Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

Umela inteligencia by mala(mohla)diskusiu premeno…
@kuracinarez Kde chýba prirodzená - umelá nepomôže :)

Odpoveď na príspevok od milan209209:

@zita19 momentálne sme pri vajciach. Na odľahčeni…
@milan209209 to si nepil burciak, ale kvasnice, cukor a chlieb. niektori vinari sa vedia vynajst.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@dexter89 ... to isté, čo som písal vyššie Zite. 😁
@petersd ale včera Peter si tu sa rozhorčoval že Urpín odmietol vystúpiť na oslavách SNP lebo nechcú byť spájaní s politikou ... Tak len aby sa nezabudlo ... Udalosť už prebehla a neutrálna teda nebola ...Urpín asi urobil dobre v kontexte udalosti , ale včera to bolo vnímané ako pohroma že urpin nevystúpi https://domov.sme.sk/c/23537318/polit...

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@petersd ale včera Peter si tu sa rozhorčoval že …
@dexter89 ... aha, čiže ideme deliť umenie na dobré a zlé,... propolitické - nepolitické... Paráda. Je to také "ušľachtilé" od Vášho klanu.

Odpoveď na príspevok od milan209209:

@kuracinarez na odľahčenie super otázka. Ale aby …
@milan209209 osem, pre mňa vždy iba osem
Sa mi pacilo,ze presne ti,co najviac siria nenavist,vcera ako diktatori kricali o nenavisti medzi ludmi.Prezident skritizoval influencera Jovinecka.Prave toho,ktory ho odmietol v prezidentskej kampani podporit za 30 000e.Citi sa byt ohrdnuty,tak kope.

@dexter89 ... aha, čiže ideme deliť umenie na dob…
@petersd nikto nechce delit umenie ale to co sa vcera povyhlasovalo na podiach totalne zneuctilo odkaz SNP. Pre Urpin dobre ze odmietol sluzi im to ku cti. O to viac ze hned obratom urazene im zrusili aj vystupenie na Agraci iba ukazali svoju dusevnu malost.
Profilova fotka

Toto odborne nazývam "selektívna empatia, keď sa im to hodí" @petersd = základná výbava každého progresívneho súdruha. Od toho sa odvíjajú deriváty "diverzita, keď sa im to hodí", "inklúzia, keď sa im to hodí" a "rovnosť, keď sa im to hodí" (DEI)..
Profilova fotka

@petersd ale veď ja nepíšem nič o umení... ja píšem, že odkaz SNP zneužili opäť a raz ... vládni politici .. včera si písal opak... že Urpín nechce vystúpiť na neutrálnych oslavách SNP ... A teraz v priamom kontexte môžeš deň po tom vidieť, a položiť si otázku či to bolo piliticky neutrálne a či Urpín nespravil dobre keď sa odmietol účastniť tohto marazmu , kde sa navzájom hádzala špina smer-na hlas a opačne, citoval Hitler a Husák ... Ale chápem, že mnohí ľudia čo podporujú túto koalíciu zatvárajú oči pred realitou ... @gadefox zasa trepeš.... každým dňom si vaša sebranka kadí do úst a hovoríš dačo o selektivite... to je na smiech prevrat je kde?
Profilova fotka

@zita19 a to mne včera tu vynadali do nihilistov…
@dexter89

a to mne včera tu vynadali do nihilistov ?

Vynadali? Si bol včera zase pod vplyvom, že.. ,)

Profilova fotka

@petersd ale veď ja nepíšem nič o umení... ja píš…
@dexter89 áá, začínaš pomaly ukazovať zúbky: "trepeš", "sebranka".. aj tak sa dá.

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@dexter89 áá, začínaš pomaly ukazovať zúbky: "tre…
@gadefox Presne toto som čakal,že SNP a Urpínu sa niekto "ujme"...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od andynr:

@gadefox Presne toto som čakal,že SNP a Urpínu s…
@andynr niektorí ľudia sú tak bytostne nastavení, že potrebujú zasievať nešvár, nenávisť, polarizovať. Okrem toho ľavicoví extrémisti (dnešní "progresívny liberáli") sa riadia starým známym "rozdeluj a panuj". Obrátia spoločnosť na ruby, unesú (deformujú) základné pojmy a definície, aby mohli nainštalovať ich víziu "raja na zemi". Žiaľ, zatiaľ to vždy dopadlo fatálne, aj napriek tomu, že to vždy mysleli dobre :=)
a teraz tu o cervenej ciapocke 😂🍿
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

a teraz tu o cervenej ciapocke 😂🍿
@sousedekovci89 zase sa chceš psychicky rozpadnúť ako minule, keď si nezvládol nátlak, aby si odpovedal na dve jednochuché otázky??

