Odpoveď na príspevok od starysomar:
Štvrťstoročie nepozerám telku (netvrdím že si obč… @starysomar hej tento koment asi najlepšie vysvetľuje aj súčasnú situáciu v spoločnosti... Stačí len rútiacu sa kométu k zemi vymeniť za covid ... (keby mal mortalitu tak 60% aspoň tak to by bol hardcore...) možno niečo také príde a to bude sranda v kontexte dnešnej doby : "Nadherne vyeskalovana bitka hoax-u s nevyhnutnym faktom, premietnuta do bliziacej sa katastrofickej udalosti prezentovanej vedcami v protipole politikov, medii, casti ludi na socialnych sietach prezentujucimi bullshit. "I mean, look at this!..."I can't!!! My head is in the BAG!!! Haluz prisposobena na nase sucasne PR trendy a prezentovanie "nazorov" na socialnych sietach. Nadherne "prebudenie" sa ludi s hlavou v prdeli, ked na vlastne oci tu kometu na nocnej oblohe zbadali sami, prave ked pocuvali politikov, ktori im klamu. :) Nadherne porovnane osudy par skupin ludi s ich rozhodnutiami, kde a ako chcu stravit svoje posledne minuty. Dopozerajte aj zaverecne kredits, ukaze sa vam posledna skupina ludi, totiz ti, co hlavu zo zadku nevytiahnu, ani ked su veci ocividne. :) "Odpoveď na príspevok od roman_x:
Žiadna umelá inteligencia sa tu nekoná, nadpisy a… @roman_x ..ale pointu si pochopil, nem? tak čo za sťiažuješ.. https://www.youtube.com/watch?v=IL3g6...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@roman_x ..ale pointu si pochopil, nem? tak čo za… @gadefox A to akože čo, toto video? A potom sa tu budete sťažovať, že sa nebavíme o AI v téme o AI...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@roman_x ..ale pointu si pochopil, nem? tak čo za… @gadefox Aha presne pre toto netreba mazať diskusiu ... Niekedy je dobré sa pozrieť spätne , aké drísty sa šírili a ktoré sa ukázali ako blbosti Viď ajhľa vaša super vedkyňa Soňa Pekova Len aby sme nezabudli čo hlásala ...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox Aha presne pre toto netreba mazať disk… @dexter89 daj už pokoj s Covidom a choď si dať pichnúť booster. V každom druhom príspevku je podľa teba niekto idiot, trepe drísty, má hlavu v zadku. Už si sa tu začal navážať aj do kresťanov. Mne to nevadí, len sa označuješ ako demokrat, ktorý zubami nechtami háji slobodu jedinca.. Btw. Peková medzi prvými vyslovila hypotézu, že SarsCov2 niekto namixoval v skúmavke. Okamžite ste sa (vy démonkrati) do nej pustili, démonizovali ste ju a teraz? ajhľa, táto jej bývalá "blbosť" je už aj podľa vás pravdepodobný fuckt.. (a to sa jej nezastávam, písal som tu, že ju zrejme kúsla tarantula, lebo tie ezo drísty, čo vysiela do éteru..)Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox Aha presne pre toto netreba mazať disk… @dexter89 dnes zasa aktuality nesklamali 😁 https://www.aktuality.sk/clanok/TwwKV... A presne preto citam obe strany, lebo ked vidis nadpis: "Ženy zostávajú, muži odchádzajú. Robert Fico a jeho Smer čelí kríze, ktorú sa mu nepodarilo zastaviť (grafy)" tak sa normalne musis smiat. Ciste autorove klamanie si, sam sebe si. 😀 Kto bol premierom SR 4 krat? A za kazde volebne obdobie pisali aktuality sracky typu "Ficovi sa rozpada smer", "Fico nezostavi vladu, nema s kym" a podobne dristy. A kukaj ho. 4x... Ale podla nich celil krize skoro stale... Silno mi to pripomina propagandisticke vyhlasenia 1/2 roka po invazii Ruska na UA, ze "Rusom dochadzaju zbrane", "Ked budu takto ostrelovat, do pol roka su bez municie", a pod... (tiez to zhodou okolnosti pisali aktuality...) A kukaj ho, oni furt strielaju a teda, nieje to z praku/gumipusky....Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 daj už pokoj s Covidom a choď si dať pi… @gadefox o čom to zas točíš? kde sa navážam do kresťanov? ty máš možno nejakú poruchu a chytať druhých za slovíčka, akoby akákoľvek kritika bola automaticky navážanie sa.... čo to máme všetci držať huby a krok? pritom sa tu hraješ tiež na demokrata, ale ak niekto povie niečo čo prezmenu nezapadá do tvojho svetonázoru... tak už by si mazal diskusie a vyzývaš na "danie pokoja" viď jak si tu 5 stránok spamoval diskusiu so sousedekovci89 , kde si sa s ním hadal o nejakú blbosť, slovíčko :) čo tu zas vyťahuješ booster? ja ho nepotrebujem ! nech si ho dajú zraniteľní a starí keď chcú... ja netvrdím že v prípade vakcíny je všetko s kostolným poriadkom, ale netvárme sa že tento kukuričiak -orotpéd niečo akože vyskúma.... robí hanbu Slovensku , robí hanbu vedeneckej obci a všetkým ľuďom čo vedia do 5 narátať... z 25 možných certifikovaných laboratórií si vybral Pekovú ... vedkyňu čo verí v reptiliánov super to gratulujem... A na umelé vytvorenie vírusu pokazoval aj Flegr -uznávaný virológ , ktorého radšej sledujem ako bláznivú vedkyňu Ala majster N ... Samozrejme že keď sa vírus objavil na trase metra vo Wuhane smerom od virologického laboratória, tak každý príčetný sa zamyslí, že mohlo dôjsť k ľudskej chybe a nejaký pracovník asi sa poriadne po šichte nedezinfikoval a vyniesol to OMYLOM von ... Činčuni sú známy že sa nejakou BOZP asi moc nezaoberajú... ale dezolé predsa táralo niečo o biomedicínskom terorizme a úmyselnej depopulácií a kopu iných žvastvov, preboha veď tých teórií a bludov bolo toľko, že s a v tom už ani Herkópáter nevyzná ...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox o čom to zas točíš? kde sa navážam do kr… @dexter89 to je sila! Napíšem ti, aby si (mi) dal pokoj s Covidom a ty na drzovku pokračuješ monológom o Flegrovi (šašo s toxoplazmózou, ktorého ani jedna apokalyptická predpoveď sa nesplnila). A ešte k tomu klameš, že som tu vraj "5 stránok spamoval diskusiu s tvojim susedom". A aby to nebolo málo (bo zrejme som pichol do tvojho hnisavého miesta), manipulatívne mi podsúvaš, že bránim slobode slova a "chcem mazať, keď niečo nezapadá do môjho svetonázoru". De facto si popísal modus operandi dnešných demokratov (rozumej démonkrati). Mám pre teba smutnú správu: tento hnoj (ktorý si naštartoval TY s tvojou SAVkou) som navrhol vymazať, lebo toto je STAVEBNÉ fórum. Na môj vkus sa pozeráš na ľudí z vrchu príliš často a tvoje komenty to len potvrdzujú. Čo ma ale viac vyrušuje, že využívaš druhých ľudí (vrátane mňa) na tvoju politickú agitku. https://www.youtube.com/watch?v=K8Bnh...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 to je sila! Napíšem ti, aby si (mi) dal… @gadefox už viem kde je problém... snažím sa to už pochopiť dlhšie, prečo človek ako ty -racionálny, zrejme aj inteligentný atď... má problém s určitými VEDECKÝMI názormi... potom to tvoje puntičkárstvo v slovných skladbách atď... Tvoja kritika voči vedeckej obci (nedávno sme mali spor o klim. zmenu) , SAV atď... mi dáva silné podozrenie, že ty budeš nejaký ohrdnutý, zrejme nedocenený vedec , alebo profesor, učiteľ, úradník? kto vie ... 🙂Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox už viem kde je problém... snažím sa to u… @dexter89 ""mi dáva silné podozrenie, že ty budeš nejaký ohrdnutý, zrejme nedocenený vedec , alebo profesor, učiteľ, úradník? kto vie ... 