Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Pozdravujem. Aké sú vaše skúseností: split - verz… @juraj_k ak bývaš niekde v chladnej oblasti s častími výpadkami prúdu, tak jednoduchšie bude split. Má vyššiu obstaraváciu cenu a je drahší na montáž, ale nemusíš sa báť zamrznutia vody. Ja som sa po dlhých mesiacoch rozhodol pre monoblok. Vykašlal som na všetky dotácie, na náš pokrútený trh a zakúpil si monoblok z PL, ktorý som si sám zapojil a nastavil. Na Slovensku fungujú kartelové dohody a zneužívajú sa dotácie z EU - tie peniaze vo všeobecnosti končia v rukách firiem a nie koncového zákazníka. Minule o tom bola pekná reportáž v správach a má sa tým zaoberať EU.Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@juraj_k ak bývaš niekde v chladnej oblasti s čas… @purplesticks musel som sa nad tym pozastavit, ze "sam nastavil" :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@purplesticks musel som sa nad tym pozastavit, ze… @rkorba ...samozrejme aj s tvojou pomocou 😁 netvrdím, že to bolo všetko intuitívne, ale po dvoch týždnoch prevádzky a desiatky prečítaných strán z manuálu mi umožnosli si nájsť spoločnú reč s TČ a konečne si rozumieme 🥰Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@juraj_k ak bývaš niekde v chladnej oblasti s čas… @purplesticks okres Bardejov je chladnejšia oblasť ale časté výpadky prúdu tu nie sú. Mohol by si napísať viacej o tom čerpadle z Poľska? Typ, výkon, cena, spokojnosť a pod....ďakujem