@sousedekovci89 zase sa chceš psychicky rozpadnúť…
@gadefox sorry ako mam aj ine povinnosti nie vzdy mam cas natahovat sa. Hlavne ked vidim ako mylne zavery sa tu tvoria bez znalosti podstaty 😂 inak kde je ten niekolkokrat slubovany statny prevrat od tych hnusnych liberalov co ti tak velmi ublizuju? 😂
Článok sa načítava...

@gadefox Ved to ty si sa tu minule psychicky zlozil.Este k tomu tvoja madarska nadavka v zmysle jebnuti slovaci,ktoru ti uz adminka vymazala.
Za éry Čaputovej a Naďa boli oslavy SNP uzavreté pre verejnosť, na strechách boli ostreľovači, pískajúci dav oddelili a strážili kukláči, aby ich nebolo počuť, celý čas húkali sirény, veľmi dusná atmosféra, 50 ročnú žene kukláč zakľakával hrdlo. Urpín sa sám iniciatívne prihlásil na oslavy, tak aby sa moholl z nich demonštratívne odhlásiť. a verím, že za toto teátro dostali viac zaplatené ako keby vystupovali. Nešťastíém Európy sú skorumpované mimovládky a médiá, preto ideme stále dozadu, aj keď celý Svet napreduje. Po USAID financovnia mimovládok prebala EÚ z našich daní a tam idú miliardy viď napr. Green Deal kde šlo na PR 1.5 mld eur a koľkí túto zaplatenú PR berú fakty.
Profilova fotka

@gadefox sorry ako mam aj ine povinnosti nie vzdy…
@sousedekovci89 že "bez znalosti podstaty" (palmface).. A písal som o "progresívnych liberáloch" (aka ľavicoví extrémisti) a nie o "liberáloch". Takže si ujasníme pojmy: liberál som aj ja (v pôvodnom význame, ktorý ste vy ľavicoví neomarxisti tradične uniesli). Rozdiel je rovnaký ako medzi fanúšikom kvalitného suchého vína alebo tequily (ekvivalent k liberálu) a alkoholikom (ekvivalent k progresívnemu liberálovi). Ak sa vymedzujem voči niekomu, kto je non-stop ožran, neznamená to, že mám niečo proti alkoholu, že..
Profilova fotka

@gadefox Ved to ty si sa tu minule psychicky zloz…
@kuracinarez to je jeden z ďalších tvojich omylov - bol som len nasratý a to je zásadný rozdiel..
Profilova fotka

@gadefox jezkove oči toto robiš na každom fóre ... Do kontextu drbneš nejakú kritiku a potom sa chytíš nejakeho nepodstatného slovíčka , začneš vyplakávať a urážať a tváriš sa ako muzikant čo s tým kontextom vlastne nemá nič spoločné tomu hovorim odvádzanie pozornosti od podstaty ... Viď jak teraz mňa obviniš ako prvý že som pod vplyvom a všetkých nazveš ,,progresívní súdruhovia ,, -nalepkovanie a úražky , aby si potom o príspevok nižšie vyplákaval ako malé decko že ja hovorím o ,,sebranke ,, a urážam Ak chces reagovať reaguj k veci Včera bola reč o urpine že ako si dovolil folklórny súbor mebysrupit lebo nechcel byť spájaný s politikou a vraj to mala byť neutrálna akcia Keď sa tá akcia ukázala ako hnusne spolitizovaná , tak zrazu ste všetci ticho a odvádzaš pozornosť iným smerom ... SELEKTOVITA ktorú kritizujes u liberálov 😀 Tak teraz neviem či netrpiš nejakou schizou alebo čo Ale už sme si dávno zvykli že vy presne kritizujete u ,,progresivcov ,, to , čo sami robíte v ešte väčšej miere 👍

@gadefox Ved to ty si sa tu minule psychicky zloz…
@kuracinarez Neurážaj ho veď predsa študuje psychológiu a to je už niečo..😀 Myslím si, že to on potrebuje psychológa ako si písal..

@sousedekovci89 že "bez znalosti podstaty" (palmf…
@gadefox vidis presne o tych mylnych usudkoch teba a dalsich pisem. Ja som vsetko mozne len nie lavicovi neomarxista zo vsetkych moznych politickych prudov mam k tomuto asi najdalej spolu s krajnou pravicou😂

@kejsix Stačí, že tiež ich dychtivo sleduješ, ako…
@petersd nenamyslaj si, dychtivo urcite nie. Teraz cakym kym vyschnu dlazky, tak som sem zakukla a ty si mal potrebu ma hned 2x oslovit. Ale s nemym uzasom, to ano. A ako moje prispevky zhodnotis, to mi je uplne jedno. Pre mna za mna zarad ma hoc aj medzi rastafarianov. Moj zivot to nijak neovplyvni. Ja viem svoje a tym sa riadim.
Profilova fotka

