Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !

Odpoveď na príspevok od paracetamol123:

@starysomar no napriklad ja som volil Fica. A naj…
@paracetamol123 nečumím. Dobre Ti tak. Zaslúžiš si ho.

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@starysomar a teraz co, budu pre teba rady ktore …
@rapidek "rady" v rozpore so zdravym rozumom nepotrebujem.

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@paracetamol123 nečumím. Dobre Ti tak. Zaslúžiš s…
@starysomar ale ja som s nim v pohode. 😆 Mne nijako neublizil. Ani ma nejako nenuti utekat za hranice, ako tvrdi cela opozicia, ze vsetci hufne utekame. Ved daj to jedno meno a ked to bude logicke, tak ho budem volit miesto Roba... Nedas. A vies aj preco, ze? Nemusim ti to pisat.

@rapidek "rady" v rozpore so zdravym rozumom nepo…
@starysomar myslim rady ohladom stavby domu, zahrady...

@starysomar no napriklad ja som volil Fica. A naj…
@paracetamol123 Cesta tzv. menšieho zla je stále lepšia, než žiadna. Furt lepšie než mať zvrátenosť nenávistného politika, s odhálenou jeho pravou tvárou: Tak toto vám nikdy nezabudnem!
@paracetamol123 čoraz viac ľudí sa začína orientovať podľa toho, kto nás z tohto pochybného spolku zvanom EÚ vyvedie a to ešte @starysomar bude plakať za Ficom - zlatý Fico. To čo predvádza Brusel je jednoducho neúnosné a keď zavedú emisné povolenky pre domácnosti, tak to sa ľudia ešte len prebudia
..a už sa tu formuje úderka .. 😁..petersd,no ako to bolo s tým včerajšim člankom z novín resp. topky ? no ako to bolo s tou 10 ročnou "unesenou" slečnou?
Profilova fotka
Hocikoho, len nie Šimečku. Poučte sa z Bratislavy (po východniarsky Blava). PS rieši kriticky dôležité problémy napr. detské ihriská na frekventovaných križovatkách, na ktorých sa počas existencie hralo až 0 detí.. alebo darovanie busov do Kyjeva, zatiaľ čo autobusy v BA sa rozpadajú ako obohatený urán..

Odpoveď na príspevok od roman_x:

@paracetamol123 čoraz viac ľudí sa začína oriento…
@roman_x mam zly pocit, ze neprebudia. Vidis na ruskom plyne a diverzifikacii. Radsej zaplatia o 20% viac za plyn, len aby "poskodili zle Rusko". Na aktualitach som minule cital typka, ze: "Ja schvalne netankujem na pumpe, kde je co i len podozrenie, ze je tam benzin z ruskej ropy". Lebo ta jeho jednotkova fabia, do ktorej da mesacne 45l benzinu poskodi rusko na tolko, ze prestane strielat... Neuveritelne, ako su niektori zmagoreni.
@paracetamol123 To ma chceš s tým priradením ku liberálom uraziť? Ty nečítaš s porozumením moje príspevky? A keď už toto nie, tak si aspoň všimaj, kto Ti dáva lajky !
Profilova fotka
@paracetamol123 Ale to, že ty volíš fica je však každému nad slnko jasnejšie už od chvíle , keď si sa na tomto fóre (kvôli mne) zaregistroval... aby si mi mohol odpísať ako bolo za komunizmu super ... je jasné, že volíš boľševika 😀
Radšej kúpi prekúpenú ruskú naftu z Indie, alebo zdemokratizovanú USA. A ešte bude za chytrého

Odpoveď na príspevok od mato981:

..a už sa tu formuje úderka .. 😁..petersd,no ako…
@mato981 Tu nejde o uderku. Tu ide o to, ze ak poviem A "Fico je zly, toho volit nebudem", tak poviem aj B - koho by som volil. Mozno ma presvedci. Ved o to vam koniec koncov ide, ci? ALe to je presne vasa taktika. "Konsolidacia je zla! Vytahuje to peniaze z penazeniek obcanov! Fico to robi zle!" Ok, suhlasim, ale nech teda opozicia aj povie, ako by to robila ona.... Ked dostal tusim Simecka taku otazku, zacal hapkat a trepol nieco v takom zmysle "To by sme este prerokovali". Nemam riesenie, ale kritizujem riesenie toho druheho. Take typicke...

