informacie.

@dexter89 Porovnávať toto so súčasnosťou keď "..…
@andynr v roku 2003 som cestoval vnutrozemim Chorvatska. Videl somdesiatky rozstrielanych domov. Ale urcite to sposobilo to bombardovanie Belehradu. Vies preco vlastne jednotky NATO bombardovali Belehrad?
Profilova fotka

@dexter89 Porovnávať toto so súčasnosťou keď "..…
@andynr za čo ma trestáš? Len som poukázal, že v minulosti napáchali VŠETKY štáty zverstvá... takže čo ? tvojou optikou (vašou prokremeľskou optikou) teda máme prehliadať dnes páchcané zverstvá Ruska? Ešte som z tvojich textov nepočul jasné odsúdenie tejto agresie... Samozrejme ak by USA dnes anektoval Grónsko, každý príčetný by to odsúdil ! To kde žiješ? Veď kopa štátnikov to už dnes vôbec také reči odsudzuje ... to je opäť zas a znova ten váš selektívny pohľad... keď ide o Rusákov držíme papule... sorry rukopis proruskej kolóny je v tvojich vyjadrení vysoko pozitívny ...

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@andynr v roku 2003 som cestoval vnutrozemim Chor…
@sousedekovci89 Bombardovali...bez mandátu medzinár.autorít,napr.OSN,čiže 1stranný voj.akt,bolo porušené medzináridné právo,charta OSN,BR OSN to vetovala!! Viem o tom viac než dosť( odkazujem Zite19). Celé 90tky som do Juhosl.exportoval rezivo. Vyznieva však komicky,keď tu niekto operuje s ruskou anexiou a nechce vidieť už v 20.stor.napr.násilné porušenie územnej celistvosti Srbska( Kosovo,kde bola okamžite zriadená US voj.základňa),anexie Izreala( Gaza,Golanské výšiny) trvajúce vyše 50r. A keď vyzývam k rovnakému posudzovaniu identických voj.aktov( čo je objektívne),tak sa tu operuje len jediným " pseudoargumentom" rozumej ruský trol,agent a pod. Za týchto okolností diskusia nemá význam. Pekný víkend.

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?