Dostupnosť stránky http://mapka.gku.sk/

Profilova fotka
Ahojte strecháči. Už dva dni sa nedokážem dostať na stránku http://mapka.gku.sk/. Jednak mi vypisuje neplatnosť certifikátu, ak napriek tomu pokračujem, som presmerovaný na stránku https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk... a tam je hlásenie Táto stránka je rovnako nefunkčná a nenačíta mapy. Nakoľko potrebujem súrne vytlačiť katastrálnu mapu, poprosil by som vás o nejakú stránku, kde by som si mohol online zakresliť určité veci do katastrálnej mapy a následne vytlačiť. Vopred ďakujem za pomoc. :-)
Odpovedať
@jamk1 katasterportal.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Ďakujem, ale po prvé nemienim kvôli pozeraniu mám používať prehliadač IE a po druhé, tam sa nedá v online režime zakresľovať a následne zakreslené vytlačiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Na stránke http://mapka.gku.sk/ si v online režime zakreslím objekt priamo do mapky, vypočíta mi obvod stavby, plochu stavby a ostane mi to tam zakreslené aj do budúcnosti. Všetko som mal spravené, len som nemal prístup k tlačiarni a ani vo sne ma nenapadlo si to zakreslené uložiť. Však som si povedal, že o tri dni budem doma, tak si to vytlačím. Dnes by som to potreboval a takto som dopadol. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 no vypada to tak, ze niekto nieco dojebabral...
Odpovedať
@jamk1 Hadam si necakal, ze to niekto bude opravovat cez vikend :-) pokial je mi zname, verejne pristupna alternativa k tomuto nieje.
Odpovedať
sranda je ze ani katasterportal mi nejde
Odpovedať
@topfield rovnaky zdroj
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Dúfam, že som to nebol ja s mojim zakreslovaním drobnej stavby do mapy... :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 zakreslis rucne... ;-)
Odpovedať
Kvôli orkánu vypadli stránky katastra. Na odstránení pracujú.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign V podstate áno, ale ak to zakreslím priamo na ich mapke, potom skopírujem a vložím do žiadosti o drobnú stavbu, tak tam okrem zakresleného plánu mám aj rozmery, plochy stavby, nadmorskú výšku, GPS súradnice. Je to pohodlnejšie a pre mňa dosť podstatné, aby som to mal takto spracované. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
HURÁÁÁÁÁ ... už to ide. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jamk1 zbgis vypadáva často a lezú mi tým pekne na nervy 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@jakino Ja tú stránku zase až tak často nepoužívam, ale zrovna teraz som ju celkom súrne potreboval. Uvidím, ako bude fungovať do budúcna, lebo je celkom dobrá, uživateľsky jednoduchá a človek má kopec informácii na jednom mieste. :-)
Odpovedať
@jamk1 ja ju navštevujem dosť často, keďže sa vo voľnom čase venujem skupovaniu pozemkov :-) Ale aj na zabávanie je to zaujímavá stránka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jakino To máš peknú voľnočasovú aktivitu. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?