Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !
1
2
31
Profilova fotka
Peter, chápem tvoje obavy. Čo sa týka AI, tiež som bol viac skeptický ako optimistický, ale nedávno som prehodnotil postoj. AI je IMHO úžasný nástroj, ktorý má veľký potenciál. Samozrejme má svoje muchy, napr. nedávno som jej explicitne napísal, že chcem config súbor v JSON a nie YAML a aj tak mi provokatívne navrhla YAML :=) Tiež ako pri každom nástroji platí "dobrý sluha, ale zlý pán". Nevnímam nič zlé na tom, ak nadpis čekuje AI. Horšie by bolo, ak by ti preformulovala dotaz. Btw. presne takto formulujem predmety emailov, len namiesto dvojbodky používam pomlčku :=) [kategória] - [jadro zdelenia/dotazu]
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS …
@petersd Takú istú skúsenosť mám tiež. Minule som otvoril tému o masážnom kresle a nadpis bol aj tam upravený. Mne sa celá umelá inteligencia veľmi nepozdáva, ale kto chce, nech to využíva. Ja sa tomu skôr vyhýbam.
Aj to vyzera na odpoved AI...
hlavne nazov technologie je chybny nieje to umela inteligencia, ale umely intelekt. este vo videach zo 60tych rokov sa americki vedci spravne vyjadruju. neviem kdo prehodil ten vyznam. tak isto smart home nieje inteligentna, ale chytra domacnost. Vyrusuje ma ked niekto meni vyznam slov a urcite to nieje stratene v preklade.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rapidek:

hlavne nazov technologie je chybny nieje to umela…
@rapidek to máš ako s "materskou dovolenkou" (ďalší stupidný názov).. Výchova narodeného dieťaťa ROZHODNE nie je dovolenka (v zmysle oddych, fun), ale 24/7 pracovný úväzok spojený so zodpovednosťou a aj nepríjemnými udalosťami/činnosťami. Tieto názvy vymýšľajú bl*ci.. ___ Ak keď mňa vedia nadvihnúť zo stoličky skôr "kľuky" alebo "posilňovňa".
Profilova fotka
T 1000 prisiel z roku 2029 zabit Saru tak si izime posledne 4ry roky. Nebude iba jeden a nebude to humanoid. Ako nastroj na vyhladavanie a riesenie tazkych uloh fajn ale ako sledujem podaktori to uz prehanaju a nepouzivaju mozog a tento tabor si nevsimne ze uz nas ovlada. For John ... ak ste to citali aj vy ste odboj 😉
Profilova fotka

Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS …
@petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, progresívcom, židojašterom , sorosovi pripísať ďalšiu hrozbu aj AI ... ono AI bude zrejme nepriateľom, lebo "zatiaľ" čo som si všimol celkom úspešne triedi neoverený obsah od konšpirácií, čo vy osvietení a vyššie mysliaci, zrejme neviem či veľmi oceníte
Profilova fotka
Alebo len jednoducho admin upravil znenie otazky aby bola zrozumitelnejsia, alebo gramaticky spravna. @admin nam urcite povie, kde je pravda
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Aj to vyzera na odpoved AI...
@starysomar ďakujem za kompliment..
Niet za co. Inteligentna odpoved potesi ;)

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, prog…
@dexter89 😀Ešte mi povedz Ty - "tolerantný lepšočlovek", že kto - komu dal právo triediť, určovať, že čo (nie)je konšpirácia, čo (nie)je ten správny názor. Bez urážky, takí ako Ty, upálili Bruna, Husa,... súdili Kopernika, atď....
Vzhľad na celkovú "funkčnosť" stránky (upozornenia na neexistujúce prispevky, nepoužiteľné súkromné správy, problémy so škálovaním na rôzne rozlíšenia mobilných zariadení, problémové nahrávanie jpg súborov, atd. ) nepredpokladám, že práve na implementáciu AI sa našli ľudia a čas 🙂

Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:

Alebo len jednoducho admin upravil znenie otazky …
@schiedel_maros_plsko Admin nás iba máže za "nesprávny" názor. V tomto prípade však nepochybuj! Napísal som príspevok, klikol a v zlomku sekundy už bol zverejnený príspevok s iným názvom. V tom čase si admin ešte sladko buvinkal...

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Vzhľad na celkovú "funkčnosť" stránky (upozorneni…
@kejsix Tak potom tu treba Murdera a Scullyovú... Napísal som príspevok, klikol a v zlomku sekundy už bol zverejnený príspevok s iným názvom.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Vzhľad na celkovú "funkčnosť" stránky (upozorneni…
@kejsix myslíš, že cca o 5 ráno sedel pred monitorom niekto na uhlíkovej báze s insomniou a kompulzívne striehol na nové nadpisy? :=) Buď AI implementovala sama seba alebo bol k dispozícii modul v CMS, myslím..
A choďte si všetci otvoriť pukance... črtá sa to až na delete témy adminom 🤣
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@dexter89 😀Ešte mi povedz Ty - "tolerantný lepšo…
@petersd ale no Peter... vidíš to zo zlého uhla... Kopernika a Husa upálili presne takí ako ty... len to potom zhodili na presne takých ako ja ... 🙂 je to normálne... všetko nové "progresívne" je vo vašich očiach zlé, nečisté, dekadentné a chete to odstaviť, zničiť... AI, toleranciu voči inakosti, atď... ty mi fakt chceš tvrdiť, že Hus abo Kopernik bol človek čo chcel zachovať status quo? 😀 nie priešiel s novými progesívnymi! myšlienkami, ktoré sa ľuďom v tej dobe nepáčilo lebo narúšalo konzervatívny status quo ... pár dni dozadu musel admin zablokovať celú diskusiu, lebo si všetkých hádzal do jedného vreca a označoval za "liptardov" a pod... tak sa aspoň zamysli kým niečo napíšeš... a ešte dotaz k veci... Ako strašne ti tá AI zmenila obsah tvojho príspevku? išlo zrejme len o autokorekciu aby ten tvoj príspevok vedelo možno nájsť viac ľudí a mal väčší dosah... asi ti chcela pomôcť a ty už útočíš, upodozrievaš, ako správny paranoik čo za každým rohom vidí sprisahnaie a ubližovanie... Ako ti to zmenila? napísal si niečo v zmysle: "Ako zapojiť vodovodnú batériu" a ona ti to zmenila na "Ako vytrhnúť veľrybe stoličku?" Asi nie... asi len štylisticky zmenila vetu všakže?