🙂""...zabudol si na psychológa🤔Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox už viem kde je problém... snažím sa to u… @dexter89 "má problém s určitými VEDECKÝMI názormi..." vysvetlenie je jednoduche a prozaicke. Vedci sa 1.) samoodpisuju 2.) alebo su odpisovani na naklade svojho vnutorneho nastavenia. Tebe sa tiez nepaci napr. p. Pekova nakoniec si aj tak vyberas komu das svoj hlas (energiu) na zaklade viery /v horsom pripade/ alebo na zaklade toho ze aspon nieco o problematike vies /lepsi pripad/Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox už viem kde je problém... snažím sa to u… @dexter89 wow.. poukážem na tvoju nechutnú manipuláciu a lož (napr. o 5 stránkach spamovania), ty sa hlboko zamyslíš a urobíš záver, že problém je na mojej strane (ako inak) a to v neprimeranom puntičkárstve v slovných skladbách.. Nalejme si čistého čaju Pu-Erh: chytám ťa proste za slovíčka. 5 strán spamovania so sousedkovic alebo len pár komentov - veď je to skoro to isté, tak o nič nejde, nie?! Veľmi dobre vieš, čo si tými prepálenými a vymyslenými tvrdeniami sledoval. A ak nevieš (a je to zautomatizovaný zlozvyk), potom Houston, máme problém.. Mať problém s vedeckými názormi (teóriami) je podstatou vedy. Ja netlieskam na každý prd, ktorý vygeneruje niekoho mozog - len preto, že potvrdzuje moje presvedčenia alebo je súčasťou mojej bubliny etc.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Gadefox - krivdy spôsobené inde inými si tu nevyr… @starysomar ráno si písal, že "táto téma je takpovediac na vykecanie". Tak prečo mi podsúvaš, že si tu riešim nejaké domnelé krivdy?Odpoveď na príspevok od starysomar:
Rapidek: Na jednom kraji ciste racio, na druhom c… @starysomar ja chcem zit svoj zivot vo vedomi a nie podvedome podla toho co povedia vedci z jedneho, alebo druheho tabora. kazdy ma racio a chimery niekde inde. napr clovek ktory prezil klinicku smrt a vratil saOdpoveď na príspevok od starysomar:
Rapidek: Na jednom kraji ciste racio, na druhom c… @starysomar klobúk dolu, trefný popis každého človeka (vrátane mňa, teba, kohokoľvek). Zakladná životná otázka je, komu z tých dvoch v sebe dávame nažrať VIAC..Odpoveď na príspevok od rapidek:
@dexter89 "má problém s určitými VEDECKÝMI názorm… @rapidek @gadefox wow chlapci už som to písal 100x ... veda pracuje metódou hypotéza-teória-overenie teórie pokusom alebo pozorovaním = Dôkaz - FAKT ... tu potom všetká diskusia končí a 99% vedcov uzná po pozorovaní, alebo recenzovaní a násobnom overení danej teórie... Napr. Einstein a jeho teória relativity (dlho len hypotéza cca 20r.) vedci diskutovali, spochybňovali ... Potom ju DOKÁZALI pozrovaním pri zatmení Slnka a polohe hviezd za slnečným kotúčom ... Odvtedy polemika prestala a Einstein mal uznanie ... neskôr ju potvrdili aj v lietadle atómové hodiny (opäť POKUSOM) a dnes vďaka teorii relativity funguje svetová ekonomika a kopa systémov... Žiaden vedec ju nespochybní... a takto funguje veda... vy tu blúznite o nejakých názoroch ... samozrejme že vo vede sú prítomné polemiky a názory a hádky a nejasnosti... až do chvíľe, kým sa tie veci na 100% nedokážu a neuzavrú... o týchto veciach žiaden príčetný vedec už nediskutuje Problém je, že dnešná spoločnosť vyťahuje staré už dávno uzavreté a dokázané aj medicínske FAKTY a začína spochybňovať v mene nejakej vedy a názorov... Tak sa doučte základy a ako funguje dokazovanie a vedaOdpoveď na príspevok od dexter89:
@rapidek @gadefox wow chlapci už som to písal 10… @dexter89 Ja to vidim skor tak, ze kto "vedu" plati, take vyskumy sa budu robit. Priklad volnej energie. Oficialna neexistencia perpetuum mobile. Ale je tu podstatna vec, ktoru si "veda" neuvedomuje, alebo zamerne mlzi. V uzavretom systeme naozaj nemoze fungovat perpetuum mobile, ale taky system realne neexistuje, nakolko vsetko je prepojene navzajom. Tak preco sa potom nedeje vyskum tymto smerom? Existuju napriklad realne funkcne magneticke motory, ale o tych sa akosi velmi nehovori. Preco? Lebo nie je zaujem ist tymto smerom, radsej budeme nariekat, ze nemame zdroje energie a budu sa robit napriklad nezmyselne veterne parky a podobne. A zas sme pri otazke, kto to plati a kto ma z toho nieco (klasicke pri cloveku - 3D vedomi). Takze pochybovat o "oficialnej" vede je namieste.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@rapidek @gadefox wow chlapci už som to písal 10… @dexter89Huh??? ááá kde to píšem?? ____ Už som ti to (žiaľ neúspešne) vysvetloval: Vo vede nie je nič uzavreté, nič sa nedokazuje na 100%! Základnou filozofiou vedy je, že nič na svete sa neda dokázať, že je to absolútna pravda. Jediné, čo máme (ľudstvo), sú len hypotézy a aproximácie.. Ak ťa túto antipravdu naučili na VŠ, tak RIP klimatológia, RIP mäkké vedy.. skôr si myslím, že je to z tvojej strany hlboké nepochopenie. Čo si o tom myslí AI:vy tu blúznite o nejakých názoroch
Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 >vy tu blúznite o nejakých názoroch H… @gadefox skôr ide o nepochopenie z tvojej strany ... či sa ti zdá, že Newtonová teória prestala platiť? Veď sa stále vyučuje ! Samozrejme že veda sa neustále vylepšuje, ale čo bolo raz dokázané POZOROVANÍM alebo POKUSOM to vo vede samozrejme platí... alebo daj iný príklad... lebo zatiaľ si mimo ... Apropo aspoň si zahrnul aj AI tak skúsim aj tak ... posielam zhrnutie lebo kamarát AI sa nejako rozpísal ...Odpoveď na príspevok od durino:
@dexter89 Ja to vidim skor tak, ze kto "vedu" pla… @durino si v bludoch a ak sa neprebudíš v nich aj ostaneš. Veríš hoaxom, konšpiráciám, podvrhom. Nie si výnimka, verí podobne množstvo ľudí - až nepríjemne veľa štatisticky. Akékoľvek získavanie energie "z ničoho" je nezmysel. Zatajovanie vedeckých objavov a poznatkov tiež - či sa týka získania "nekonečnej" energie - alebo napríklad liečby rakoviny. Bludy. Živené zámerne istými skupinami a opakované do blba naivnými.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@durino si v bludoch a ak sa neprebudíš v nich aj… @starysomar V bludoch? Co je to radioaktivita? Energia nuloveho bodu (Tesla). Co je to magnetizmus? Energia nuloveho bodu. Radioaktivny material, rovnako ako aj permanentny magnet su len "prevodnikom" energie nuloveho bodu. Tak preco sa nedeje vyskum v tomto smere a nevidime realne produkty na energiu nuloveho bodu (=nekonecnu)? Jeden dovod vidim v peniazoch a moci vyvolenej skupinky, druhy je uroven vedomia ludstva (ego) - vsetci by sa tu potom asi navzajom pozabijali. Na aky pohon lietaju "lietajuce taniere" inych civilizacii? Tankuju na Slovnafte? Asi nie. Jaj, ja som zabudol, to vsetko je konspiracia a existuje len hmotny viditelny a hmatatelny svet, len to, co hlasa "oficialna veda" (ktorej vyhlasenia sa mimochodom menia v case) a zijem v bludoch...