@gadefox jezkove oči toto robiš na každom fóre ..…
@dexter89 čítal som len začiatok, bo nemám čas ani chuť sa tu dohadovať s tromi naraz..

nepodstatné slovíčko

Áno, toto je jadro problému a nedorozumení medzi nami (a podľa mňa nemáš len problém so mnou). Tam, kde ja vidím brutálny logický rozpor (a na tomto fóre v tvojom prípade nie som sám, viacerí ti to písali), ty vidíš iba "nepodstatné slovíčko". Veď o nič nejde.. No práveže ide a o veľa.. Napríklad si včera písal, že ti tu vynadali (čo btw. nie je pravda). To nie je nejaké nepodstatné slovíčko, ale zásadná informácia a optika, ktorou vyhodnocuješ jednotlivé tvrdenia a celkovo diskusiu. Ťažko sa diskutuje s niekym, kto žrebuje významy slov podľa fantázie a potreby a považuje to za nepodstatné.. resp. diskusia je IMO v týchto prípadoch prakticky nemožná (takzvané umelecké typy - v umení sú nezmyselné asociáce naopak žiadúce viď. napr. Salvadore Dali). Pekný víkend..

gadefox - Ty podľa mňa skutočne máš problém a nemalý. Všade sa snažíš ukázať ako najmúdrejší no občas to dopadne opačne. Ak s Tebou niekto v niečomnesúhlasí, hryzieš. Robíš to takmer všade a od prvého dňa čo si sem prišiel. Uraz sa no rieš si odbornú pomoc včas, bude sa to zhoršovať.
Profilova fotka

@gadefox vidis presne o tych mylnych usudkoch teb…
@sousedekovci89 nie si prvý ani posledný, čo si o sebe myslí ABC, pričom realita je DEF. Preto mna nezaujíma vôbec čo o sebe napíšeš, keďže pre mňa má najväčšiu výpovednú hodnoty iba správanie; ako sa vyjadruješ; k čomu sa vyjadruješ; a čo vyjadruješ. Pekný víkend aj tebe..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

gadefox - Ty podľa mňa skutočne máš problém a nem…
@starysomar

Všade sa snažíš ukázať ako najmúdrejší no občas to dopadne opačne.

Ten istý pocit mám z teba a tých indícií je tu neúrekom :=). Nie, nehryziem, min. dnes nie - toto je môj štýl komunikácie (volajme to "corporade identity" a za ten čas, čo som tu, si mohol zistiť aj sám). Čo sa týka odbornej pomoci, ďakujem, ale nemaš potrebnú kvalifikáciu, aby si dokázal posúdiť, či niekto potrebuje odbornú pomoc. (sú samozrejme výnimky, keď niekto napr. píše o samovražde, ale nekomplikujme to) Pekný víkend..

Profilova fotka
Inak fascinujúce.. Napísal som jeden krátky koment a okamžite sa na mňa vyrútila presilovka (štyria) - dôkaz, že som trafil do hnisavého :=)
Profilova fotka

@dexter89 čítal som len začiatok, bo nemám čas an…
@gadefox tak neanalyzuj slovíčka ale reaguj len vo vecnej a faktickej rovine ... viď písal si citácia: "...dnešní "progresívny liberáli") sa riadia starým známym "rozdeluj a panuj". Obrátia spoločnosť na ruby, unesú (deformujú) základné pojmy a definície..." A ja tvrdím, že presne toto robí opačný tábor a z toho ešte obviní progresívcov... Dal som ti aj príklady (na ktoré nikto obhajujúc túto vládu zatiaľ nezareagoval) Takže v kontexte tvojej definície, kde vláda rozdúchala nenávisť a uniesla základné pojmy a definície: - GRUZÍNSKY PREVRAT: Kde je ? mal sa stať a jeho hlavný strojca Mamuka, sa veselo prechádza pred úradom vlády... Isto uznáš, že obvinenie zo zoznovania prevratu je vážne obvinenie, za ktoré hrozí v zmysle vlastizrady až doživotie ! Tak prečo toto vyšumelo do stratena? Reaguj na tento fakt a nie na bludy... Dal som ešte príklady slávnosti SNP (rovnaká selektivita) a existuje bezpočet príkladov: Únos vietnamca, dlažobné kocky pred úradom vlády pre ktoré bola zvolaná bezpečnostná rada a kopa ďalších... Ale na toto všetko sa zabudlo a už si vládna partaj ide kolobeh ďalších odrbov, na ktoré sa opäť zabudne za pár dní a ide sa ďalej... @roman_x píšeš: "Nešťastíém Európy sú skorumpované mimovládky a médiá, preto ideme stále dozadu, aj keď celý Svet napreduje." A kto tu posledné dekády vládol? Koho je najväčšia chyba že ideme dozadu? Nevieš matematiku základnej školy? jednoduché počty , stačí do 20...

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?