Odpoveď na príspevok od petersd:

@paracetamol123 To ma chceš s tým priradením ku l…
@petersd sorry to nebolo tebe. Omylom som ta oznacil. Uz je to opravene. @starysomar tam mal byt...

Odpoveď na príspevok od mato981:

..a už sa tu formuje úderka .. 😁..petersd,no ako…
@mato981 áno, priznávam! Mal som úplne prvú verziu správy. O pol dňa ju aktualizovali. Aspoň ma to utvrdilo v tom, že kadejaké Aktuality, Topky, Nočníky N, a pod. grcky sa absolútne nedá čítať. Ide im len o senzácie a rozdúchavanie vášní. Zas tam min. rok - dva nekuknem

A zita19? Prispieva ešte? Dlho som ju tu nevidel …
@roman_x nebude to tym, ze toto ma vobec nezaujima? Ci mam nejake nesplnene povinnosti na MS a pojdem do kuta?
Článok sa načítava...

Radšej kúpi prekúpenú ruskú naftu z Indie, alebo …
@roman_x Ja som už na demokraticky plyn doplatil (podobne, ako kopec iných motoristov). Mám zahebané LPG vstreky a filter. Už len sa modlím, aby taká istá nebola aj moja nová cca 2- ročná nádrž. Bez nádrže ma čaká takmer 500 € investícia. A to iba kvôli pometencom z Múmie.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gadefox:

Hocikoho, len nie Šimečku. Poučte sa z Bratislavy…
@gadefox no ja som teda z ďalekého východu ale ten Vallo má dosť veľa v BA podporovateľov a čo ja viem... ale ako fakt v BA komunálnej politike moc doma nie som takže hádať sa nebudem no ja tiež nemám problém uznať, ale zabúdaš na podstatu... Vakcíny bola núdzová situácia... Pandémia preplnené nemocnice (teda predpokladám že mi nebudeš tvrdiť že to boli figuríny na JISke) fakt sa v tom chaose porobí veľa chýb... a ako sa vraví Po vojne je každý generál ! Teraz sú všetci múdri, čo sa malo spraviť inak... Vakcíny... už sú v obehu pomaly 6 rokov... Koľko času potrebujete aby ste v podstate uverili že sú neškodné? to myslíš, že v minulosti keď spravili nejaké liečivo, tak ho 50 rokov testovali a čakali kým dajú do obehu? takže moja otázka koľko času by bolo dosť?

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@gadefox no ja som teda z ďalekého východu ale te…
@dexter89 "Vakcíny... už sú v obehu pomaly 6 rokov" To si fakt este niekto dava pichat? Ja ze to nahadzali do Dunaja v 2023, jak ten Matelko tie testy... Odkial vies, ze su neskodne?
Profilova fotka

@dexter89 pol dňa tu diskutujeme o vede (založenej na dôkazoch), aby si mi na záver napísal tvrdenie vycucané z prsta, že vakcíny sú neškodné. Na to si došiel ako? Veštecká gula? Ty to tak proste cítiš? lebo autorita Sabaka to povedali na zjazde? Minule sme sa zhodli aspoň na tom, že nie sme schopní (spoločnosť) rozlíšiť, či tie náhle úmrtia sú spôsobené vakcínou alebo samotným Covidom alebo nebodaj kombináciou viacerých okolností. A zrazu, šup šup bum bum, máš v tom jasno. Je to proste tak. Tvrdenie, že Covid-vakcíny sú neškodné, je podľa teba 100% pravda, o ktorej sa už nediskutuje - teda príčetný človek už podľa teba o tom nediskutuje, iba tí, ktorí majú hlavu v zadku.. ____ Ujasnime si jednu vec: ak by Covid bol NAOZAJ núdzová situácia (a netvrdím, že to bola nevinná chrípočka), štáty by zasiahli (ako napr. v prípade výstavby dialnice) a vakcíny by sa predávali ASPOŇ za výrobnú cenu! A nie, že výrobca diktoval štátom svoje podmienky; zbavil sa akejkoľvej zodpovednosti (redflag jak sviňa); predával ich s nemalým ziskom a podpisoval pofidérne zmluvy (tuším až 10 dávok na osobu v EÚ?). C'mon! To si fakt slepý alebo chceš byť slepý? Napadlo ťa, že ak by vakcíny boli naozaj také neškodné, potom by si výrobca nedal do zmluvy, že za ne nenesie žiadnu zodpovednosť?