@petersd 😀 môžeš si na zoznam ku liberálom, prog…
@dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty" prompt a musis sa spravne pytat aby si dostal pravdive odpovede a urcite to nebude na prvu dobru, lebo najpr potrebujes vyrobit kontext. pre teba dva pekne clanky o AI: https://antivirus.22web.org/av/250528... https://antivirus.22web.org/av/250612...

@petersd ale no Peter... vidíš to zo zlého uhla..…
@dexter89 ked ti AI "len stylisticky zmeni vetu" bez tvojho schvalenia to je pre teba ok? Pre mna nie. staci dat ciarku na nespravne miesto a vyznam vety moze byt uplne iny.
Profilova fotka
Džízsmárjá, už tu chýba len Zem a Vek alebo iný hovnomet..
mne tá umelá, často odpovedá inak na tie isté otázky 😆

Odpoveď na príspevok od gadefox:

Džízsmárjá, už tu chýba len Zem a Vek alebo iný h…
@gadefox pre niekoho je hovnomet zem a vek a pre niekoho Denník N 🙃
A niečo to o každom vypovedá...

@dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty"…
@rapidek spojit AI s "UFO" to uz chce poriadnu davku kreativity 😂
Profilova fotka

@dexter89 pri AI potrebujes spravny, "necinknuty"…
@rapidek AI je nástroj... k tomu nástroju ako ku všetkému, je treba kritické myslenie ... jeho získavanie je celoživotné vzdelávanie a je to proces... na začiatok by si sa mohol naučiť rozlišovať recenzované aspoň kus vedecké zdroje, od žumpy kde ktokoľvek čokoľvek napíše počas rannej stolice... a hej význam vety sa mení aj s čiarkou ... napr. české legendárna vety: "Propustit, nelze popravit." "Propustit nelze, popravit" Vidíš, čiarky na dvoch rôznych miestach a predsa obrovský rozdiel medzi životom a smrťou. 🙂
@sousedekovci89 kreativita je super vec. Ja zacinam akceptovat, ze vsetko je mozne, aspon nebudem v soku, ked sa to raz stane. 😃 @dexter89 su vedci a vedci. Dufam ze tu nebudes zakladat vatru a upalovat za iny, nemainstreamovy nazor a potom kricat ze ten poziar na teba niekto hodil :D presne to je ten vyznam a oprava textu AI na ktoru upozornujem. Kto bude zodpovedny ak sa vykona rozsudok podla zmeny vyznamu?
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@rapidek spojit AI s "UFO" to uz chce poriadnu da…
@sousedekovci89 kreativite na steroidoch utrhnutej z reťaze sa v odborných kruhoch nadáva "magické myslenie" *. Antipsychotiká dokážu v týchto prípadoch pomôcť, treba nájsť len odvahu.. * "to nemôže byť náhoda!!!" :=) https://www.youtube.com/watch?v=uTIXS...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ertezet:

@gadefox pre niekoho je hovnomet zem a vek a pre …
@ertezet každé médium "mainstreamové" je kus ideologicky zamerané... však aj tam pracujú ľudia z mäsa a kostí čo majú nejakú psychológiu... logicky... Dennik N a ostatné média však majú AUTORA ! je to reálna osoba, ktorá nesie aj právne dôsledky za to, čo napíše... navyše to čo napíš, musí mať niejaké ZDROJE , alebo exaktne dôkazy ... tak sa pozri na ten článok z toho pochybného zdroja antivirus org či čo to je za blud... a nájdi mi tam autora, nebodaj nejaké zdroje... ty fakt dávaš na rovnakú roveň investigatívnu novinárčinu s nejakými nasplietanými bludmi, ktoré dokáže hocikto pozliepať a zverejniť dnes v časoch internetu zadarmo a hocikde?
Profilova fotka
Áno, je to tak, ako píše @petersd a po založení diskusie AI môže upraviť jej názov. Už predtým sme my admini upravovali názvy diskusií, ktoré nezodpovedali téme alebo boli veľmi všeobecné, a upravovali sme ich tak, aby boli jasnejšie, konkrétnejšie a hneď na prvý pohľad bolo ostatným jasné, čo je predmetom diskusie. Taktiež je názov diskusie dôležitý aj preto, aby bola diskusia dohľadateľná či už vo vyhľadávaní na MS alebo cez google. Automatická úprava názvov diskusií funguje už pár týždňov, nie je ešte stopercentná, ale postupne to dolaďujeme.
Profilova fotka

@ertezet každé médium "mainstreamové" je kus ideo…
@dexter89 pozri, každý riadiací systém potrebuje zdroj energie a záleží od toho, čo má človek v hlave. U niekoho je to glukóza, iný konzumuje overené informácie z vedeckých časopisov a ďalší hltá hOvnO z pofidérnych webov nevalnej kvality o sprisahí Klingonov s AI ,) Nie nadarmo sa hovorí, že človek je to, čo konzumuje..
1
2
31

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?