Odpoveď na príspevok od rapidek:
@technik007 vela ludi si pomylilo chripku so sopl… @rapidek Ja som tiež dostal "soplík" na 4dni kde som nevedel kde je sever alebo iné sv. strany...Po rár dňoch detto moja polovička..Nechcel by som to prežiť ešte raz a ani nikomu to neprajem...Kto to zažil vie o čom hovorím... To nie je výmysel, ale holý fakt...Veľmi som sa "potešil" keď som zistil ako pár ľudí čo neboli očkovaní a "prišlo" to na nich a "kľudne" obsadzovali plúcne ventilátori v nemocniciach,potom sa vysmievali tým čo ozaj potrebovali pomoc sa bohužiaľ nedostalo..Však som to prežil aj bez "očkovania"... Ale že umrelo mnoho ľudí kvôli takýmto, ho nezaujímalo....Budem konkrétny-jednalo sa o mojich najbližších...Kto to nezažil nevie-ale bude kvákať že to tak nie je... Ukončujem túto tému-skúsenosť lebo to nie je k téme.... Pekný deň...Odpoveď na príspevok od yuri66:
@dexter89 zbytočne hadžeš sviniam perly @yuri66 @technik007 Ja uz tiež končím, končí mi hluché obdobie ktoré som mal tento mesiac vyčlenené v kolónke ,, strata času,, Ale jak som písal , toto vlákno skôr pomôže tým nerozhodnutým ... Pre tých čo odhalili pravdu a vo veciach uz dávno majú ,,jasno,, tým tie odpovede nie sú určené Úplne rezignovať zas netreba 🙂Odpoveď na príspevok od dexter89:
@durino získavaš viac ako vkladáš, lebo tu energi… dexter89 Mne je jasne, ako tepelne cerpadlo funguje, ale ide o uhol pohladu, to si nepochopil. Volna energia je v tom, ze za to, co dostanes "navyse", neplatis, resp. nedodavas viac. "Dodavas 1kW", "dostavas 4 kW". Nie je podstatne, odkial tu energiu (z okolia) beries, lebo za to "neplatis", je to pre teba "zadarmo", "volne", preto volna energia. To iste solarny fotovolticky panel, magneticky motor. Nikto netvrdi, ze je ta energia z "nicoho", vzdy je z "niecoho", aj ked sa moze zdat, ze nema byt z coho (energia nuloveho bodu).Odpoveď na príspevok od dexter89:
@pochabel @technik007 ja tu prispievam nie preto… @dexter89 Takže dezorientovaných??? Už sa vyjadruješ ako Zuza. Tak tu máš niečo z oficiálnych štatistík( žiaden hoax,ani konšpirácia): Zaočkovanosť na Sk bola cca 45%,úmrtnosť cca 1,2% Zaočkovanosť v Južnom Sudáne cca 0,7 %, úmrtnost cca 0,9%. Hygienu snáď ani porovnávat netreba.. Daj si do tabuľky ofic.štat.hodnoty krajiny z ktoréhokoľvek kontinetu- rozvojové aj tzv.civilizované a sám si urob analýzu( bez patričných " záverov a hodnotení autorít"...použi kriticky vlastnú hlavu!!! A prídeš na to,že sa nedá preukázať priamy súvis očkovania s počtom úmrti. Štatistiky krajín s nízkou zaočkovanosťou to jasne dokazujú. Záver? Biznis,ale že brutálny. Koľko "tzv. vakcin" musela nakúpiť EÚ/ SR a koľko sa ich spláchlo do kanála? (Veď ich zdarma nechcel ani rozvojový svet...) Nechce sa mi to hľadať,ale okolo 5ks/ os.,vrátane deti. A že to potom nebol biznis? Čo iné?Odpoveď na príspevok od andynr:
@dexter89 Takže dezorientovaných??? Už sa vyjadr… @andynr No jasné, práve o Južnom Sudáne máš relevantné info o zaočkovanosti proti Covidu. Vieš niečo iné o tej krajine? V akom bola stave povedzme v 2020 a v akom je teraz? :-)Odpoveď na príspevok od andynr:
@dexter89 Takže dezorientovaných??? Už sa vyjadr… @andynr Lebo mne UI o zaočkovanosti proti Covidu obyvateľstva v Južnom Sudáne vypľula úplne iné čísla. Dokončená primárna séria (t. j. plne zaočkovaní): ~27,6 % populácie (≈ 2 969 804 ľudí). Aspoň 1 dávka: ~86,3 % populácie (≈ 9 280 364 ľudí). :-)Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox ale veď ktoré liečivo je úplne neškodné?… @dexter89 napísal si, citujem: "Koľko času potrebujete aby ste v podstate uverili že sú neškodné?" Ďalej: "ale veď ktoré liečivo je úplne neškodné?" Neser si do huby. Smrdí to nechutí to vraj tiež bohvieako...Odpoveď na príspevok od toky1:
@andynr No jasné, práve o Južnom Sudáne máš relev… @toky1 Ok. Porovnaj si mnou uvedený štat.parameter aj z tzv.civilizovaných krajín kľudne aj z EU,Ázie a pod. A potom to sem daj. Môže byť?Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 napísal si, citujem: "Koľko času potre… @paracetamol123 ja neverim ze su neskodne. staci si dat namahu a precitat aspon pribalovy letak. niekedy su vedlajsie ucinky preparatu horsie ako nasledok choroby ktory chcu potlacitOdpoveď na príspevok od durino:
dexter89 Mne je jasne, ako tepelne cerpadlo fungu… @dexter89 Takze este doplnim, ze realne fungujuci magneticky motor sa moze javit ako perpetuum mobile, ale v skutocnosti nie je, zdroj energie je na (prvy pohlad) skryty. To je potom dovod hadok a vedeckych pochybnosti, lebo poucka hovori, ze perpetuum mobile nemoze existovat. Nemoze v uzavretom systeme. Rovnako, ako by ti ani tepelne cerpadlo nefungovalo v uzavretom systeme, ked by si vonkajsiu jednotku zavrel do krabice. Ale vies, ze system je otvoreny (z hladiska okoliteho vzduchu, ktory sa stale vymiena), a tak to funguje (vramci tepelnych bilancii okolia). A tu vyvstava otazka, preco sa potom oficialne nevyvijaju taketo systemy (magneticke motory)? Ved je to "svaty gral" - uplne cista energia (ked odmyslime ekologicku zataz pri vyrobe motora). Odpoved je jednoducha, ked by mal "kazdy" doma magneticky motor, generuje si "donekonecna" volnu elektricku energiu, stava sa nezavisly, neovladatelny, co "system" nechce. Navyse, z podstaty urovne vedomia cloveka (ega) by to niekomu nestacilo a nejaku "chytru hlavicku" by napadlo to vyuzit na vojenske ucely, ako to bolo vzdy pri cloveku... Takze ludstvo sa musi v prvom rade najskor "posunut" duchovne, aby sa malo lepsie. To je to, o com tu cely cas v podstate pisem. Ale chapem, ze z niekoho pohladu su to "bludy".Odpoveď na príspevok od roman_x:
gynekologička objednala na hlavu obyvateľa EÚ cca… @roman_x vies ze tvoja statistika nic nedokazuje vo vztahu ku vakcinam?Odpoveď na príspevok od roman_x:
gynekologička objednala na hlavu obyvateľa EÚ cca… @roman_x nieje to pravda čo si písal. Tú štúdiu o pôrodnosti neurobil Ústav zdravotníckych informácií a štatistiky ale pani Vibeke Manniche so svojim týmom. Oficiálne české inštitúcie (napr. ÚZIS ČR) sa od jej interpretácie dištancovali – tvrdia, že ich dáta nevypovedajú o kauzalite medzi očkovaním a pôrodnosťou.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@roman_x vies ze tvoja statistika nic nedokazuje … @sousedekovci89 ja už na uvedených hore nebudem reagovať 😀 vidíš to , nakoniec sa dozvieme že Južný Sudán ... Ehm.. asi momentálne najviac zdevastovaná krajina na zemeguli , kde sa mordujú hordy v občianskej vojne už niekoľko dekád, bude nejakým dôkazom neschopnosti vakcín... 😀 krásna selektivita konšpirátorov, že z miliónov faktov a štatistík v ich neprospech (samozrejme skorumpovaných) si vyberú tú jedinú ktorá zapadá do ich svetonázoru a ktorej veria... a aj tú ešte domotajú -státisíce mŕtvych po vakcíne, voľná energia, perpetuum mobile, vesmírne lode, mimozemšťania ... jak hovoril klasik : "Musí j€bať chalani..."Odpoveď na príspevok od roman_x:
Je úplná náhoda prepad pôrodnosti v najviac zaočk… @roman_x Čakáš odo mňa nejakú reakciu? Lebo myslím, že už som napísal na tvoj nesprávny údaj všetko čo trebalo. Viem, že ťa nepresvedčím ale to ani nebolo cieľom. Ja len som chcel aby ostatní vedeli, že tu uvádzaš klamlivú info.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Je to štatistika, názor nech si spraví každý sám … @roman_x mne sa najviac páči, ako všetko zmietnu zo stola bez protiargumentov. 😃 Jediný argument: nebudem reagovať na konšpirátorov. Pritom keby boli čo k čomu, tak vedú normálnu diskusiu. Ale to oni nevedia. Akonáhle nezdieľame ich názor, sme Putinovi posluhovači, priatelia ruSSka, dezolati, opice, konšpirátori a neviem ešte čo... Pritom my ich nijako takto podobne nenazývame...Odpoveď na príspevok od petersd:
@janekbchlap1 S tým zdravíčkom, to faaakt?... Je … @petersd keby sa s tebou dalo zmysluplne diskutovat, tak mozno... Inac si mi ukradnuty. Este, ze si do mna stihol kopnut, dufam, ze ti hned bolo lepsie.Odpoveď na príspevok od zita19:
@petersd keby sa s tebou dalo zmysluplne diskutov… @zita19 ... hneď som mal krajší deň. Ta teraz, keď si si zrejme našla v kúpeľoch nový vzťah, tak už som Ti zrazu ukradnutý... hej ? 🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@zita19 ... hneď som mal krajší deň. Ta teraz, ke… @petersd hej, hej nadvazovala som vztah. S vnukom. Cim sme starsi, tym lepsie nam to fungujeOdpoveď na príspevok od paracetamol123:
@roman_x mne sa najviac páči, ako všetko zmietnu … @paracetamol123 tak ešte jedna reakcia predsa len naposledy snáď píšeš: "mne sa najviac páči, ako všetko zmietnu zo stola bez protiargumentov. 😃" ak si za tých 18 strán nevidel žiadne protiargumenty, tak písanie ďalších 18 strán by ti ich sotva poskytlo nemyslíš? @durino super... prečo ten magnetický motor na voľnú energiu nezostrojíš sám ? Pfeee? celú modrú strechu budú môcť odstaviť, už nikto nebude montovať fotovoltiku, už nikto nebude šetriť energiami, zatepľovať, úspory energie nič... všetci budú chcieť mať magnetický motor na voľnú energiu od durinaOdpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 tak ešte jedna reakcia predsa le… @dexter89 Trollov nekŕmiť 😉. Škoda enegie.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 tak ešte jedna reakcia predsa le… @dexter89 Nie, nie! Najprv ja chcem honorách od MS za 18 strán tejto témy, až potom nech Durino odstavuje MS 🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 Nie, nie! Najprv ja chcem honorách od M… @petersd to by si si ako objektívne zaslúžil ten honorár 😀 všetci majú pošramotené zdravie a všetci umrieme očkovaní aj neočkovaní... teda až na durina, ten bude žiť večne v astrálnej dimenzii s mimozemšťanmiOdpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 tak ešte jedna reakcia predsa le… @dexter89 ty hlavne čítaj posebe, čo napíšeš, aby si si zasa neprotirečil... Za tých 18 strán si mi nedal relevantný argument. Ale za to, za tých 18 strán ste tu traja nevedeli odpovedať na jednoduchú otázku. Môžete si ruky podať...Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.