PLYN- pripojenie- material a cena za pracu

Budem mat novu kuchynu, cize nove spotrebice a treba mi natiahnut cca 1m novu hadicu na plyn, kolko ma bude stat pripojenie a material a peciatka od plynara? Ako je to s vodou, musi mi to vodar napajat, alebo kto? A kolko si moze pytat za t, ze mi napoji vodu a kupi hadicu cca 1m? Dakujem
Odpovedať
@angel1979 Plynar Ti zapoji tak za cca 20 eur . Ja som davala a platila som tolko, poriesil mi aj to,že som mala problem osadiť hadicu , nešla totiž osadiť varna doska :-( Hadicu si mozes kupit Ty sama, alebo bude pri rure. Mne robil pripojenie p. Gmitro, a robí aj vodu :-) Odporúčam:-)
Odpovedať
no tak to teda nechapem a kolko stoji ta hadica? a ty si z KE? @luciella
Odpovedať
Profilova fotka
http://katalog.satec.sk/katalog/tab/1... + http://e-shop.belumi.sk/nahradne-diel... + bežne zručný chlap = hotovo.
Odpovedať
@philos este toho bezne zrucneho chlapa mi zozen ;) potrebujemplynara, ved musim mat peciatku a overenie, ci neunika plyn, aj tak som nevysla z toho, kolko mi treba za material a pracu
Odpovedať
@angel1979 Hadica do 15 eur, ale ak potrebuješ aj novu trubku na plyn potiahnuť môže to vyjst viac :-) A osadenie hadice s peciatkou 20 :-) Napojenie vody zalezi co potrebujes, ale ak maš nové potrubie tak len cca 30 eur pocitaj za osadenie umývadla a plus zapojenie :-)
Odpovedať
@luciella nie mam vsetko stare, nemam prerobeny byt, len kuchynu prerabam, cize okolo 100€ aj material a praca? za plyn a vodu?
Odpovedať
Ja sa chcem spýtať má niekto skúsenosť s ťahaním vody ,plynu,kanalizácie a elektriky na 80 m k rodinnému domu?Koľko to asi výnde?
Odpovedať
@erika15183 su tu presne tieto temy, skus tam pozriet, nasla som asi 3temy ohlaodm rod.domu a byt nikde
Odpovedať
díky
Odpovedať
Profilova fotka
Čo sa týka hadice na plyn , ja odporúčam rúrku eurogas ( http://www.agua.sk/data/b48da4db.pdf ) , mal som aj tie obyčajne , ale nevydržali dlho. Viete si ju kúpiť v Košiciach napríklad v lepastave, pripravia Vám ju na mieru + ak chcete dobrého plynára, vodára a kúrenara tak Golyd s.r.o. - 0949584888.
Odpovedať
@pali84 dakujem za odpoved, ale neodpovedali ste mi na moju otazku
Odpovedať
Profilova fotka
Najideálnejšie je zavolať majstra na obhliadku a ten si urči presnú sumu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pali84 dakuej majstra mam, len som chcela vediet na co sa pripravit a co je vela a co malo, aby som nedopadla ako s elektrikou, ze prvy elektrikar si priratal este raz tolko ako dalsi elektrikar. My Slovaci by sme si mali pomahat, ale najdu sa taki, co sa snazia okradat a preto som opatrna a zalozila som tento prispevok
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako postupujete, ale najideálnejšie je sa dohodnúť na cene hneď na začiatku. Pripúšťam , že môžu sa vyskytnúť nepredvídavé práce, ale cena sa navýši každému majstrovi.
Odpovedať
@pali84 samozrejme, ze cena musi byt ustanovena dopredu
Odpovedať
tak super, stalo ma: instalacia plynu a vody, nove potrubie sikovnym chlapom 90€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?