@roman_x mam zly pocit, ze neprebudia. Vidis na r…
@paracetamol123 zas blábol. Pozri si ceny palív - benzínu, nafty aj plynu v Čechách a porovnaj so Slovenskom. Kydy, kydy, kydy...

@dexter89 pol dňa tu diskutujeme o vede (založene…
@gadefox - to že laici nie sú schopní rozlíšiť príčinné súvislosti a porovnať si štatistiky úmrtí na určité veci spred korony - neznamená že to nevedia odborníci. Lenže tých tu pár jedincov nepovažuje za dôveryhodných. Inak čím viac tu vidím príspevky viacerých, tým viac zvažujem prestať prispievať - mám sa čím zapodievať, bystrejším to netreba a polemizovať so zadubencami nemávam väčšinou vo zvyku. Dal som sa tentokrát nachytať. Potľapkávajte sa tu medzi sebou...
Profilova fotka

@gadefox - to že laici nie sú schopní rozlíšiť pr…
@starysomar príčinné súvislosti nie sú schopní rozlíšiť ani odborníci - kauzalita sa vo vede dokazuje veľmi ťažko..

@dexter89 Nuž keď ste tu zas dotiahli Covid, tak viete, čo bolo tou najzakládnejšou prapričinou toľkých covid-obetí? Absencia základnej starostlivosti o pacienta v prvotných štádiách nakazenia sa vírusom. Polovica lekárov by si mala do konca života spytovat svedomie za tie obete !!! Pamätáte tie ich "vyšetrenia" po telefóne a príkazy typu: Nechoďte sem! Buďte doma a nič neberte! Iba čaj a ak niečo od horúčky... A o pár dni tých chudákov, s rozvinutou infekciou, zápalmi pľúc, zvážali v kozmických skafandroch (zomrieť) do nemocníc... To je akože čo? Hypokratová prisaha? Bez kúska vlastnej odbornej súdnosti a sebareflexie sa doslova vysrali na ľudi... "Lekárska vrchnosť" im zakázala predpisovať bežné lacné širokospektralne antibiotiká, z lekárni stiahli niektore (aj) ivermektinové liečiva, len aby si to ľudia nekupovali... Keď už postihnutý človek mal zápal pľuc v pokročilom štádiu ( niekoľko dní bez akejkoľcek liečby), jasné že potom už len napĺňali čierné štatistiky. A mainstreamový prúd sa vysmieval z niektorých triezvo-uvažujucich lekárov, ktorí aj napriek zákazom predpisovali ľuďom "nedoporučované" liečivá. A čuduj sa svete, týmto lekárom nezomrel takmer žiaden pacient. Každý, kto reálne uvažoval bol označený ako hoaxer a dezolát... Ja len chcem veriť, že to raz PánBoh zodpovedným oplatí... Keby adpoň teraz - po 5 rokoch dokazali "zdravotníci" pozrieť pracdr do oči....

Odpoveď na príspevok od petersd:

@dexter89 Nuž keď ste tu zas dotiahli Covid, tak …
@petersd > Manzelka je zdravotnik a schytala covid v prvej vlne. Bola koli nemu 3 tyzdne doma. Jej kolegyna, ktora bola presvedcena, ze covid neexistuje, potom ked ho dostala, tak sa z neho nedokazala spamatat niekolko mesiacov. Najpravdpodobnejsie ich nakazil niektory pacient, lebo poniektori covid pozitivni pacienti to nejako zabudli povedat, ked prisli na vysetrenie. Takze spravanie pacientov prinieslo obovsky uspech. Ich pracovisko bolo na par tyzdnov zatvorene, kedze nemal kto na nom pracovat. Vsetci lezali s covidom.

