Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !
😂😂😂 ten Facebook normálne sleduje aj aktuálne dianie na Modrej Streche. Aký aktuálny reel mi dalo hneď ako prvý...

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@foox ,,čas ukáže ,, tento konštrukt dezolatov a …
@dexter89 cas ukaze.... ved to hovoril aj kolega z tabora ku ktoremu mas blizko. p. Krcmery ked sa ho pytali ake budu nasledky po experimentalnej genovej terapii a povedal ze sa uvidi za cca 5 rokov - prepac ze to parafrazujem, ale ako vravim nehram tuto hru a nepamatam si presne. mozes si to dohladat. Krcmery to tu uz zabalil, asi sa chcel zbavit zodpovednosti na tejto zemi.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@dexter89 cas ukaze.... ved to hovoril aj kolega …
@rapidek ten Krčméry , ktorý podľa vás prvý očkovany na Slovensku si nechal pichnúť pred kamerami vitamíny ? 😀 A potom keď zomrel tak zrazu už to neboli vitamíny ale originál vakcína... Aha chápem Že vás to ešte baví s*ať si za každým do huby ...

@rapidek ten Krčméry , ktorý podľa vás prvý očkov…
@dexter89 ja neviem co si dal pichnut. mne je to jedno. ja som zodpovedny za svoju integritu. Podla mna je pre teba dolezite co povedal vedec... tak som ti jedneho pripomenul ako vravim, nehral som tuto hru, tak to sledujem len okrajovo.

Odpoveď na príspevok od paracetamol123:

@sousedekovci89 Keby tu správu prečíta Sabaka, bo…
@paracetamol123 co on s tym ma? Hrusky s jabkami?
Profilova fotka

@dexter89 ja neviem co si dal pichnut. mne je to …
@rapidek ja som sa nechal zaočkovať až na konci pandemie z jedineho dôvodu : Vo svojom okolí sa všetci vzdelaní , inteligentní, vysokoškoláci a všetci lekári, právnici, učitelia a proste inteligencia dala zaočkovvať ... naopak tí najväčší hlupáci a blbci ktorých poznám od mala a ledva skončili učňovku, začali hovoriť : " Že počul si? všetci očkovaní do pol roka umrú!" 😀 A tak som si uvedomil, preboha, čo ak naozaj všetci očkovaní umrú a ju tu ostanem, prežijem s tými dementami? no to som nechcel riskovať, tak reku radšej to risknem a umrem ako by som tu mal ostať trpieť s blbcami 😀

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@paracetamol123 co on s tym ma? Hrusky s jabkami?
@sousedekovci89 to fakt ti robí problém odpovedať áno nie? Na strane sedem si konkrétne písal: "Mudr. Kotlar nech sa vyjadruje k problemom pohyboveho aparatu a nemontuje sa do oblasti mediciny ktorym nerozumie." Ja sa ťa pýtam, či keby to nečíta Kotlár ale Sabaka, že či by si s tým bol ok. Ani na jednoduchú otázku nevieš odpovedať? Smutné.

@rapidek ja som sa nechal zaočkovať až na konci p…
@dexter89 ja si ctim zivot. Nikomu neprajem smrt, prave naopak chcem aby co najviac ludi prezilo, aby boli marne utoky na cloveka. covid sa nehra na diplomovanych, karma tiez nepozera na diplom. "kto s cim zachazi, tim take schazi..." strach ma velke oci a nic sa neje take horuce ako sa navari... ja som sa nedal vystrasit.

@rapidek ja som sa nechal zaočkovať až na konci p…
@dexter89 tak ale podľa mňa ty tiež nebudeš nejaká extra elita IQ... (Sorry ale keď označíš nás neočkovaných za dementov, nedalo mi...)
Profilova fotka

@dexter89 tak ale podľa mňa ty tiež nebudeš nejak…
@paracetamol123 ale veď v pohode ja sa neurážam 🙂 to nehvorím ja, to hovoria štatistiky, že počet zaočkovaných rastie s vyšším vzdelaním ... ale nič si z toho nerob... v stredoveku tiež ako prvé samozrejme sa nechala zaočkovať šľachta a inteligencia... sedliaci si mysleli že im narastú kravské hlavy keď do nich aplikujú víťažok kravských kiahní ... ja sa učím prevažne z histórie, lebo história sa opakuje neustále ale nedá mi sa spýtať tiež , keď spomínaš Sabaku a Kotlára, koľko ľudí na covid oddelení zachránil Kotlár, či kde vlastne bol počas toho keď jeho kolegovia zachraňovali životy?

