Odpoveď na príspevok od yetinb:
pozrel by som nastavenie termostatu, možno baterk… @yetinb termostat je v poriadku. Nezopína ani ohrev vody(nie len do radiátorov).Odpoveď na príspevok od toky1:
Ešte skús nastaviť vyššiu teplotu vykurovacej vod… @toky1 mám nadtavené zohrievanie vody na 5 to iste aj na radiátory. Požiadavka na ohrev je ale nezopne ohrev. Nepomohol ani reset elektroniky a stále som bez poruchy. Môže to byť spôsobené tým že vymieňali hodiny pre vodu a nebol som doma takže kotol stále išiel.Odpoveď na príspevok od mar13:
@toky1 mám nadtavené zohrievanie vody na 5 to ist… @mar13 Priznám sa, že neviem rozkľúčovať význam tej tvojej poslednej vety. Aké hodiny na vodu? Myslíš vodomer? Čo to má spoločné s tým, že si nebol doma? A prečo by preto mal kotol stále ísť? Ako ísť keď vravíš, že nehreje TÚV ani kúrenársku vodu? Nejak som sa stratil.Odpoveď na príspevok od mar13:
Po resete blikajú obidve kefky pre indikáciu vyku… @mar13 ledky*Odpoveď na príspevok od toky1:
@mar13 Priznám sa, že neviem rozkľúčovať význam t… @toky1 hľadám súvislosti prečo mi prestal fugovať kotol. Hej myslím vodomer a bola odstavená voda tak neviem či to má niečo spoločné keď zrovna od včera mi prestalo kúriť. Myslím že to stálo za zmienku.