Chyba pri načítávaní stránky

Eviduje niekto podobné chybové hlášky?
Screenshot
Áno , posledny týždeň pravidelne každý deň. Myslel som, že chyba je u mňa, tým že som.menil telefón
Eviduje. V poslednej dobe dosť často...
Evidujem tiež.
Super, takže by vrchnosť mala popracovať a chyba není na strane užívateľa... A je fakt, že poslednú dobu to niekedy trvá naozaj dlho. Neverím, že o tom nevedia, že nemajú report.
za dlhu dobu sa mi to stalo cez tyzden raz tiez :) ale inak ok
viackrát denne
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@frantisekca áno, tento týždeň pravidelne.. Preto pred odoslaním dlhšieho príspevku kopírujem text :) Tipujem, že aktualizujú web, bo som evidoval aj nejaké chybky (nešlo klikať na lajky, vyhľadávať ap)..
Chodil chvilu do diskusii nejaky taky "akozeadmin", ktory chcel reportovat bugy do sprav... a ked som to zacal robit, este bol nervozny, ze je na vsetko sam 🙂 uz nechodi. Takze iluzie o aktualizacii bokom, zjavne uz len oneman projekt zo zotrvacnosti, sa divim, ze ked to spadne, este to ma kto nahodit 😎

@frantisekca ..áno a v poslednom čase dosť často, pred 1hod. detto... Stránka nefunkčná...
Môžem potvrdiť : Tento týždeň min 3 krát nefunkčná stránka cca ráno pred 7 dmou.

@frantisekca V posledných dňoch MS padá, resp. nenačitáva, hocikedy... Asi by sme sa mali baviť aj o tom, že na aký portál prejdeme, ak MS rafne dočista ????

Odpoveď na príspevok od petersd:

@frantisekca V posledných dňoch MS padá, resp. ne…
@petersd Z MS prejdeme na GREEN DEAL...😁
Ak bude modry koník v poriadku, tak prejdime tam. Bude sranda. 🤣

Odpoveď na príspevok od pochabel:

Ak bude modry koník v poriadku, tak prejdime tam.…
@pochabel a preco nie? 😀 no ked mi zena hovorila, co vsetko tam riesia, tak aj temy odtialto by sa tam uzivili.
Profilova fotka
Prosim vas, este sa vam to stale deje?
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, na stránke prebiehajú od minulého týždňa aktualizácie a úpravy na serveroch. :-) Predpokladáme, že ešte pár výpadkov nastane, preto vás poprosím o trpezlivosť. Nateraz túto diskusiu zamykám. Ak by ste evidovali chyby, prípadne dlhšie výpadky, pošlite nám to na e-mail info@modrastrecha.sk Ďakujeme a prajeme pekný deň. Miška z Modrej strechy
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?