@paracetamol123 ale veď v pohode ja sa neurážam 🙂…
@dexter89 treba sa spytat Sabaku kolko ludi zachranil. Staci ze spocita informovane suhlasy, ktore dal podpisat ludom, za svojej sichty, ze si dali pichnut experimentalny preparat.

@paracetamol123 ale veď v pohode ja sa neurážam 🙂…
@dexter89 myslím si že ani jedného. To ale nemení nič na mojej otázke, ako by brali tí vzdelaní očkovaní správu, keby ju nečíta Kotlár ale Sabaka... Mimochodom, nakoľko mám vysoké školy dve, myslím si, že som vzdelaný akurát a nie som pichnutý.

@dexter89 treba sa spytat Sabaku kolko ludi zachr…
@rapidek to nebol informovaný súhlas. To bolo prevzatie zodpovednosti daným očkovaným za látku, ktorú vyrobil niekto iný, ktorý za ňu nechcel prevziať zodpovednosť...

@dexter89 myslím si že ani jedného. To ale nemení…
@paracetamol123 - Ja osobne mám z Tvojich textov čoraz silnejší pocit, že Ti to štúdium kdesi hodne ublížilo...

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@paracetamol123 - Ja osobne mám z Tvojich textov …
@starysomar prečo? Lebo som z opačného tábora, ako ty? Detto si môžem myslieť ja o tebe...

@starysomar prečo? Lebo som z opačného tábora, ak…
@paracetamol123 - neradím sado žiadneho "tábora". Nepotrebujem pocit spolupatričnosti so žiadnym stádom. Kedysi veľmi dávno som tiež veril bludom no naozaj veľmi dávno. Už veľa rokov používam vlastný rozum s nie najhoršou schopnosťou analýzy. Nie to, "čo mi kdesi nahustili", Skús to tiež :)
Článok sa načítava...
Výrobca odmietol prevziať zodpovednosť, zmluva Pfizer vs EÚ je celá začiernená, SMS Lajnovej sa stratili, SAV vrátane ostatných štátov EÚ nerobili vlastné testovanie, ale prevzali vakcínu tzv. prehlásením, t.j. nerobili žiadne testy, najväčší pokles pôrodnosti v EÚ majú najviac preočkované štáty, najmenej očkované štáty ako Bulharsko a Rumunsto nemajú žiadny pokles pôrodnosti, treba ešte nejaký dôkaz? Tzv. smrtiace šarže boli rozptýlené po viacerých štátoch, na rozdiel od ostatných, ktoré boli smerované po regiónoch a v rámci štátoch. Dochádzalo potom k tomu, že napr. dve sestry 50tničky , ktoré sa očkovali spoli, zomreli po sebe v priebehu pár mesiacov, alebo manželia, muž náhle únrtie a manželka turbo rakovina, hneď 3-4 štádium. Toto každý vo svojom okolí videl a vidí, preto je dlhodobo nulový záujem o očkovanie tzv. kovidovkami. Tých prípadov, náhlych úmrtí mladých, mŕtvice u ďeťoch, záchvatoch hneď po očkovaní, odpadávaní po očkovaní, to všetko sa deje v našom okolí, to sa tu teraz ideme všetci klamať? A pravdu má iba ten, čo sa napakoval na kovidizme?
Profilova fotka

