Odpoveď na príspevok od gadefox:
Inak fascinujúce.. Napísal som jeden krátky komen… @gadefox Grandiozny narcistaOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Grandiozny narcista @kuracinarez áno, tých je tu vééééélmi veľa :=) Detailnú analýzu som písal v inom vlákne..Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox tak neanalyzuj slovíčka ale reaguj len v… @dexter89Nebuď drzý, na takéto imperatívy nie som zvyknutý!tak neanalyzuj slovíčka ale reaguj len vo vecnej a faktickej rovine.
Odpoveď na príspevok od gadefox:
Inak fascinujúce.. Napísal som jeden krátky komen… @gadefox ty si take uboziatko, kazdy sa do teba len navaza, nikto nechce uznat tvoju jediny spravnu pravdu... Polutuj sa este viac, lebo nikto ta nepolutuje tak dobre ako sa dokazes polutovat sam...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 >tak neanalyzuj slovíčka ale reaguj le… @gadefox no čo? nepáči sa ti tvrdý stret s FAKTAMI a realitou? ... Ešte raz Gruzínsky prevrat ... Vysvetľuj, nevyplakávajOdpoveď na príspevok od zita19:
@gadefox ty si take uboziatko, kazdy sa do teba l… @zita19Nič také som nenapísal, to mi podsúvaš ty. Pekný víkend.. Ešte niekto?? :=)kazdy sa do teba len navaza, nikto nechce uznat tvoju jediny spravnu pravdu
Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox no čo? nepáči sa ti tvrdý stret s FAKTAM… @dexter89 nie, nepáči sa mi stret s arogantnými hulvátmi - vyhýbam sa im (aj na internete).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 nie si prvý ani posledný, čo si o… @gadefox stqci ked mi odparafrazujes moje nazory ktore ma tak denifuju bo ja som straaasne zvedavy kee si na to prisiel 😂 ale moja rada znie vyser sa na tu studium psychologie, nerobi to dobre tvojmu mozgu.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox stqci ked mi odparafrazujes moje nazory … @sousedekovci89 nič si z toho nerobte , niekto si sadne aspoň s niekým na rovnakú nôtu a niekto nikdy s nikým, ten má v živote problémOdpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 nie, nepáči sa mi stret s arogantnými h… @gadefox máš niečo k tomu gruzínskemu prevratu (už 4x sa pýtam) či pokračujeme v emocionálnej debate o ničom?Odpoveď na príspevok od duzu:
@sousedekovci89 nič si z toho nerobte , niekto si… @duzu ja sa nad tym nevzrusujem, to je len zvedavost a trocha volneho casu. Ked ma ma tak udajne precitaneho.Odpoveď na príspevok od duzu:
@sousedekovci89 nič si z toho nerobte , niekto si… @duzu "ten" má - a veľký. A nie len tu. Na jeho škodu.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox máš niečo k tomu gruzínskemu prevratu (u… @dexter89 Nema nic,chysta sa na stanicu odprevadit sefka na cestu do Ciny...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 nie, nepáči sa mi stret s arogantnými h… @gadefox Ty máš vážne niečo spoločné s psychológiou? Prisahám vačku, že som mal takého tušáka.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox no čo? nepáči sa ti tvrdý stret s FAKTAM… @dexter89 dexter Ty sa nezahrávaj 🙂-lebo Ťa čaká to že sa s Tebou baviť vôbec nebude...a hlavne na internete... Chceš to riskovať???Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox máš niečo k tomu gruzínskemu prevratu (u… @dexter89 pokiaľ je to odo mňa hodne daleko je mi to 3 aj tak to nikto z nás nezmení, skôr mám obavu z ukrajiny to je blízo nás, vraj cielené útoky a len tak omylom trafí na školyOdpoveď na príspevok od pochabel:
@gadefox Ty máš vážne niečo spoločné s psychológi… @pochabel Však ju študuje... Nezbadal si to??? Dobré ráno stará mama...😀Odpoveď na príspevok od technik007:
@dexter89 dexter Ty sa nezahrávaj 🙂-lebo Ťa čaká… @technik007 od neho to nehrozí ,koľkokrát povedal zbohom a stále vstáva z hrobuOdpoveď na príspevok od duzu:
@technik007 od neho to nehrozí ,koľkokrát povedal… @duzu ..ako Lenin, stále živý a aktívny...Odpoveď na príspevok od technik007:
@pochabel Však ju študuje... Nezbadal si to??? D… @technik007 Profily si nejako nezvyknem čítať. A ani na tejto diskusii som to nezachytil. Asi mi niečo ušlo. Skôr mi to prišlo podľa toho ako píše. No čo, stať sa môže. 😆Odpoveď na príspevok od pochabel:
@technik007 Profily si nejako nezvyknem čítať. A … @pochabel On sa sám priznal že študuje psychógiu, odtadiaľ to viem aj ja... Ináč by som si to nedovolil, "BO" by ma Boh strestal a skáral....😁Odpoveď na príspevok od technik007:
@dexter89 dexter Ty sa nezahrávaj 🙂-lebo Ťa čaká… @technik007 na fakty nereaguje nikdy, len vyplakáva... jak malé decko na pieskovisku ktorému zoberieš hračku... aspoň si každý urobí obraz ako reagoval na Gruzínsky prevrat... dozvedeli sme sa kopu "nových" informáciíOdpoveď na príspevok od dexter89:
@technik007 na fakty nereaguje nikdy, len vyplaká… @dexter89 On je studňa naplnená a aj preplnená informáciami 🤔Odpoveď na príspevok od technik007:
@dexter89 On je studňa naplnená a aj preplnená i… @technik007 ty davas dnes hlasky..😁Odpoveď na príspevok od duzu:
@dexter89 pokiaľ je to odo mňa hodne daleko je mi… @duzu ono to je vzdy omylom- omylom skola, omylom nemocnica omylom bytovka 😂 vlastne na fronte su omylom zrovnane so zemou cele uzemia 😂Odpoveď na príspevok od technik007:
@dexter89 On je studňa naplnená a aj preplnená i… @technik007 - ono to môže byť objektívna príčina neracionálnych reakcií a vnímania. Priveľa informácií bez ich roztriedenia neprospieva nikomu a ničomu. Prebytok vedomostí nestačí na zorientovanie sa - k tomu je potrebná aj schopnosť analytického myslenia. Inak ľudia "blúdia" a nie je ich málo.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@duzu ono to je vzdy omylom- omylom skola, omylom… @sousedekovci89 akurát som rozmýšľal že už sa tu hádalo o covide, vakcínach, politike, psychológií, duchovne, ale že ukrajinu a vojnu nikto nezačal... tak doraz sa tu vyroja mierotvorcovia vyzbrojení tými jedinými a zaručenými informáciami z proruských telegramov, badatelov, zjem aj vekov , atď... a sme skončili 😃Odpoveď na príspevok od duzu:
@technik007 od neho to nehrozí ,koľkokrát povedal… @duzu Vieš kde je najväčšia sranda??? Na cintoríne.. Vykopú jamu-2m hĺbka, potom zasypú zeminou,na to ešte dajú betónový dekel 2t a na tabuľu napíšu nech Ti je zem ľahká....😪Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.