Odpoveď na príspevok od duzu:
@starysomar ale z čoho je energia a hmota? z ho.n… @duzu Zas ego, "potrebujem nove nohy". Ja ti to nezariadim, to si musis sam (riesit svoje telo). Bud spokojny s tym, co mas, pracuj na sebe a mozno zistis, ze tie nohy su este fajn, oproti tomu, ako su na tom ini...Odpoveď na príspevok od duzu:
@starysomar ale z čoho je energia a hmota? z ho.n… @duzu Ta Ty si čo za chlap? Každý si pýta nové najprv toto, čo má medzi nimi, až tak ostatné. 🤣🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od pochabel:
@durino Tiež to vedomie tebou spomínaných majstro… @pochabel Presne tak, ide o interpretaciu toho, co vidis a vnimas. Cloveku brani vo vyssom poznani jeho ego, lebo veci vnima a filtruje po svojom. Takze, ked poviem 10 ludom nejaku informaciu, 10 ludi ju bude vnimat inak a po svojom, podla nastaveni vlastnych naucenych "filtrov". Ak by nemali ego filtre, bola by informacia jasna a cista. Ked uz hovoris o sne, tak to je presne priklad, ked si ako dusa vo "vyssej dimenzii". A ked mas lucidny sen (=vies, ze snivas), tak si mozes vyskusat moznosti tvorcu - sam menis okamzite "realitu" okolo seba. A vidis, ze tam neplatia pravidla tak, ako tu v materialnom svete.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Pri dlhom pôste alebo vplyvom omamných látok pre … @starysomar Na "navodenie stavu vyssieho vedomia" nepotrebujes post, drogy, ani omamne latky. Ty sa tym "vyssim vedomim" postupne stavas.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Pri dlhom pôste alebo vplyvom omamných látok pre … @starysomar ano, omamne latky tiez mozu otvorit cestu k stavu vyssieho vedomia, ale rekreacny uzivatel drog nema sajnu co urobil. vytvoril skrat/ku/ a vypol filtre tejto urovne materialnej reality. z toho za moze ego rozbit a potom su psychycke nasledky. Normalnou cestou sa to nestane, lebo clovek navodzuje stav vedome.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Ta Ty si čo za chlap? Každý si pýta nové na… @petersd ale inak vlakno má 25 strán ale na kúrenie klímou v zime je ešte ďaleko tam má vlákno tuším cez 70 strán 🤣 To je ešte ďaleká cestaOdpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd ale inak vlakno má 25 strán ale na kúren… @dexter89 Tak nic.Ideme popracovat na tom aby ta predbehol.Neviete kolko vajec ide do prazenice?Odpoveď na príspevok od durino:
@pochabel Presne tak, ide o interpretaciu toho, c… @durino Predpokladám, že sen nebude asi tvoja cesta do astrálneho sveta, či nehmotného sveta ako takého. Skôr by som povedal, že ide len o "reset" mozgu, uvoľnenie pamäte, odpočívanie, či relax mozgu. Spánok slúži na regeneráciu ako tela, tak mozgu. To, že ty to tak môžeš vnímať, neznamená, že to tak je. Je to len "myšlienková ilúzia". Veď to môže byť všetko krásne jednoduché. Prečo tomu dávať "vyšší zmysel"? A čo sa týka tých 10-ich informácií, tak sa mýliš. Ak tým 10-im povieš informáciu, tak tých 10 to pochopí tak, ako si im to povedal, ako im ju podáš. Ono záleží aj na tom, o akú informáciu ide. Nedá sa to aplikovať na ľubovoľnú informáciu, lepšie povedané, na každú informáciu. Alebo skús uviesť príklad, čo by rôzni ľudia pochopili rôzne. Ale je pravda, že ak im povieš niečo, s čím sa nikdy nestretli, čo nie je dané, čo proste nepoznajú a nie je nejako všeobecne známe, tak je logické, že to môžu vlastne inak pochopiť. Ale v tom opäť nehľadaj súvislosť s rôznymi stupňami bytia.