Odpoveď na príspevok od petersd:
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS … @petersd Takú istú skúsenosť mám tiež. Minule som otvoril tému o masážnom kresle a nadpis bol aj tam upravený. Mne sa celá umelá inteligencia veľmi nepozdáva, ale kto chce, nech to využíva. Ja sa tomu skôr vyhýbam.Odpoveď na príspevok od rapidek:
hlavne nazov technologie je chybny nieje to umela… @rapidek to máš ako s "materskou dovolenkou" (ďalší stupidný názov).. Výchova narodeného dieťaťa ROZHODNE nie je dovolenka (v zmysle oddych, fun), ale 24/7 pracovný úväzok spojený so zodpovednosťou a aj nepríjemnými udalosťami/činnosťami. Tieto názvy vymýšľajú bl*ci.. ___ Ak keď mňa vedia nadvihnúť zo stoličky skôr "kľuky" alebo "posilňovňa".Odpoveď na príspevok od petersd:
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS … @petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, progresívcom, židojašterom , sorosovi pripísať ďalšiu hrozbu aj AI ... ono AI bude zrejme nepriateľom, lebo "zatiaľ" čo som si všimol celkom úspešne triedi neoverený obsah od konšpirácií, čo vy osvietení a vyššie mysliaci, zrejme neviem či veľmi oceníteOdpoveď na príspevok od starysomar:
Aj to vyzera na odpoved AI... @starysomar ďakujem za kompliment..Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, prog… @dexter89 😀Ešte mi povedz Ty - "tolerantný lepšočlovek", že kto - komu dal právo triediť, určovať, že čo (nie)je konšpirácia, čo (nie)je ten správny názor. Bez urážky, takí ako Ty, upálili Bruna, Husa,... súdili Kopernika, atď....Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
Alebo len jednoducho admin upravil znenie otazky … @schiedel_maros_plsko Admin nás iba máže za "nesprávny" názor. V tomto prípade však nepochybuj! Napísal som príspevok, klikol a v zlomku sekundy už bol zverejnený príspevok s iným názvom. V tom čase si admin ešte sladko buvinkal...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Vzhľad na celkovú "funkčnosť" stránky (upozorneni… @kejsix Tak potom tu treba Murdera a Scullyovú... Napísal som príspevok, klikol a v zlomku sekundy už bol zverejnený príspevok s iným názvom.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Vzhľad na celkovú "funkčnosť" stránky (upozorneni… @kejsix myslíš, že cca o 5 ráno sedel pred monitorom niekto na uhlíkovej báze s insomniou a kompulzívne striehol na nové nadpisy? :=) Buď AI implementovala sama seba alebo bol k dispozícii modul v CMS, myslím..Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 😀Ešte mi povedz Ty - "tolerantný lepšo… @petersd ale no Peter... vidíš to zo zlého uhla... Kopernika a Husa upálili presne takí ako ty... len to potom zhodili na presne takých ako ja ... 🙂 je to normálne... všetko nové "progresívne" je vo vašich očiach zlé, nečisté, dekadentné a chete to odstaviť, zničiť... AI, toleranciu voči inakosti, atď... ty mi fakt chceš tvrdiť, že Hus abo Kopernik bol človek čo chcel zachovať status quo? 😀 nie priešiel s novými progesívnymi! myšlienkami, ktoré sa ľuďom v tej dobe nepáčilo lebo narúšalo konzervatívny status quo ... pár dni dozadu musel admin zablokovať celú diskusiu, lebo si všetkých hádzal do jedného vreca a označoval za "liptardov" a pod... tak sa aspoň zamysli kým niečo napíšeš... a ešte dotaz k veci... Ako strašne ti tá AI zmenila obsah tvojho príspevku? išlo zrejme len o autokorekciu aby ten tvoj príspevok vedelo možno nájsť viac ľudí a mal väčší dosah... asi ti chcela pomôcť a ty už útočíš, upodozrievaš, ako správny paranoik čo za každým rohom vidí sprisahnaie a ubližovanie... Ako ti to zmenila? napísal si niečo v zmysle: "Ako zapojiť vodovodnú batériu" a ona ti to zmenila na "Ako vytrhnúť veľrybe stoličku?" Asi nie... asi len štylisticky zmenila vetu všakže?Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, prog… @dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty" prompt a musis sa spravne pytat aby si dostal pravdive odpovede a urcite to nebude na prvu dobru, lebo najpr potrebujes vyrobit kontext. pre teba dva pekne clanky o AI: https://antivirus.22web.org/av/250528... https://antivirus.22web.org/av/250612...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd ale no Peter... vidíš to zo zlého uhla..… @dexter89 ked ti AI "len stylisticky zmeni vetu" bez tvojho schvalenia to je pre teba ok? Pre mna nie. staci dat ciarku na nespravne miesto a vyznam vety moze byt uplne iny.Odpoveď na príspevok od gadefox:
Džízsmárjá, už tu chýba len Zem a Vek alebo iný h… @gadefox pre niekoho je hovnomet zem a vek a pre niekoho Denník N 🙃Odpoveď na príspevok od rapidek:
@dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty"… @rapidek spojit AI s "UFO" to uz chce poriadnu davku kreativity 😂Odpoveď na príspevok od rapidek:
@dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty"… @rapidek AI je nástroj... k tomu nástroju ako ku všetkému, je treba kritické myslenie ... jeho získavanie je celoživotné vzdelávanie a je to proces... na začiatok by si sa mohol naučiť rozlišovať recenzované aspoň kus vedecké zdroje, od žumpy kde ktokoľvek čokoľvek napíše počas rannej stolice... a hej význam vety sa mení aj s čiarkou ... napr. české legendárna vety: "Propustit, nelze popravit." "Propustit nelze, popravit" Vidíš, čiarky na dvoch rôznych miestach a predsa obrovský rozdiel medzi životom a smrťou. 🙂Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rapidek spojit AI s "UFO" to uz chce poriadnu da… @sousedekovci89 kreativite na steroidoch utrhnutej z reťaze sa v odborných kruhoch nadáva "magické myslenie" *. Antipsychotiká dokážu v týchto prípadoch pomôcť, treba nájsť len odvahu.. * "to nemôže byť náhoda!!!" :=) https://www.youtube.com/watch?v=uTIXS...Odpoveď na príspevok od ertezet:
@gadefox pre niekoho je hovnomet zem a vek a pre … @ertezet každé médium "mainstreamové" je kus ideologicky zamerané... však aj tam pracujú ľudia z mäsa a kostí čo majú nejakú psychológiu... logicky... Dennik N a ostatné média však majú AUTORA ! je to reálna osoba, ktorá nesie aj právne dôsledky za to, čo napíše... navyše to čo napíš, musí mať niejaké ZDROJE , alebo exaktne dôkazy ... tak sa pozri na ten článok z toho pochybného zdroja antivirus org či čo to je za blud... a nájdi mi tam autora, nebodaj nejaké zdroje... ty fakt dávaš na rovnakú roveň investigatívnu novinárčinu s nejakými nasplietanými bludmi, ktoré dokáže hocikto pozliepať a zverejniť dnes v časoch internetu zadarmo a hocikde?Odpoveď na príspevok od dexter89:
@ertezet každé médium "mainstreamové" je kus ideo… @dexter89 pozri, každý riadiací systém potrebuje zdroj energie a záleží od toho, čo má človek v hlave. U niekoho je to glukóza, iný konzumuje overené informácie z vedeckých časopisov a ďalší hltá hOvnO z pofidérnych webov nevalnej kvality o sprisahí Klingonov s AI ,) Nie nadarmo sa hovorí, že človek je to, čo konzumuje..Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.