@starysomar prečo? Lebo som z opačného tábora, ak…
@paracetamol123 tábory ... to je také vaše deliť sa do táborov... aj ja som 15 rokov dozadu hltal všetky konšpirácie internet bol v plienkach , stretávali sme sa v klubovni a púšťali CD s dokumentmi ako zeitgeist, endgame o chemtrails a pod... všetko mi to dávalo dokonalý zmysel ... mal som pocit, že som osvietený a nikto to nevedel bolo to fakt underground a my sme mali pocit, že naozaj vieme niečo viac... v spoločnosti nikto nevedel o tajnej elite možno 1% ľudí ... bol som presne jak vy... keď som sa s niekým rozprával, nedokázal som pochopiť ako môže byť tak zaslepený a taká ovca 🙂 vtedy svet ovládal rotschild, rockefeller (gates nebol nikto ani o Sorošovi nikto nechýroval) potom došlo u mňa k obratu ktorý nebudem konkretizovať no môžem povedať, že sa nesmierne hanbím za svoju minulosť ... bol som aj niečo ako nácek a mal som blízko ku krajnej pravici mimochodom ... môžem len povedať, že ľutujem všetkých tu čo ostali zaseknutí v tejto bubline "tábore" alebo čo to vlastne je ... vôbec nebolo ťažké sa z toho názorového babylonu dostať, samozrejme to nebolo zo dňa na deň ale trvalo to aj roky... nemám ilúziu, že ak by som ti sem dával akékoľvek argumenty, že niečo pochopíš, alebo si z toho niečo vezmeš... stačí mi názor, že Sabaka nikoho podľa teba nezachránil... ale nečudujem sa kebyže je pandémia 12-15 rokov dozadu robil by som a písal , to isté čo ty, vy... určite ... možno som aj ja spravil chybu, že útočím, no ja nemám síl dookola niekomu ničo vysvetľovať... je to proste márne... viem že presvedčíť Vás sa nedá ani nebude dať, v žiadnom prípade nie zo dňa na deň... len píšem svoju osobnú skúsenosť. Vidíš ja nemám problém kritizovať EÚ , nemám problém kritizovať USA, @petersd je napr. ak príde reč na Rusko ticho jak voš pod chrastou a vy taktiež... Samozrejme kopu vecí v zapadnej civilizácií neni ideálnych kopa vecí ktoré sa robia zle, podľa môjho názoru priamo môžu zato, že aj tu kopa ľudí je názorovo nejak dezorientovaných ... je to komplikované len som sa chcel osobne priznať, že ja som si tými konšpiráciami prešiel, viem presne ako pôsobia, ako útočia a aká je to sila... takže prajem všetko dobre nech každý nájde svoj pokoj ale hlavne nech nikto nikomu nepraje nič zlé a v prvom rade si musíme uvedomiť, že sme ľudia ktorí tu žijú a nemali by sa vkuse hádať a už končím len jedna myšlienka na záver: Povšimnite si všetkých tých ľudí, čo všetko kritizujú aká je EÚ zlá, čo všetko chystá Brusel, aké hnusné nariadenia atď... EÚ má svoje tiež posledné roky obrovské chyby... len si povšimnite jednu vec, tí čo toto hlásajú (nepochybne v kritike majú aj kus pravdy) ale povšimnite si základ: Akú alternatívu, riešenia Vám ponúkajú??? Žiadnu... Nič.... 0 bodov toto si treba kus uvedomiť... lebo ja som žiadne riešenia z ich úst nepočul ...

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Výrobca odmietol prevziať zodpovednosť, zmluva Pf…
@roman_x čo z tohto čo píšeš, sa nedialo pred..?

Odpoveď na príspevok od brapene:

@roman_x čo z tohto čo píšeš, sa nedialo pred..?
@brapene dialo, ale vtedy na teba nikto nevyvijal priamy natlak aby si sa otravil

@brapene dialo, ale vtedy na teba nikto nevyvijal…
@rapidek ...kto chcel, necítil nátlak..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Výrobca odmietol prevziať zodpovednosť, zmluva Pf…
@roman_x OMG ... Bulharsko a Rumunsko má dlhodobo najhoršiu pôrodnosť a demografiu v celej EÚ ... nevadí skúsil si nevyšlo --Obe krajiny patria medzi najrýchlejšie vymierajúce populácie v Európe, najmä kvôli masívnej emigrácii mladých ľudí a slabšej ekonomike. -- https://en.wikipedia.org/wiki/Demogra...