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@dexter89 Tak nic.Ideme popracovat na tom aby ta … @kuracinarez na odľahčenie super otázka. Ale aby bolo dodržané vlákno tak AI tvrdí: " Do praženice sa zvyčajne dávajú 2 až 3 vajcia na osobu, ale záleží to od toho, akú veľkú porciu chceš." No 2-3 vajcia si dáva kolega, ktorý je chudý ako patyk. Ja osobne 6 domácich a keď som hladný 7. Má niekto iný názor? Ideálne bez astrálneho ovplyvnenia a vyšších dimenzií.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@kuracinarez na odľahčenie super otázka. Ale aby … @milan209209 a z koľkých vajec jedia praženicu takí reptiliáni? podľa AI 10 😀Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Ta Ty si čo za chlap? Každý si pýta nové na… @petersd On je nový mesiáš Modrej strechy!!!Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Ta Ty si čo za chlap? Každý si pýta nové na… @petersd tretia noha našťastie nepotrebuje titánovú náhradu, stačí dostatok testeronu a to má každý ináč ,niekto priveľa a niekto vôbec a už vôbec nepotrebuje to vyššie jaOdpoveď na príspevok od milan209209:
@kuracinarez na odľahčenie super otázka. Ale aby … @milan209209 najviac živín majú vajcia s mládok, takže veľkých potrebuješ ozaj viac, ale samotné nemám rád ked tak ako hemendex,alebo ako lečo kde je veľa šunky, paradajok papriky cibuli či čo chladnička dáOdpoveď na príspevok od technik007:
@zita19 ...no písala si o 17 stránkach a už tu má… @technik007 ty brdo, pises mi z 23. strany, kym som sa sem zo zahrady dohrabala uz svieti 25 stran... No neviem, ja to uz ani nesledujem. A po pravde sa mi ani nechce docitavat, pretoze zas sa tu opakuju tie iste (No a akok to primerane nazvat a neurazit? Povedzme, ze uvahy) uvahy o vyssom principa zitiaako v debate o loveni duchov. Pritom cely vyssi princip toho, ze sme tu je jednducho imperativ prezitia druhu. Vsetko to pechorenie je iba a len o tom aby clovek ako zivocisny druh prezil. Nic viac, nic menej to nie je. Presne rovnaky imperatin zachovania druhu ako u mravcov alebo hoc aj u dazdovky... No ale niektori sa s tym zmierit nevedia, ze su tu len docasne a za jedinym ucelom. Furt hladaju nieco "mysticke" vo svojom byti a pritom su tu len na to aby odovzdali svoj geneticky potencial dalsim jedincom. Nic ine od nich priroda neziada. Ich uloha konci ci geneticky material odovzdaju, ci nie. Proste su tu iba a len na to a skoncia ako biologicky odpad, hmota, ktora bude prirodou pouzita v inej forme. Spojenim dvoch genetickych informacii vznikli a zaniknu ked uz ich telo nebude schopne dalsieho zivota.Odpoveď na príspevok od zita19:
@technik007 ty brdo, pises mi z 23. strany, kym s… @zita19 momentálne sme pri vajciach. Na odľahčenie témy. Ale AI tu máme stále. Ja osobne som teraz pri Veltlín zelenom. Včera bol burčiak, ale sladký jak 3.14ča a podľa mňa to bol skôr mušt a alkohol tam ani nebol. Jak lepidlo na známky. Však poraďte príp. dobre prírodné vínko. Dunaj, Devín ? Ideálne biele.Odpoveď na príspevok od zita19:
@technik007 ty brdo, pises mi z 23. strany, kym s… @zita19 a to mne včera tu vynadali do nihilistov ? 😀 no filozoficky vzaté vidím dve problémy ... energia nikdy nezanikne a technicky vzaté ak život zužuješ len na "genetické informácie" , čo je apriori pravda ... prežiť nechce človek, ale gén, ale informácie tiež nikdy nezaniknú.... AI: V modernej fyzike sa predpokladá, že informácia sa nezničí, iba transformuje. Tento princíp je spojený so zákonom zachovania energie a jednotnosťou kvantovej mechaniky. Dokonca aj pri javoch ako čierne diery nastala veľká debata: podľa Einsteina a Hawkinga sa zdalo, že informácia mizne, keď hmota padne do čiernej diery. Ale väčšina fyzikov dnes verí, že informácia je „zakódovaná“ v žiarení čiernej diery (tzv. Hawkingovo žiarenie). Z pohľadu vesmíru Vesmír je obrovská knižnica – každá interakcia, každý pohyb častíc niečo „zapisuje“. Informácia sa môže: stratiť pre nás (nedokážeme ju prečítať, lebo je rozptýlená a chaotická), ale nezaniká absolútne (aspoň podľa dnešných fyzikálnych teórií).Odpoveď na príspevok od milan209209:
@zita19 momentálne sme pri vajciach. Na odľahčeni… @milan209209 ja som teda skorej pivár ... vína nemám v obľube ale minule som pil super víno biele sladké - pálava či tak nejak ... za mňa top a ešte mám rád od nás na tokaji priamo z povnice nejakú polosladkú lipovinu ... ako ne moc dobré ale zato ráno som z toho nemal nikdy opicu 😃Odpoveď na príspevok od dexter89:
@milan209209 ja som teda skorej pivár ... vína ne… @dexter89 pálavu poznám. Dobre sladké vínko ale ja som skôr na suché. A zas Tokaj to je kapitola sama o sebe. Tam by to bolo na dlhú diskusiu.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@dexter89 pálavu poznám. Dobre sladké vínko ale j… @milan209209 tak tak, jedine suché. Čím viac zvyškového cukru vo víne, tým horšie vstávanie na druhý deň... Tiež u mňa veltlínske zelené, rizling vlašský,...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@zita19 a to mne včera tu vynadali do nihilistov… @dexter89 vyjadri sa radsej k tym vajciam.... Ale ked chcete filozofovat mna z toho vynechajte. Ja nejak na jalove chlapske reci co tu vediete nemam naturu. S chlapmi sa budem radsej bavit o praktickych veciach, napriklad o cykloidnom ozubeni... Alebo aj o pocte vajec do prazenice. Mne bohate stacia 2 vajicka, ale radsej mam volske oka. Kolko si ich do rajnice dava moj chlap netusim, vyse 40 rokov si robi prazenicu sam, pretoze je ju "neviem" spravit taku aku on chce.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@zita19 momentálne sme pri vajciach. Na odľahčeni… @milan209209 Z Topolčianok Pálava, Neskorý zber, Slamové víno,popr. Ríbízlové ale to je červené...😋Odpoveď na príspevok od kejsix:
25 strán o ničom @kejsix ...a tie ďaľšie stránky budú viac o ničom...😴Odpoveď na príspevok od milan209209:
@zita19 momentálne sme pri vajciach. Na odľahčeni… @milan209209 ...Včera bol burčiak, ale sladký jak 3.14ča a podľa mňa to bol skôr mušt a alkohol tam ani nebol. Jak lepidlo na známky.""" Však keď nevieš dočkať, kým bude poriadny burčiak...😀Odpoveď na príspevok od kejsix:
25 strán o ničom @kejsix Stačí, že tiež ich dychtivo sleduješ, ako aj ostatní z MS 😁Odpoveď na príspevok od zita19:
@technik007 ty brdo, pises mi z 23. strany, kym s… @zita19 No a už si taká istá, ako tamtí dimenzionalisti. Taký príspevok som, veru, od Teba nečakal 😅Odpoveď na príspevok od dexter89:
@zita19 a to mne včera tu vynadali do nihilistov… @dexter89 ... to isté, čo som písal vyššie Zite. 😁Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.