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox skôr ide o nepochopenie z tvojej strany … @dexter89 a na otázočky sa v diskusii už prestalo odpovedať?! Otázka znela, kde blúznim o nejakých názoroch? Ďalšia otázka na teba: kde tvrdím, že Newton prestal platiť? bo na tom si postavil tohto slamenného panáka.. Čítal si vôbec ten printscreen v mojej prílohe (?) viď prvá veta v odstavci s príkladmi! Ak sa totiž vrátime na začiatok, točil si o údajných 100% dôkazoch vo vede ("až do chvíľe, kým sa tie veci na 100% nedokážu a neuzavrú"). Veď sa to AI opýtaj!!! A nieže jej zadávaš manipulatívne konštrukty, aby ti vyšiel želaný výsledok (že ja som mimo).. alebo sa radšej umeniu alebo klimatológii..Odpoveď na príspevok od starysomar:
@durino si v bludoch a ak sa neprebudíš v nich aj… @starysomar @durino toto ti odpovedá AI: Toto je typický príklad mixu poloprávd, pseudovedy a konšpiračného myslenia. Rozoberiem ti to bod po bode, aby bolo jasné, čo je na tom problematické: 1. „Existuje neobmedzený zdroj energie – perpetuum mobile, voľná energia“ Fakt: Všetky doterajšie pokusy o perpetuum mobile (stroj, ktorý by fungoval večne bez dodania energie) boli neúspešné. Prečo: Zákony termodynamiky (najmä 1. a 2.) jasne hovoria, že energiu nemožno vytvoriť z ničoho a že vždy dochádza k stratám (napr. trenie, žiarenie). Záver: „Voľná energia“ v zmysle nekonečného zdroja energie bez vstupu je mýtus. 2. „Radioaktivita je energia nulového bodu“ Fakt: Radioaktivita je proces rozpadu nestabilných jadier atómov. Energia pochádza zo silných a slabých jadrových interakcií, nie zo žiadnej „energie nulového bodu“. Záver: Nesprávne pochopenie základnej fyziky. 3. „Permanentný magnet je prevodník energie nulového bodu“ Fakt: Magnetizmus vzniká z usporiadania spinov elektrónov v materiáli (kvantová mechanika). Magnet nevytvára energiu, iba vytvára silové pole, ktoré môže meniť pohyb iných objektov. Záver: Magnet nie je žiadny generátor nekonečnej energie. 4. „Prečo sa nerobí výskum nulového bodu? Lebo peniaze, moc, ego.“ Fakt: Výskum nulového bodu (zero-point energy) existuje. V kvantovej fyzike ide o energiu, ktorú má systém aj v základnom stave. Problém: Zatiaľ neexistuje praktický spôsob, ako ju využiť. Nulový bod je reálny fyzikálny koncept, ale nie ako zdroj nekonečnej energie. Konšpiračný argument o „vyvolených, ktorí to skrývajú“ je bez dôkazov – klasická „diera“ do ktorej sa hodí všetko nevysvetlené. 5. „Na aký pohon lietajú lietajúce taniere? Tankujú na Slovnafte?“ To je čistá špekulácia založená na predpoklade, že UFO = mimozemské lode, čo nie je dokázané. Zmiešanie hypotetickej mimozemskej technológie s konšpiráciami o voľnej energii je typická taktika, ako oslabiť hranicu medzi vedeckými faktami a fikciou. 6. „Oficiálna veda sa mýli, mení názory“ Fakt: Veda nie je dogma, ale proces – opravuje svoje poznatky na základe dôkazov. To je jej sila, nie slabina. Konšpirátori to často používajú opačne: že keď sa veda vyvíja, tak je „nedôveryhodná“. Zhrnutie analýzy Autor mieša reálne pojmy (nulový bod, rádioaktivita, magnetizmus) s nesprávnymi interpretáciami. Používa konšpiračné vysvetlenia („skupinka to skrýva“, „ego ľudstva“), čo sú neoveriteľné tvrdenia. Využíva sugestívne otázky a iróniu („tankujú na Slovnafte?“), aby pôsobil ako ten, kto vidí „za oponu“. Všetko je zabalené do naratívu „ja viem niečo, čo veda nechce priznať“.Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.