@paracetamol123 tábory ... to je také vaše deliť …
@dexter89 podobne som davno naletel na 9/11, Chemtrails, H.A.A.R.P - dnes sa smejem zo seba a zcasti z tych, co tomu dokazu naletiet teraz. Bez ohladu na vzdelanie a postavenie sa cast ludi nikdy nenauci pouzivat vlastny rozum.

Odpoveď na príspevok od brapene:

@rapidek ...kto chcel, necítil nátlak..
@brapene ja som sa v ten sychravy den pozeral z obyvacky oprety o parapet na ludi ktori stali v dlhomrade pred kontajnerom, aby im nasli to co nemaju...

@paracetamol123 tábory ... to je také vaše deliť …
@dexter89 chlapče, veď ty ani netušíš, čo si sa pýtal a načo som ti odpovedal. 😂 Pýtal si sa, koľko životov zachránil Kotlár, ja som napísal, že ani jeden a ty to napíšeš debiliny alá: "stačí mi názor, že Sabaka nikoho podľa teba nezachránil" Na tábory nás delia ľudia ako si ty...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@dexter89 podobne som davno naletel na 9/11, Chem…
@starysomar mne pomohli knihy ... veľa kníh histoória, psychológia, filozofia a jeden neuropatológ a psychiater môj obľúbený aj autor , František Koukolík hovorí: "Kritické myslenie a jeho budovanie je celoživotný proces" Ľudia chcú jednoduché vysvetlenia a v komplikovanom svete kde vládne chaos sa necítia komfortne... konšpirácie komplikovaný svet vysvetlia polopate a jednoducho a to veľa ľuďom stačí ...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@mimms V nesprávnych rukách určite. Ale od AI má …
@pochabel uz dnes sa na bojisku používa v plnom rozsahu. Zahŕňa to autonómne drony (vzdušné i pozemné), roboty, automatizované obranné veže, rozsiahle systémy riadenia bojového priestoru, odolnosť proti elektronickému boju, a dokonca strategické, AI-riadené útoky. onedlho uz clovek nebude riadit a rozhodovat co ma AI urobit...., vsetko rozhodne sama.... clovek bude uz len jej nastroj AI.. ako na planete opic...........
Profilova fotka

@dexter89 chlapče, veď ty ani netušíš, čo si sa p…
@paracetamol123 😀 veď toto si napísal: "prečo? Lebo som z opačného tábora, ako ty?" tak sám sa zaradíš do opačného tábora a ešte tu obviníš mňa, že ja vás delím na tábory 😀

@paracetamol123 😀 veď toto si napísal: "prečo? L…
@dexter89 áno, lebo vy to ľúbite deliť na tábory. Ja mám u prdele, pichaj si do tela akékoľvek sračky. Ja ťa do tábora radiť nebudem. Ty a ešte starý somár tu hneď škatulkujete ľudí, že veria chemtrails, haarp a podobne, pričom chemtrails je tak istá debilina ako plochá zem, ale ty aj somár ma určite do tej skupiny radíte. To že tvrdím, že vakcíny zabíjajú ľudí neznamená, že verím na chemtrails a iné bludy.... Čiže do tábora. To znamená, že ak mňa si zaradil do jedného tábora, ty budeš v druhom, logicky. A mimochodom, rotschildovci vládnu svetu niekoľko generácií a ešte stále. Stačí si čo to prečítať... Teda trocha iné knižky ako psychológiu...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mimms:

@pochabel uz dnes sa na bojisku používa v plno…
@mimms AI je dosť múdra na to, aby porazila veľmajstra v šachu ... ale žiaden AI robot nedokáže chytiť letiacu loptu ktorá mení smer... lebo to vyžaduje neskutočne zapojenie neurónov a reflexov, ktoré ľudia robia refexívne, ale naučiť to robota v zmysle oko-neurón-mozog-neurón-sval atď... to je v plenkach ...

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?