O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vrtak sds plus 10x800mm
Pekny den prajem, mam na Vas jednu ottazocku (neviem ci som v dobrej sekcii, neviem kam som to mal …
praoteccech
Pred 10 rokmi
10
Montovaný dom z keramického betónu
čavte ludia za cca 2 mesiace mi idu stavat montovaný dom z keramickeho kompozitu. Jedná sa o projek…
drahoo
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
15
16
465
Ma niekto skusenosti s moba.sk ???
Chcel by som vediet ci ma niekto skusenosti s touto firmou, ci splnovala vsetko co bolo dohodnute ?…
smolda1236
Pred 10 rokmi
1
Zateplenie stropu bungalovu
Budem zateplovat strop na bungalove. V podkrovy by mal vzniknut ulozny priestor (takze pochodzny) …
sorca24
Pred 10 rokmi
3
Typ strechy
Zdravím, vedel by niekto, aký typ strechy je najvhodnejší na pôdorys obdlžíkového typu z konštrukčn…
mirecuk
Pred 10 rokmi
9
Skrinka pod sklenene umývadlo - kde zozenieme?
Viete mi poradit, kde v BA by sme zohnali kupelnovu skrinku s 2 suflikmi na nozickach (60 cm sirka…
matulik06
Pred 10 rokmi
2
Kupelnovy nabytok na mieru, nejake firmy z BA a okolia ?
Chceme si dat spravit kupelnovy nabytok na mieru do kupelne a WC, podla obr nizsie. Poradte nejake…
avenger1
Pred 10 rokmi
11
Kolko polystyrenu pod podlahove kurenie?
jedna sa o podpivničeny RD kde pivnica je temperovana. v projekte mam 5 cm eps a 5 cm poter.
jan45
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Pomoc pri rekonštrukcii stareho rodinneho domu...
Dobry den. Prosim vas, nasiel by sa niekto kto by bol ochotny mi pomoct pri navrhu rekonstrukcie st…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
Kto mi poradí čo s tou prázdnou stenou kde sú hodiny a s tou kde je tapeta?
Kto mi poradí čo s tou prázdnou stenou kde sú hodiny a s tou kde je tapeta? stolíky sú zatiaľ dočas…
janka279
Pred 10 rokmi
5
Problem so susedovou maringotkou a plotom
Moj sused nam nechcel suhlasit so stavbou a tak sme mu museli slubit plny betonovy 2m plot ale on m…
katy44551
Pred 10 rokmi
1
2
40
Závesné wc - tmelenie
idem osádzať závesné wc, po osadení sa má zhora a okolo misy hrana od geberitu zatmeliť?
kriloter
Pred 10 rokmi
3
Vyvyšený záhon popri sokli domu
Strechači,prosím, pomôžte mi, hľadám album, kde bol dom mierne do kopca a popri sokli bol spravený …
katarinas
Pred 10 rokmi
1
Ako by som mohol pozastaviť a odstrátniť tento jav - vid foto?
Ahojte, mal som to začiatkom na terase, ale postupne to začínam mať všade okolo domu. Skúšal som…
43jarko
Pred 10 rokmi
7
Rekuperacia Komfovent Domekt REGO 200
Zdravim, nema niekto skusenost s rekuperaciu Komfovekt Domekt REGO 200 ? Pripadne s inou rekupera…
mnambodka
Pred 9 rokmi
5
Ako vyriešiť kuchyňu a jedáleň?
Ahojte, ako by ste dispozične vyriešili kuchyňu a jedáleň na tento pôdorys? To 2m okno sa ešte dá p…
atlaska
Pred 10 rokmi
6
Projekt na žumpu
Chcem sa opytat chceme kupit rodinny dom ktory este nie je skolaudovany. V projekte ma zumpu majite…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Aky slnečník?
Ahojte Moja pani manželka by si ziadala odo mna slnecnik ]-( ]-( ]-( A ja rozmyslam aky? Nasi…
ydn
Pred 9 rokmi
12
Kuchyna ikea Laxarby
Ahojte, mate prosim niekto tuto kuchynu? alebo ju aspon niekto videl na zivo? zaujimala by ma hlavn…
jankalc
Pred 8 rokmi
5
PLYN- pripojenie- material a cena za pracu
Budem mat novu kuchynu, cize nove spotrebice a treba mi natiahnut cca 1m novu hadicu na plyn, kolko…
angel1979
Pred 10 rokmi
17
Akú farbu silikónu okolo umývadla a WC ???
Viete mi poradiť neviem sa rozhodnúť medi farbou silikónu: bielou alebo priesvitnou na utesnenie ok…
vader100
Pred 9 rokmi
10
PLYN- napojenie- material a cena za pracu
Budem mat novu kuchynu. Kolko cca potrebujem materialu, ked plyn.varna doska bude teraz o 1m dalej …
angel1979
Pred 10 rokmi
3
Ako začať plánovať kuchynu .. všetko okolo toho
Ahojte. Kupujeme byt, ktorý by sme mali začať prerábať od 1.7.15 a mala by som mať akú takú predsta…
atlaska
Pred 10 rokmi
9
Zabradlie na terasu - sklo + hlinik/nerez
Pekny den, potrebujem poradit firmu v okoli HC - NR - TT - PN, ktora robi komplet zabradlia. Potr…
pugasko
Pred 10 rokmi
3
Betónové schody
Chcel by som poradiť ohľadom schodov. Pri betonáži schodov mi nezarovnali povrch a teraz je krivý. …
fegainterier
Pred 10 rokmi
5
Poprosím o informáciu, kde môžem kúpiť náhradné textilné sedadlo na záhradnú hojdačku? Ďakujeeem
Vplyvom počasia sa nám roztrhala látka na záhradnej hojdačke. Keďže je konštrukcia dobrá, je škoda …
sofiasofinka
Pred 10 rokmi
7
Kedy je najlepšie zasadiť orasnú čerešňu?
Prosím o radu,kedy je najlepšie sadiť okrasnú čerešňu do záhrady. Hľadala som na internete…
atlaska
Pred 10 rokmi
2
Kúpeľňa obložená polystyrénom
Ahoj, kúpili sme byt v starom paneláku, mal byť po komplet rekonštrukcii, no až po kúpe zisťujeme v…
43jarko
Pred 10 rokmi
3
Poznate dobreho stolara na kuchynu a vstavane skrine Ba a okolie ?
Zhanam kontakt na sikovneho stolara, chystame sa rekonstruovat cast bytu a velmi by sa nam hodil od…
yurajs
Pred 10 rokmi
1
Obklad na SDK
Ahojte. Potrebujem v kupelni dorobit jednu priecku, bude z SDK. Potrebujem zistit postup prace. Ku…
construction
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2399
2400
2401
2402
2403
…