Odpoveď na príspevok od asdfb:

@petersd > Manzelka je zdravotnik a schytala covi…
@asdfb A bolo to aj presne opačne,a ver,že to nebolo nič výnimočné,skôr sa to dosť často dialo. Napr.príbuzná bola na liečiní v Kováčovej,prišla zdravá( myslím bez covidu),po 1t.celé poschodie prerušené liečenie,smer domov v sanitke s bielymi mundúrmi. Zdroj nákazy- očkovaný !!!zdravot.personál... Ale ku.va,veď očkovaní mali byť pre okolie bezpeční. Pritom tí to najviac roznášali,ani handru na papuli mnohí nenosili... Detto ďalší príbuzný s nekovidovou anamnézou,opäť civid schytal priamo v nemocnici. Pri povolenej návšteve- ja s handrou na ksichte- personál- doktori,sestry až na výnimky bez... Však boli očkovaní,nikomu nič nehrozilo,lebo Sabáka povedal,Zuza povedala,Markíza povedala a pod. Nuz toť moja osobná skúsenost. A je ich viac,len už nemám chuť o tom písať...
Profilova fotka

@dexter89 pol dňa tu diskutujeme o vede (založene…
@gadefox zas blábol čo som nikdy nenapísal: "Vakcíny sú na 100% dokázany fakt" ? kde toto píšem? veď priznávam, že nieje tam bolo všetko s kostolným poriadkom ... len vieš myslieť si, že všetky úmrtia aj 4 -5 roky po očkovaní má na svedomí nejaká vakcína je čo? a kopu takých nájdeš ... ja mám zato, že v prvých mesiacoch po očkovaní áno tá kauzalita sa nedala dokázať ... dnes sa ale dá... Ak by bola pravda čo tu 90% vašich skeptických voči vakcíne píše, tak ako by sa to asi prejavilo na štatistikách úmrtí ... t.j. pred covidom umieralo priemerne XY ľudí a po Covide by to malo byť násobne viac... ale výsledok? Žiaden ... Alebo máš pocit, že za všetky úmrtia je zodpovedná vakcína aj po rokoch? Ľudia proste umierali , aj pred covidom aj potom aj očkovaní aj neočkovaní... príkladov je bezpočet... ale ak niekto prehlasuje niečo bez dôkazov a ihneď na 100% sú to antivaxeri tak som sa ťa spýtal, že koľko času má uplynúť od aplikácie aby si tomu uveril ... na to si neodpovedal @durino ale čo ja mám s egom? Veď ja neprehlasujem, že som sa oslobodil od ega, to ty tu vkuse píšeš ako si prezrel vďaka čakrám či čomu... ja so seba osvieteného gurua nerobím, ani to nemám za potreby.
Ja som napr.pocas covidu nevidel nikde zdravotnicky personal bez rusok.Skor to boli presne ti najzranitelnejsi starsi ludia,ktorym Fico a spol. na namestiach hlasal ze ruska dole.Zvazal na autobusoch ludi na protesty,napriek opatreniam.Zamerne podkopaval nohy vtedajsej vlade,zdravotnikom a vsetkym,ktori sa snazili bojovat s covidom.Je lahke teraz mudrovat o tom,ako mali riadit pandemiu.Ked vlastne nikto vtedy nevedel co a ako.Keby nerobili nic,ludia by nadavali ze sa nic neurobilo a zomierali ludia.Ked sa testovalo,ludia nadavali ze sa musia kazdy tyzden davat vrtat v nose.Ked prisli vakciny,cast ludi hlasala,ze jedine Sputnikom..Ked doviezli Sputnik tak sa nemal pomaly kto nim zaockovat.Atd...
Profilova fotka

@gadefox zas blábol čo som nikdy nenapísal: "Vakc…
@dexter89 explicitne tvrdíš, že covid-vakcíny sú neškodné. Ako si na tento záver došiel? Pýtam, sa druhý krát.. Minule sme sa na niečom zhodli a teraz to de facto neguješ.. Tvoja otázka je nesprávne položená, pretože ja si jednoducho nemyslím, že covid-vakcíny sú neškodné. Písal som ti, že podľa mňa sú pre malé % populácie ultra problematické..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

Ja som napr.pocas covidu nevidel nikde zdravotnic…
@kuracinarez dobre napísané !! len doplním, že žiadna krajina na svete rozumej -žiadna! nemala takú opozíciu, čo by zámerne sabotovala opatrenia ... To len náš birmovaný komunista, ktorému nebolo nič sväté... za každú cenu musel zachrániť svoju partaj (ktorí končili prvýkrát v histórií samostatného Slovenska) za mrežami... takže sa musel dostať k moci doslova cez mŕtvoly ... a to doslova, lebo nepochybujem, že mnohí z tých chudákov zmagorených dôchodcov čo nazvláčali tými autobusmi, sa aj nakazili a aj zomreli ! A nezabúdajme že keď to mal on tak to bola citujem: "Strašná choroba strašná"

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?